Struja poskupljuje?

I lazovi:lol:
Lezilebovici koji cim oci otvore citaju sta laze Bljic, otvaraju temi i seire, a ja eto, dodjoh s posla mrtva umorna, pijem kaficu i pomalo se smejem, ma da mi do smeha nije:(
B92. prenosi da je vest u Bljicu lazna, NEMA poskupljenja struje, iako je juce najavljeno moguce poskupljenje, zasad ga nema i ako poskupi kad poskupi, ni blizu cifri koju navodi Bljic:lol:

Vidim, prozivaju me i kad me nema, valjda im dosadno da se slazu, da isto misle,leze,sede, dosadjuju se, pa rekose da ja jesam "za komunalnol", ma, vazi:hahaha:
Bilo bi to super, sve bih lezilebovice i lazove jednostavno pomela metlom, ali nisam, i zao bi mi bilo, sta bi oni od svojih jadnih praznih zivota?
Nisam toliko bezdušna:cool:

:bye:

Тако стално они објаве нешто, пипају пулс народу па ако је преко 150 онда мало олабаве.
Тако је и пензије требало смањити 25% па је ЊКВ ПВ АВ меког срца одлучио да буде 10%.

Lezilebovici koji cim oci otvore citaju sta laze Bljic, otvaraju temi i seire, a ja eto, dodjoh s posla mrtva umorna, pijem kaficu i pomalo se smejem, ma da mi do smeha nije:(
B92. prenosi da je vest u Bljicu lazna, NEMA poskupljenja struje, iako je juce najavljeno moguce poskupljenje, zasad ga nema i ako poskupi kad poskupi, ni blizu cifri koju navodi Bljic:lol:

Vidim, prozivaju me i kad me nema, valjda im dosadno da se slazu, da isto misle,leze,sede, dosadjuju se, pa rekose da ja jesam "za komunalnol", ma, vazi:hahaha:
Bilo bi to super, sve bih lezilebovice i lazove jednostavno pomela metlom, ali nisam, i zao bi mi bilo, sta bi oni od svojih jadnih praznih zivota?

Ma pusti, pa i oni koji su glasali za radikale za 3 dinara hleba dobili su 10 puta skuplji. O DS-u i da ne pisem,otpustise 400.000 ljudi i povecase porez na imovinu na astronomske cifre.

Jadno je jedino to sto se njima zivot i pocinje i zavrsava na forumu, prate forumske komentare, forumska misljenja ponavljaju kao papagaji i slicno.

Savise, "znaju" ko je za koga glasao na forumu, a kako i ne bi kad je glasanje javno kao u Nemackoj i u komunistickoj SFRJ. :hahaha:

Cao sada, odoh i ja na kafu!

Lepse, lepse, jeste da se ugalj razliva po licu, ali nema veze, to je za neke "in". :D

E pa onda neko može ponosno da ponese nadimak Karbon-men ono kao super-men,
a karbonizirati možemo možda i druge aspekte života...od grejanja, šminke isl pa recimo
kada se lopatama tovari ugalj u kante ili kada se drva cepaju bude i zvukova, a posle lepo je čuti i kako vatrica pucketa...
Sve je to ugođaj...

Slusam vesti, citam novine, negde kazu da je ministar demantovao da ce poskupljenja uopste biti, na drugom mestu da ce poskupeti 12%, na trecem da ne znaju koliko ce ... luda kuca i totalna nejasnoca. Zato sam prepravio naslov, jer se trenutno ne moze tvrditi nista.

Biljo cestitam. Cuo sam da si unapredjena u zamenika bot staresine.

AV te povalio preko medija. Bravo!!!

E pa onda neko može ponosno da ponese nadimak Karbon-men ono kao super-men,
a karbonizirati možemo možda i druge aspekte života...od grejanja, šminke isl pa recimo
kada se lopatama tovari ugalj u kante ili kada se drva cepaju bude i zvukova, a posle lepo je čuti i kako vatrica pucketa...
Sve je to ugođaj...
Da, samo budale i nepsimeni unose ugalj, cepaju drva , loze vatru, iznose pepeo.
Vi koji volite NJKV ( AV) naravno zivite kao gospoda, sa bibliotekama i knjigama iz 18 veka,, mi sirotinja smo samo clanovi biblioteke.

Хоћете искрено? Није ми жао.

Да не помисли неко да агитујем за ову странку чији грб видите поред, има још много странака које су рекле да су напредњаци лажови и преваранти. Да ће подићи цену свега и свачега, да ће се живети горе и да је та булумента "стручњака" нешто најгоре што Србију може да задеси.

Ако сви ми колективно немамо довољно памети да изаберемо неког нормалног, за боље и нисмо.
У Србији има преко 7 милиона људи. Ако ће сви да ћуте и плаћају 35% скупљу струју онда смо ово поскупљење и заслужили.

Ovaj klip sam video vise puta nego sto sam restartovao Super Maria na segi...

Zašto je poskupila struja?
Pa zato što je Kolubara pod vodom, a TENT proizvodi koliko srpske struje ? 1/4.. 1/3? ili tako nešto.....

I znate šta će biti kasnije...
Kad se lijepo rudokop Kolubare osuši, bageri budu spremni, onda će vratiti cijenu na prethodno stanje i narod će početi masovno da svršava od sreće.

Praise the Lord!
Can I get the AMEN?
Can I get the HALLELUJAH?

Thank you Jesus.

Gde si ti video da neko snizava vec ustaljenu cenu? Neces taj film gledati ovde. Nekad bilo sa gorivom ali nekad...

Slusam vesti, citam novine, negde kazu da je ministar demantovao da ce poskupljenja uopste biti, na drugom mestu da ce poskupeti 12%, na trecem da ne znaju koliko ce ... luda kuca i totalna nejasnoca. Zato sam prepravio naslov, jer se trenutno ne moze tvrditi nista.

To je sve zbog cenzure i "autocenzure" u našim medijima. Sve Vučko zabranio :hahaha:

- - - - - - - - - -

Koliko dobijaju dnevnice promoteri naslovne strane Blica na Krstarici?

Aj sad i ti. :lol: Kao da su u pitanju opozicioni botovi :lol:

Licno sam gledao Bajatovica na televiziji gde prica da ce struja poskupeti za 12% , a da ce kao smanjiti blok tarifu sa 1600 na 1200 kilovata tako da ce se posle 1200 kilovata ulaziti u crvenu zonu sto znaci da ce za sve koji se greju za struju poskupeti za 40-50% jer ko se greje na struju zimi nema sanse da potrosi ispod 1500-1600 kilovata

Ministar energetike obradovao građane

Struja neće poskupeti uskoro

Beta | četvrtak 04.09.2014. |

Električna energija neće poskupeti u skorije vreme, izjavio j e u četvrtak ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić
"Nisam najavio poskupljenje, niti je to posao ministra ili Vlade Srbije. Napominjem, u ovom trenutku nema inicijative za poskupljenje struje, tako da u mesecima pred nama poskupljenje ne treba očekivati", izjavio je Antić agenciji Beta.

:lol:

http://akter.co.rs/26-ekonomija/102955-struja-ne-e-poskupeti-uskoro.html

Licno sam gledao Bajatovica na televiziji gde prica da ce struja poskupeti za 12% , a da ce kao smanjiti blok tarifu sa 1600 na 1200 kilovata tako da ce se posle 1200 kilovata ulaziti u crvenu zonu sto znaci da ce za sve koji se greju za struju poskupeti za 40-50% jer ko se greje na struju zimi nema sanse da potrosi ispod 1500-1600 kilovata
Pa jel vidis da ovaj kaze da to sve nece biti "uskoro":zcepanje:
Majko moja mila:zcepanje:

Ovo me podseca na one najave tipa " Uskoro u nasem malom biJoskpu":D

Da, samo budale i nepsimeni unose ugalj, cepaju drva , loze vatru, iznose pepeo.
Vi koji volite NJKV ( AV) naravno zivite kao gospoda, sa bibliotekama i knjigama iz 18 veka,, mi sirotinja smo samo clanovi biblioteke.

A što to "budale" ?!
Ali je li baš svi moraju da budu u istoj poziciji ?!
Pa oni koji nisu u istoj poziciji kao mi daj da ih oglobimo i da im istresemo što više para iz dzepova ?!
A gde je tu međusobno razumevanje da se i jedni i drugi moraju nekako grejati naročito zimi ???

Pa nije valjda da su i danas knjige nedostupne onima koji su ih radi čitati ?!
Nekada nije lako bilo ni priuštiti sebi neku knjigu ali danas su ipak dostupnije skoro svakome pojedincu...
Ima i "sirotinje" koja ima bogat knjižni fond jer jednostavno ako neko drži do pismenosti, načitanosti isl
on se i potrudi da nađe neku knjigu po povoljnijoj ceni, obilazi sajmove knjiga, knjižare, antikvarnice isl
ali i bibilioteke, zašto da ne !?
Dakle ipak stvar je najviše do pojedinačih preferencija...
Mada ovo nema veze sa temom ali eto da progovorimo koju i o tome.

Poslednja izmena:
Obrazloženje za poskupljenje je da nam je stuja najjeftinija u regionu i da se to ne sviđa MMF-u.
To je izjavio neki potparol elektoprivrede na Radio Beogradu. Čula ja, ali nisam upamtila ime ime potparola.

Pa da, MMF uvek preporucuje tj. diktira cene svojim clanicama "zavisnicima" da bi ih jos vise ekononmski upropastio i da zavise jos vise od njega.

To su najvece gluposti kojima se pravda pljacka jedne zemlje.

Back