Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 59.065
Grejanje na struju je neekolosko i ne priliči 21. veku.
Sazidaj dimnjak
Mani me sa ekologijom kad jedva i ovo placam.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grejanje na struju je neekolosko i ne priliči 21. veku.
Sazidaj dimnjak
U Srbiji su cena struje i gasa sredstva za nacionalnu socijalu. Na kraju - uvek to neko mora da plati.
I plate su na nivou socijale.U Srbiji su cena struje i gasa sredstva za nacionalnu socijalu. Na kraju - uvek to neko mora da plati.
Mani me sa ekologijom kad jedva i ovo placam.
Napisi pismo Vucicu, razumece. Poslace ti samo jednog izvrsitelja.Mani me sa ekologijom kad jedva i ovo placam.
Grejanje na struju je neplativo, to moze samo u Srbiji.Mani me sa ekologijom kad jedva i ovo placam.
A kako su se grejali ti isti ljudi do recimo WWII? A stanovali su u istim kucama, zgradama , stanovima kao danas?Grejanje na struju nije nikakav luksuz pogotovo ne po gradovima...
Drga je stvar možda po selima gde u blizini ima i šume i drva, i lakše je i ugaalj dostaviti, skladištiti isl.
A po pitanju toplana i grejanja u nekim gradovima pa tako i u BGu na takvo se grejanje počesto ne može osloniti kao dovoljno kvalitetno...
Zato ti i savetujem ko otac.
........ja ću izgleda ove godine na kukuruz da se grejem jerbo je jeftiniji od bukovine
Napisi pismo Vucicu, razumece. Poslace ti samo jednog izvrsitelja.
Pa ja pretpostavljam da se ti grejes i na kukuruz, ali ostavi nas koji zivimo u 21 veku da se grejemo kako hocemo - i kako moramo.
I plate su na nivou socijale.
A kako su se grejali ti isti ljudi do recimo WWII? A stanovali su u istim kucama, zgradama , stanovima kao danas?
Neka ugrade kaljave peci pa neka nose ugalj iz podruma kao sto svi normalni ljudi i rade.
"Zanimljivo" pitanje ?!
A kako su se grejali pećinski ljudi ?!
Ma ništa i nigde bez kožuna, triglavki, vunenih čarapa isl...
Pa iz nekog "pecina" nije izasla pa makar ziveo i u Nemackoj iliti naprednoj nam Vojvodini.
Pa ja pretpostavljam da se ti grejes i na kukuruz, ali ostavi nas koji zivimo u 21 veku da se grejemo kako hocemo - i kako moramo.
Ma i to nekako, ali mo'š misliti kakva će to lepršavost biti kada se budemo lepršavo kretali po stanovima i kućama
onako "lagano" obučeni ili zagaravljeni od uglja isl !?
A čemu liftovi u zgradama i soliterima drugome i služe nego da tovare ogreva cimaju na gore,
a vesle domaćini i domaćice
sa onakvim "paradnim" odelima ih budu dečekivali ispred stanova u oraginotavnim ORAma...
Ima da ožive i radne akcije...ho ruk...dobaci, dodaj, cepaj..., a izbaci TV, frižider, krevet isl iz stana da se napravi mesta za ogrev...
Naravno, pa i platite kolko morate.
Jasna stvar - forumasi ce da izmisle lift na ugalj.
Ma skloni se bre covece samo od zavisti sto se ti ne grejes na struju nego na drva!
I ne prebacuj ljudima koji ne mogu niti su krivi i tome zasluzni, da se greju na tvoja drva, ugalj ili kukuruz!
Jasna stvar - forumasi ce da izmisle lift na ugalj.
Ima još naprednih štaviše progresivnih predloga npr da iz vitrina poizbacamao lampe, suvenire sa putovanja, vazne sa cvećem, escajge isl i slične "bezvezarije" a na počasno mesto umesto njih da pastavimo jal sikiricu jal lopatu za ugalj,...,
a i vitrinu bi mogli dodatno podbočiti i kojom vrećom ćumura..., em korisno em fino za videti...ma neka su na dohvat ruke...
Napominjem da knjige iz pomenutih vitrina i ormara ni u kome slučaju ne bi trebalo bacati jer
valjaće za "romantike" plamteće...