Strogo poverljivo: Mladića jurili po Novom Sadu!

Da ja sam prava kukavica sa 4 godine na ratištu a ti si hrabar što si o ratu čuo na RTS-u,i tvoj Ratko što je pobio neke klince u topčideru i 8000 vezanih...
Jel te to deda usmerio da ocenjuješ ljude?

Ne lupaj gluposti.koje gardiste je Mladic ubio...i koje vezane.....pa ni pola jos od tih navodnih 8000 mudzahedina nisu pronasli.Dovlace ih iz cele BiH da bi nekako navukli cifru.

Poslednja izmena od moderatora:
ma znas sta je kolega porbelm sto stalno razmisljamo srcem i inatom...ruku na srce i ja volim da se ne preda....ali kako ce se odbraniti od toga da je koljac....da li smemo uopste da dozvolimo da se ne opravda i ne kaze istinu
taj covek ne treba u istoriju Srba da udje kao koljac vec da udje kao osoba koja ce dokazati suportno
ne zelim da vlast ova opstane njegovim predavnjem vec da mi Srbi opstanemo i nasa drzava
ne tako sto ce se on predati vec tako sto ce dokazati da to nije istina
dokazati da se u istoriju ne ulazi tako sto se ne cuje sta je stvarno bilo...i bez obzira sto istoriju pisu pobednici...mislim da on mora d a ih spreci u tome....sobom
nisam bila ni da se SM isporuci Hagu..jer ne mislim da tamo treba da odgvara drugima
bila sam stanovista da treba da odgovara meni i odgovori mi ne nakoliko pitanja u vezi nas ovde..i nase sudbine u vezi srba van Srbije i njihove sudbine
nisam ni da se Mladic isporuci hagu ali jesam da ovde kaze svoju istinu

pa kod mene je bilo obrnuto
ja sam mislio da slobu moramo da isporuchimo jer mu ovde ne bi sudili a da je mladic kukavica jer se krije
mladost ludost
sad kad vidim kakva su govna ovi na vlasti i u opoziciji i koliko ih boli qurac za narod i zemlju stavim se u njegovu poziciju pa dodjem do logichnog zakljuchka-za koga i za shta da se preda?
za one koji ga svi odreda prozivaju da je zlochinac i sam djavo?da njima uchini?
sud istorije?
njega pishu pobednici i trenutne spoljnopolitichke okolnosti
zemlji nece ich biti bolje bio on na slobodi il u hagu tako da...zabole me
al mi je drago da shto duze ostane na slobodi i da ga nikad ne uvate kad je vec svejedno
chisto da se zes idioti josh vishe pene i kukaju kako eto na dohvat ruke im EU sunce al zli i retrogradni ratko ih kochi ahahaha

Da ja sam prava kukavica sa 4 godine na ratištu a ti si hrabar što si o ratu čuo na RTS-u,i tvoj Ratko što je pobio neke klince u topčideru i 8000 vezanih...
:rtfm:
Па ти си фрајеру био код своје куће и ратовао,
бранио своје огњиште,
док сам ја био добровољац годину и осамнаест дана.
И није ми жао ни једног дана проведеног по разним рововима са својом браћом,
Србима, са којима сам делио добро и зло
и који су ме прихватили као најрођенијег.
Дакле, мени о рату нико није причао, гледао сам га уживо, осетио на својој кожи све недаће које он доноси.
И ја сам од крви и меса и мени је срце заиграло гледајући икс пута
страшне призоре унакажених људи, којима на челу није писала национална припадност.
Разлика између тебе и мене је та што си ти МОРАО ИЋИ У РАТ
а ја сам ДОБРОВОЉНО ДОШАО.
Јер да нисам, мислим да би ми срце препукло.
И Богу хвала, вратио сам се жив и здрав, али никада никога нисам кривио
ни за шта, док ти изгледа покушаваш да свалиш кривицу на некога другога.
Хоћеш сутра да се вратиш у своју Славонију и да кажеш онима тамо
ето ја нисам хтео, мене су натерали....:worth: Хоћеш да све буде као некада.
Али мораш схватити једну ствар.
Човек који је све прошао попут тебе, па пише нешто овако,
нема места ни код једних ни код других.
Они те неће ЗАТО ШТО СИ СРБИН
СРБИ ТЕ НЕЋЕ ЗАТО ШТО СИ ИЗРОД.

:rtfm:
Па ти си фрајеру био код своје куће и ратовао,
бранио своје огњиште,
док сам ја био добровољац годину и осамнаест дана.
И није ми жао ни једног дана проведеног по разним рововима са својом браћом,
Србима, са којима сам делио добро и зло
и који су ме прихватили као најрођенијег.
Дакле, мени о рату нико није причао, гледао сам га уживо, осетио на својој кожи све недаће које он доноси.
И ја сам од крви и меса и мени је срце заиграло гледајући икс пута
страшне призоре унакажених људи, којима на челу није писала национална припадност.
Разлика између тебе и мене је та што си ти МОРАО ИЋИ У РАТ
а ја сам ДОБРОВОЉНО ДОШАО.
Јер да нисам, мислим да би ми срце препукло.
И Богу хвала, вратио сам се жив и здрав, али никада никога нисам кривио
ни за шта, док ти изгледа покушаваш да свалиш кривицу на некога другога.
Хоћеш сутра да се вратиш у своју Славонију и да кажеш онима тамо
ето ја нисам хтео, мене су натерали....:worth: Хоћеш да све буде као некада.
Али мораш схватити једну ствар.
Човек који је све прошао попут тебе, па пише нешто овако,
нема места ни код једних ни код других.
Они те неће ЗАТО ШТО СИ СРБИН
СРБИ ТЕ НЕЋЕ ЗАТО ШТО СИ ИЗРОД.

Мачак,
не примај се на смешног малог провокатора ...

Човек који је прошао 4 дана,
а не 4 године
никада овако нешто не би написао ...

Дедер објасни нам ово мало ближе, боље и лепше!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Којих бре 8000, па још везаних!? :eek::eek::eek:

file.php
file.php
file.php

И не шири више дезинформације, а самим тим и клевете!!!:rtfm::rtfm::rtfm::evil::evil::evil:

Svaka čast.
Delimo isto mišljenje,stim što sam i ja bio učesnik u ratu i lično upoznao drugog preostalog ...Bio magacioner pre rata a posle milioner i sad on skrivajući se brani interese Srbije...Strašno skakvim je glupostima palio moje drugove a neki su i naseli...Sve će otkriti jednog dana al nažalost Srbija zbog ovakvih kukavica svaki dan sve više kasni normalnom životu,a po meni je normalan život kad možeš da pristojno živiš od svog rada.Ovde je to nemoguća misija...

Bravo dečko.

A šta vi ostali ovde glumatate neki patriotizam? Svi u mišije rupe i da se ne čujete. Kad se pucalo bili ste kod mame na spavanju i doručku, a sad ste junačine...Pssst i da se ne čujete više.

Јели, јел се ова под Црвеним кишобраном, нама обраћа? Мисли на Паприку, Мачка и мене?
Дедер, објасни нам ово мало ближе, боље и лепше!!!
Јој Паприка немој молим те, па сад ће да опали читав програм Владиних Организација.
Па има да пише до три ујутро.

Poslednja izmena od moderatora:
  • Podržavam
Reactions: Reg
Bravo dečko.

A šta vi ostali ovde glumatate neki patriotizam? Svi u mišije rupe i da se ne čujete. Kad se pucalo bili ste kod mame na spavanju i doručku, a sad ste junačine...Pssst i da se ne čujete više.

Знаш, увек имам одређену дозу поштовања према дамама.
Али кажем одрђену дозу, јер ми је фитиљ кратак.
Човек ти лепо рече ТИ ЗНАШ ГДЕ САМ ЈА БИО?.
Извини Рег, ко да гледам Наташу, Соњу и ону ружну бркату, заборавих како се зове.:dash:

Знаш, увек имам одређену дозу поштовања према дамама.
Али кажем одрђену дозу, јер ми је фитиљ кратак.
Човек ти лепо рече ТИ ЗНАШ ГДЕ САМ ЈА БИО?.
Извини Рег, ко да гледам Наташу, Соњу и ону ружну бркату, заборавих како се зове.:dash:

:lol: Lepo Aco...ovo je drugi put večeras...samo ne znam zašto se uvek prepoznaju pogrešni.

Е моји Паприко, Миле, Калуђер, Торенте и сва остала српска браћо.
Да вам искрено кажем да ме понекад хвата паника кад прочитам овако нешто,
против Срба написано од стране Србина, ако је стварно то што каже да јесте.
Хајде, Рег могу да разумем, она је женско, можда пацифиста у души, али човек који каже да је 4 године ратовао овако нешто да изјави:dash:
Сад ми је јасно одакле у Хагу онолико заштићених сведока:sad2:

Back