- Poruka
- 1.575
Па ја сам нашао сигурну кућу за Младића.
To je ona kuća za muškarce koje žene maltretiraju??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ја сам нашао сигурну кућу за Младића.
E ako će Mladić podučavati Ruse, onda Ameri stvarno nemaju što da brinu!
To je ona kuća za muškarce koje žene maltretiraju??
Имам информацију да има неколико сигурних кућа, а адресе су
1. Србија
2. РС
3.Црна гора
4. РСК
PRESS
Strogo poverljivo: Mladića jurili po Novom Sadu!
hm....koja je ovo tema vec o Ratku Mladicu i njegovim tajnim lokacijama
sto se tice njegovog hvatanja i utvrdjivanja lokacije moje misljenje je uglavnom sledece
Ako je Ratko Mladic stovani srpski general bio spreman da polozi svoj zivot za mene, tebe, za dobrobit ove nase jadne i napacene Srbije, ako mui je kao vojniku svaki dan glava bila u torbi i pretila mu smrt i nije se bojao kraja...onda se ja pitam kad si takav vojnik onda pretpostavljam da je to ljubav prema svom narodu i svojoj drzavi toliko duboko u geteskom i svakom drugom zapisu, da kao covek i vojnik i general od reci, kao Srbin..ne sme sebi da ga traze po podrumima...kad je znao da uzdignute glave brani Srbe...onda mislim da isto tako uzdignute glave treba da stane SAD pred iste te Srbe i kaze.....spreman sam i sad da umrem za vas....mislim da bi ga narod zbog takve hrabrosti zauvek zabelezio u legendu
jer ovo sto mi sad imamo je isto ono sto smo vec prosli...rat...u kome hrabri ustaju i staju prvi....jedina razlika sto se sad rat ne desava sa oruzjem vec recima i nekim drugim delima
****** какво лудило у Строго поверљиво
Srbija zbog ovakvih kukavica svaki dan sve više kasni normalnom životu,a po meni je normalan život kad možeš da pristojno živiš od svog rada.Ovde je to nemoguća misija...
Ма не, само Горана Давидовића,
додуше има овде код мене Језеро па би могли сви на пецање.
Јел видиш Богати ове Вукове Латиничаре шта ****ју само?
Ц, ц, ц
Ма не, само Горана Давидовића,
додуше има овде код мене Језеро па би могли сви на пецање.
Јел видиш Богати ове Вукове Латиничаре шта ****ју само?
Ц, ц, ц
Svaka čast.
Delimo isto mišljenje,stim što sam i ja bio učesnik u ratu i lično upoznao drugog preostalog ...Bio magacioner pre rata a posle milioner i sad on skrivajući se brani interese Srbije...Strašno skakvim je glupostima palio moje drugove a neki su i naseli...
Sve će otkriti jednog dana al nažalost Srbija zbog ovakvih kukavica svaki dan sve više kasni normalnom životu,a po meni je normalan život kad možeš da pristojno živiš od svog rada.Ovde je to nemoguća misija...
Ма има и у томе доброг, ухвати се лед, пробушиш рупу метар са метар па хранимо рибице до следеће сезоне пецања.Него за'лађује, повлаче се рибе у зимовник ...
A jos ja cujem neku galamu i guzvu neki dan, pa mi nije jasno sta se desava...
ali moram da dodam i ovo..ja nisam rekla da je kukavica..niti to mislim...ja samo govorim kako se ponasa vojnik..jer sam u porodici imala vojnika i odrasla uz vojnicku cast
pitanje je da li moze da pokaze da je to sto vojnik jeste....hrabar
kao sto se stalno sire strogo poverljive informacije o na pr njegovom sakrivanju u ns
tako kolaju i strogo poverljive informacije da je on vec dugo upravo u rukama onih koji ga traze
a sta je istina...i da li cemo uopste imati priliku da je saznamo
I pitanje da je on kukavica..zasto bi se toliki narod u Bosni kleo u njega...pa to moras priznati nije bez razloga..vec je vise verovatno da je toliko lojalnosti i zasluzio
ja se samo pitam...ako moze...zasto ne bude vojnik i sad....jer nam i sad treba da nas brani
Па што читаш глупости? Иди пецај или чекај да се ухвати лед.ali lupate gluposti
mladicu predaj se i spasi guzicu zes vladi
red je
ipak si ti za njih velikosrpski koljach pa da im uchinish josh koju
ali moram da dodam i ovo..ja nisam rekla da je kukavica..niti to mislim...ja samo govorim kako se ponasa vojnik..jer sam u porodici imala vojnika i odrasla uz vojnicku cast
pitanje je da li moze da pokaze da je to sto vojnik jeste....hrabar
kao sto se stalno sire strogo poverljive informacije o na pr njegovom sakrivanju u ns
tako kolaju i strogo poverljive informacije da je on vec dugo upravo u rukama onih koji ga traze
a sta je istina...i da li cemo uopste imati priliku da je saznamo
I pitanje da je on kukavica..zasto bi se toliki narod u Bosni kleo u njega...pa to moras priznati nije bez razloga..vec je vise verovatno da je toliko lojalnosti i zasluzio
ja se samo pitam...ako moze...zasto ne bude vojnik i sad....jer nam i sad treba da nas brani
Da ja sam prava kukavica sa 4 godine na ratištu a ti si hrabar što si o ratu čuo na RTS-u,i tvoj Ratko što je pobio neke klince u topčideru i 8000 vezanih...
Jel te to deda usmerio da ocenjuješ ljude?