Striptizeta ili modelsica?

Umri_muski

Legenda
Poruka
70.712
Gledam jednu mladu , bas lepa , ima lepo telo , vise manekensko nego ono pozudno i drusno , radi kao striptizeta....
I sad razmisljam koja je razlika izmedju nje i jedne koja je zaradjivala po 100 000e za noc...striptiza...ja sam licno video kako je uzela 70 000e sto je ja mislim najveca isplata u trenutku za striptiz, a sad ja ne znam da li je bilo nesto posle...
Ta zenska , koja nije najplacenija ni najpoznatija niti medju prvih 10, je uredno otvarala na sajtu wish list, tj tacno se videlo sta joj kupuju oni koji su ljubitelji...
Kupili su joj kucu od pola miliona evra, 2 automobila, jedan je da li ferari ili maserati, a drugi ne znam, ne secam se...kupili su joj jedno letovanje, mozda i vise, ali ja ne znam za to, neko besno u aziji...u trajanju 2 meseca, pa je tu palo i 1 mesec u Dubaiu...e sad, posle Dubaia je prestala da radi striptiz...

Ali ako ima lepo telo , ako uporedi tarife za prosecan striptiz i za modeling, ova mrsavica bi verovatno bolje zaradjivala u modelingu , jer je posebno lepa, a ima i solidno telo , siromasna je sa brojkama..

Drustvo bi trebalo da vrsi selekciju upravo preko novca...a tu je stvar ka modelnigu, a ne ka striptizu , osim ako si narcis, onda striptiz donosi vise uzivanja...ako podnese moral..

Sto se tice vestina, za striptiz je to potrebno , ova mala nije truba ali nije ni kao ova sto je dobijala kuce i automobile...ali nije ni blizu ovih najvestijih , koje ne dobijaju tako visoke honorare iako znaju dobro da se igraju striptiza...tiza...

Dakle striptiz nagradjuje donekle vestinu , nije da nije, ali ne totalno , mora nesto i lepota, a sto je najgore, meni se cini da najvise prolazi perverzija i kinky , nesto blesavo i mazo ili sado, neke cudne detalje sam video kod onih koji su cesti na tim eventima...

Ova tema nije tema sta bi vi , nije toliko ni dilema da li devojka treba u striptiz ili u manekene...po novcu ili po ekstra profitu ....nego eto kako drustvo cak i u nepovezanim stvarima vrsi selekciju i uticaj na sudbine ljudske...

Ako ne gledamo novac, onda je tek cudna scena..
Npr ja znam jednu koja je probala striptiz, daca je prava, znaci voli da se voli i pored decka, ali je i drugarica solidna, e ona izbegava striptiz jer nije tako dobra u tome, jer je 1 na 1, voli da usreci onog sa kojim je trenutno , a i nezgodno joj da se zna, ne voli otrovne jezike..voli odnos daca i momak bez kompleksa i opterecenja...voli totalnu igru , kao deca u pesku...sta ti je ovo , a tebi to...

Trandze obozavaju striptiz da se oslobode frustracija koje su imale pre operacija.....i najbrojnije su i u striptizu i u prekomerenoj prostituciji...narocito su brojni u video produkciji...
Reci jednog trandze odavde su , nije fer od kako sam operisao sve, sad sam mnogo lako napaljiv, stalno mi se ebe...
Nisam siguran da li se zali ili samo konstatuje...ili se hvali..

Trandze sa Tajlanda su tek totalno druga prica a tamo je to tako cesto da nema sanse ako ne ukljucite sve kamere da primetite ovako na prvu loptu...
Ili vas ne interesuje ako necete da se petljate sa tim...moze i to , vrlo su neoptereceni , nisu ni nametljivi , vise su nametljivi srpski gejevi u ova zadnja vremena..
Npr tamo ama bas nikakvim gestom nece ni zene ni trandze pokazati njesto cudno ako se vi normalno ponasate i ne dodeljujete seksualnost trandzi...nego kao covek ga tretirate..
Ja sam imao turistickog agenta trandzu i pored njega dve mlade i jednu bakutu od 90, koja izgleda kao bakuta od 60 kod nas...I totalno mi je bilo sve ravno a trandza je umeo da najbolje pregovara i izgleda je bio najvise samoinicijativan i inteligentan, opste obrazovan...tako da je bilo svakakvih tema...
A babac je bio namazan, potsetio me na onu scenu iz filma ili serije dva i po muskarca, kad babac smota glavnog lika, ne charllie sheena, nego onog drugog, samo za kratko vreme, sve na mazalice i na forice...znaci babac zna da procita i zna kako da se ponudi samo tako , a zna i kad ne prolazi...

Striptiz je tamo mnogo vise od seksualnosti nego kod nas ili u USA, tamo mnoge rade kao tzv striptizete, ali kao i kod masaze, jedno je privid a drugo kad je ozbiljan biznis...nebo i zemlja, uostalom masaza traje 6 sati , a nije ona sa seksom nego cisto opustanje i event....
Kao bogatasi kad prave veceru pa nije samo jedenje nego i igra, i pice i aperitiv i muzika i igranje i prica i prigodni pokloni...dogadjaj..

Back