Feelgooood
Iskusan
- Poruka
- 5.306
Što ne odvedete drugaricu negde da ona odradi taj striptiz?
To će sigurno upamtiti bolje, možda zaradi i koju kintu.
To će sigurno upamtiti bolje, možda zaradi i koju kintu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wau.. bas ste brzi![]()
elem, shvatam da se ukusi razlikuju, nekom je to cool, nekom bljak..
ja ne mogu da kazem, jer nikad nisam gledala striptiz- nikakav.
Ali zasto da ne.. sve treba probati u zivotu. Ne znam ni sama kako
cu se ponasati i reagovati kada do toga dodje(verovatno cu pocrveneti). Mislim, zavisi kako ko to gleda,
i kako zamislja.. ne mora to da bude vulgarno, skidanje do gole koze i sta ja znam..
mozda da napravimo neku zurkicu za kostimima- vatrogasci npr)) bice i klope, kucna varijanta, nekoliko devojaka, i to je to. Tako daaaa, prijavite se!!
i da, mora da bude piletina.. ma videcemo da organizujemo neki kasting
))
Pomoooooooc!! Drugarica se uskoro udaje, a htele bismo da joj priredimo nesto blesavo skroz, pa nam je pao na pamet striptiz (muski, razume se). Gde naci zgodnog, mladog decka koji bi to uradio? Pisite devojke plizz!! Da li neko ima iskustva,
preporuke..
Imaš u oglasima.
Znam jednu simpatičnu priču. Venčavali se dvoje, planirali svako za sebe momačko/devojačko veče. Njihovo društvo je bilo sastavljeno uglavnom iz parova, dosta njih već u braku, ali su se za tu priliku naravno podelili po polovima na mušku i žensku stranu. I kao i na forumu krenu muškarci mesec dana ranije da se qrče kako će da dovedu striptizetu, tra la la...
Naravno, kad je došlo momačko veče, saznaju ženske da nema ništa od striptizete. Onda one okrenu oglase da nadju stripera. Naravno da su im prvo rekli da niko nije slobodan "sad za odmah", ali kad su ribe ispričale o čemu se radi, ženske iz agencije su se polomile i iskopale im jednog stripera u roku od par sati. Provele su se lepo, a dečko je, znajući priču, rado pristao da se slika sa svakom od njih.
Priča mi drugarica da nije u životu gledala smešnije face nego kad su likovi sutradan na svadbi gledali slike svojih žena i devojaka kako sa striperom djuskaju na stolu!![]()
poenat je vrstanje, cicanje, stipkanje doticnog za guzu, crvenjenje ko da ni jedna nikad musko nije videla, a bogami i kacenje novcanica za gacice
sve u svemu, zahebancija![]()