Striptiz u dvoje

kapetanmark

Buduća legenda
Poruka
43.763
Ne znam da li već postoji tema (ako postoji moderatori će to prebaciti) no da čujemo vaša mišljenja, iskustva za striptiz sa vašom dragom, dragim, fakerom fakerkom ko sta vec ima i voli

Klasika je da muškarci odma pomisle na to da im se draga skida pred njima uz adekvatnu mjuzu i što da ne u nekoj seksi odjeci...No opišite i sebe kako biste recimo svojoj dragoj izveli striptiz...

Da čujemo...

Не знам. Оне ми делују као неке очајнице. Видиш и да су све штапом да их не дираш.
Мушки стриптиз је тако гејаст.
Ne mora biti

Ako ume.

Recimo ima na sebi košulju, kravatu pantalone... Kravatu skine uz mjuzu i onaj okovratnik joj nabaci na glavu dok ona sjedi i privuce (ne jako da je ne zadavis) k sebi...

M?

Ne znam da li već postoji tema (ako postoji moderatori će to prebaciti) no da čujemo vaša mišljenja, iskustva za striptiz sa vašom dragom, dragim, fakerom fakerkom ko sta vec ima i voli

Klasika je da muškarci odma pomisle na to da im se draga skida pred njima uz adekvatnu mjuzu i što da ne u nekoj seksi odjeci...No opišite i sebe kako biste recimo svojoj dragoj izveli striptiz...

Da čujemo...
Sto da se mucimo. Odemo u neki klub i to odrade drugi. U finalu efekat isti.

Ne mora biti

Ako ume.

Recimo ima na sebi košulju, kravatu pantalone... Kravatu skine uz mjuzu i onaj okovratnik joj nabaci na glavu dok ona sjedi i privuce (ne jako da je ne zadavis) k sebi...

M?
Ма добро, можемо заједно да плешемо и да се свлачимо.
Али да ми врцка у откопчаним фармеркама са каубојским шеширом умрла бих од смеха. Више га никада не бих гледала истим очима.:lol:

Ма добро, можемо заједно да плешемо и да се свлачимо.
Али да ми врцка у откопчаним фармеркама са каубојским шеширом умрла бих од смеха. Више га никада не бих гледала истим очима.:lol:
To vrckanje ne mora i je gejkasto

Rekoh ako ume

Sto odma kauboje...

Може да ми се појави као Зобар у белој, раздрљеној кошуљи! Појас бих му сама скинула :rumenko:
А онда да ја, као Рада скидам 100 сукања :lol:
Pojas uzme pa je veze, a kravatom (nabacenu na njen vrat) privuče glavu sebi....
Nego pade mi kauboj blentavi američki na um kako djipa gejkasto i vrcka uz mjuzu i viče djihaaaa

Užas 🙄

Pokvari mi inspiraciju

Сада ћу јачој половини да играм уз Цигане. Узмем даире и распиштољим се пред ТВ-ом док је утакмица. Да видим ко ће да победи, зелена трава или наш под :mrgreen:

Da čujemo...
P mozemo da se skidamo zajedno, dok ona meni stipka bradavice a ja nju spenkam halterima.

Сада ћу јачој половини да играм уз Цигане. Узмем даире и распиштољим се пред ТВ-ом док је утакмица. Да видим ко ће да победи, зелена трава или наш под :mrgreen:
Čekaj malo!

Cigane?

Navijacica zvijezde?

Ako je grobar ko ja u startu piši propalo

Meni ti striptiz barovi gde se muškarci skidaju baš kul.... Kapiram da žene vrište od zadovoljstva jer iščekuju momenat da ga vide..to je jedna dobra zabava pre svega i ja bih takođe učestvovala.

Meni ti striptiz barovi gde se muškarci skidaju baš kul.... Kapiram da žene vrište od zadovoljstva jer iščekuju momenat da ga vide..to je jedna dobra zabava pre svega i ja bih takođe učestvovala.
U dvoje je tema a ne opstenaprodno ludilo

Sve to moz u dvoje em nemaš konkurenciju koja pored tebe poskakuje sa stolicom grabeci napred ka njemu

A ovo striptiz.. skoro sam nekog gledala kako se tušira. I sasvim je lep doživljaj. Pošto mi se sviđa njegovo telo i njegov rac. To mi je zavodljivije nego da se postepeno skida. Skidanje je zanimljivije ako je javno kao u strptiz baru, barem za mene.

Back