Samsonight
Elita
- Poruka
- 15.882
Iz puke radoznalosti sam nedavno pošla za divnim crtežima i posetila neke sajtove na kojima ima fantastičnih crtača, fantastičnih kreatora priče i likova, i evo me... imam na svakom od tih sajtova po nekoliko stripova koje sam žvakala suviše brzo i stigla do trenutka kad za dalje treba da se plati. Ma, i hoću da platim,otvoriću Paypal, treba da platim sve to, tu kreativnost, taj talenat za crtanje, vreme provedeno da se svaka sledeća scena osmisli, nacrta i predstavi.
Gledam reklame koje mi daju pass tj. prolazak za sledeću epizodu.
Strip se samo čini zatrpan pod prašinom vremena, ali...
ima ga i dalje.
Wow...
Nije ovo ništa čime treba da se pohvalim-našla sam se iznova sa vrstom adikcije, ali me raduje da crtači stripova imaju i dalje mesta u svetu, da mogu da zarade od svog izuzetnog talenta!
Kakva iskustva imate sa online stripovima?
Da, svi znamo za Taličnog Toma, Asteriksa i Obeliksa, Black Stenu...
Ali, pitam se koliko je interesovanje da se u takvoj umetnosti uživa i danas-ovde, kod nas?

Gledam reklame koje mi daju pass tj. prolazak za sledeću epizodu.
Strip se samo čini zatrpan pod prašinom vremena, ali...
ima ga i dalje.
Wow...
Nije ovo ništa čime treba da se pohvalim-našla sam se iznova sa vrstom adikcije, ali me raduje da crtači stripova imaju i dalje mesta u svetu, da mogu da zarade od svog izuzetnog talenta!
Kakva iskustva imate sa online stripovima?
Da, svi znamo za Taličnog Toma, Asteriksa i Obeliksa, Black Stenu...
Ali, pitam se koliko je interesovanje da se u takvoj umetnosti uživa i danas-ovde, kod nas?