Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neko neke domace recepte? Sta smuckati, koristeci se sastojcima iz frizidera i korpe sa vocem, i ukloniti ove zmije dusmanke?![]()
Nema pomoci, sve shto pishu ili reklamiraju po salonima je sharena lazha.
![]()
A malo shtrafti po telu nije ni tako loshe![]()
Sta te briga za strije, niko nije savrsen, ti si sebi lepa i privlacna bas onoliko koliko ti treba.
Sta te briga za strije, niko nije savrsen, ti si sebi lepa i privlacna bas onoliko koliko ti treba.
prvi put kada sam primjetila da imam strije, sa 12/13 godina, odlucila sam da pustam dlake na dupetu da ih pokriju
uspjeva i dan danas
![]()
meni je dermatolog dala da mezem Zolac gel 0.05
pa el mezeš?
Zna li neko neke domace recepte? Sta smuckati, koristeci se sastojcima iz frizidera i korpe sa vocem, i ukloniti ove zmije dusmanke?![]()
meni je dermatolog dala da mazem Zolac gel 0.05
Pa, hocu sebi da budem jos lepsa. Ne zbog nekog drugog, vec hocu da sa zadovoljna kad se pogledam.
Imam taj problem da naglo gubim i dobijam na kilazi i onda mi se stalno pojavljuju... Pokusacu sa Saljicevim... Hvala svima. Ako se neko seti jos necega, nek' predlozi, i ja cu da javim ako cuje nesto korisno.