stres u vožnji

Nancy88

Zainteresovan član
Poruka
137
Dragi forumaši,

htela bih da Vas zamolim da mi pomognete u jednom istraživanju. Naime, tema rada je stres u vožnji :D ono što mi treba od Vas jeste kako se Vi "praznite" u vožnji, tj. koje su Vam najčešće uzrečice (psovke, kletve... šta god). Ja koristim one najpoznatije: Prijatelju!!! Sklanjaj taj krš!!!

:hvala:

najbolji su narodnjaci ili neki malo zesci rock..mentol bombone i obavezna voda..to je bolje od istresanja na druge iako su losi vozaci ne treba ti 1 mentol upropastiti lancano voznju koja moze biti pogubna

Meni nekako vise smeta kad psuje i vice neko ko i sam nije neki vozac a ja se i ne nerviram bas previse jer nema tog ko ne gresi,ako me bas nesto nervira to je kad se neko recimo parkira ili stane na putu pa ga tesko zaobici a imao je mjesta gde da se ukloni ali ni tad ne reagujem psovkama....

Čokolada smiruje,nikad nisam vikao ni psovao jer to ne pomaže i ne vodi na nešto bolje .Kad pogrešim uvek dam poljubac nema veze dali je protivnik muško ili žensko.A kad drugi greše samo se nasmejem jer nema svrhe ne možemo tu sekundu da popravimo.Svađa ne vodi ničemu.Preko 6-7 miliona km imam iskustvo je to.

parkiram ja auto, kad sincic sa zadnjeg sedista opsuje u originalu `je bem ti majku`. pogledam ga, mi nikad u kuci i porodici ne psujemo, kad on kaze `pa ti si malopre to rekao onm drugom automobilu na raskrsnici!` istina je da psujem dok vozim, a razloga je sve vise. da ne idem u detalje svi znate kako se vozi

michi taj krsh mater ti ***** slepche glupi ko ti dade dozvolu na ***** ga nabijem pa shta radish vishe idiote jedan u usta te ***** da l' si bre normalan ***** ti materina shta je majmune shta gledash skloni se da te ja ne sklonim

otprilike tako :mrgreen:

Back