Da li doživljavate neku vrstu stresa pred prvi seks (mislim na prvi put sa nekim, ne na razdevičavanje)?
Ako da, zašto, tj. koji su vam strahovi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

komplikovano mi sad da ti objasnjavam zasto 
pa ako mi je stalo dozivljavam...ondak sam u fazonu daj to da odradimo pa da nastavimo sa zivotomkomplikovano mi sad da ti objasnjavam zasto
a ako mi nije stalo ondak mi je opusteno

ou kontrer dir rodni ou kontrerDa li doživljavate neku vrstu stresa pred prvi seks (mislim na prvi put sa nekim, ne na razdevičavanje)?
pa ako mi je stalo dozivljavam...ondak sam u fazonu daj to da odradimo pa da nastavimo sa zivotomkomplikovano mi sad da ti objasnjavam zasto
a ako mi nije stalo ondak mi je opusteno

Nekako sam uvek imala vecu tremu pred poljubac nego pred seks![]()

To onaj trip kako je poljubac vazniji, intimniji od samog seksualnog cina...![]()

Znam da jeste,ali tako je
ovo je zanimljivo
za analizu![]()

Sekas mi nekako dodje kao neki nastavak
To onaj trip kako je poljubac vazniji, intimniji od samog seksualnog cina...![]()
ma, jeste đ'oku mog

Ovo je tema za zene![]()

sve same udate,u dugim vezama forumašice....ali doživljavaju taj stres pred prvi kres.....sa kim jbbte ?![]()