- Poruka
- 76.930
Šta je ovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stack overflow je web sajt gde programeri postave pitanje ako imaju neki problem. Onda sa leve strane kada neko da odgovor isto postoje ovakve strelice gde drugi posetioci daju rejting koliko je odgovor koristan. Pr:Aj na srpskom života ti
Glasanje za (gore strelica) i protiv (dole)
Verovatno ako je odgovor koristan, onda upvote, ako nije, downvote. Kao na stackoverflow.
Aj na srpskom života tiVerovatno ako je odgovor koristan, onda upvote, ako nije, downvote. Kao na stackoverflow.
Stack overflow je web sajt gde programeri postave pitanje ako imaju neki problem. Onda sa leve strane kada neko da odgovor isto postoje ovakve strelice gde drugi posetioci daju rejting koliko je odgovor koristan. Pr:Aj na srpskom života ti
Ma razumem gore dole, nego šta je, jel to kao neka anketa zaa temuGlasanje za (gore strelica) i protiv (dole)![]()
E tako, sad je jasnijeStack overflow je web sajt gde programeri postave pitanje ako imaju neki problem. Onda sa leve strane kada neko da odgovor isto postoje ovakve strelice gde drugi posetioci daju rejting koliko je odgovor koristan. Pr:
Pogledajte prilog 886555
Na osnovu toga znaš koliko je to rešenje praktično i koliko ljudi podržava taj način rada.
Samo klikneš downvote. Ili ti suprotno od strelice koju si greškom kliknuo.A ako slucajno stisnem.
Kako da ponistim.
Jedino sto vasi korisnici nemaju 15 godina.Promene su sasvim dobre i u trendu sa onim šta internet pruža danas.
Koji nasi? Nisam ja u timu i nisam ja uveo promene. Odgovore ti dajem kao clan.Jedino sto vasi korisnici nemaju 15 godina.
Mislila sam na Krstaricu.Koji nasi? Nisam ja u timu i nisam ja uveo promene. Odgovore ti dajem kao clan.
ne, nego si procenio da je neko pametno ili nepametno odgovorio.Ma razumem gore dole, nego šta je, jel to kao neka anketa zaa temu
Pametnone, nego si procenio da je neko pametno ili nepametno odgovorio.
i nabolji odgovor po misljenju postavljaca pitanja ili moda dobija overu i stavlja se ispod pitanja i dobija poen
sad ga na ovoj temi vidis sa zelenom trakom i tekstom "resenje"
listu najboljih u odgovorima ces imati ovde
https://forum.krstarica.com/members/
"najvise resenja"
ovo ce posle perioda testiranja biti aktivirano na kompjuterskim i mozda jos nekim forumima.
Mislim da ovaj sistem davanja rešenja i upovote koliko je rešenje praktično odgovara za forum o kompjuterima gde često traže pomoć. Ali nije stvar u tome što traže pomoć. Nekada se pomaganje oduži na 3 stranice i ko će posle da nađe koji je pravi odgovor? Zato se lepo ovo aktivira tamo, a mod ili sam autor teme odabere rešenje i onda nema problema. Upvote je dobar kod programiranja jer mogu postojati više snippesta ponuđena kao rešenje.ja bih ga ostavila ovako napuštenog kao što je i do sad bio (što se tiče tih programerskih tema)
na stackoverflow-u se boduje ako imaš neki rejting, tj valjda tvoj bod tad postaje vidljiv ali se notira ... rejting se stiče učestvovanjem?
šta ako je rešenje u diskusiji, da li onda neko napravi poruku-kompilaciju-rešenjeMislim da ovaj sistem davanja rešenja i upovote koliko je rešenje praktično odgovara za forum o kompjuterima gde često traže pomoć. Ali nije stvar u tome što traže pomoć. Nekada se pomaganje oduži na 3 stranice i ko će posle da nađe koji je pravi odgovor? Zato se lepo ovo aktivira tamo, a mod ili sam autor teme odabere rešenje i onda nema problema. Upvote je dobar kod programiranja jer mogu postojati više snippesta ponuđena kao rešenje.