Strelice gore i dole sa desne strane poruke

Сале

dekapitare
VIP
Poruka
76.930
Šta je ovo
Screenshot_20210320_200759.jpg

Rešenje
Aj na srpskom života ti
Stack overflow je web sajt gde programeri postave pitanje ako imaju neki problem. Onda sa leve strane kada neko da odgovor isto postoje ovakve strelice gde drugi posetioci daju rejting koliko je odgovor koristan. Pr:

Screenshot_1.png

Na osnovu toga znaš koliko je to rešenje praktično i koliko ljudi podržava taj način rada.
Aj na srpskom života ti
Stack overflow je web sajt gde programeri postave pitanje ako imaju neki problem. Onda sa leve strane kada neko da odgovor isto postoje ovakve strelice gde drugi posetioci daju rejting koliko je odgovor koristan. Pr:

Screenshot_1.png

Na osnovu toga znaš koliko je to rešenje praktično i koliko ljudi podržava taj način rada.

Rešenje

Pogledajte prilog 886555

E tako, sad je jasnije

Ma razumem gore dole, nego šta je, jel to kao neka anketa zaa temu
ne, nego si procenio da je neko pametno ili nepametno odgovorio.
i nabolji odgovor po misljenju postavljaca pitanja ili moda dobija overu i stavlja se ispod pitanja i dobija poen
sad ga na ovoj temi vidis sa zelenom trakom i tekstom "resenje"
listu najboljih u odgovorima ces imati ovde
https://forum.krstarica.com/members/
"najvise resenja"

ovo ce posle perioda testiranja biti aktivirano na kompjuterskim i mozda jos nekim forumima.

ne, nego si procenio da je neko pametno ili nepametno odgovorio.
i nabolji odgovor po misljenju postavljaca pitanja ili moda dobija overu i stavlja se ispod pitanja i dobija poen
sad ga na ovoj temi vidis sa zelenom trakom i tekstom "resenje"
listu najboljih u odgovorima ces imati ovde
https://forum.krstarica.com/members/
"najvise resenja"

ovo ce posle perioda testiranja biti aktivirano na kompjuterskim i mozda jos nekim forumima.
Pametno

ja bih ga ostavila ovako napuštenog kao što je i do sad bio (što se tiče tih programerskih tema)
na stackoverflow-u se boduje ako imaš neki rejting, tj valjda tvoj bod tad postaje vidljiv ali se notira ... rejting se stiče učestvovanjem?
Mislim da ovaj sistem davanja rešenja i upovote koliko je rešenje praktično odgovara za forum o kompjuterima gde često traže pomoć. Ali nije stvar u tome što traže pomoć. Nekada se pomaganje oduži na 3 stranice i ko će posle da nađe koji je pravi odgovor? Zato se lepo ovo aktivira tamo, a mod ili sam autor teme odabere rešenje i onda nema problema. Upvote je dobar kod programiranja jer mogu postojati više snippesta ponuđena kao rešenje.

Mislim da ovaj sistem davanja rešenja i upovote koliko je rešenje praktično odgovara za forum o kompjuterima gde često traže pomoć. Ali nije stvar u tome što traže pomoć. Nekada se pomaganje oduži na 3 stranice i ko će posle da nađe koji je pravi odgovor? Zato se lepo ovo aktivira tamo, a mod ili sam autor teme odabere rešenje i onda nema problema. Upvote je dobar kod programiranja jer mogu postojati više snippesta ponuđena kao rešenje.
šta ako je rešenje u diskusiji, da li onda neko napravi poruku-kompilaciju-rešenje
na stackoverflow-u budu veliki odgovori i za njega se zalepe mali komentari ... mada oni tamo to moderišu

mada ovaj društveni deo krstarice nije bio u nekim odgovorima, više u chatu, mada takvi su i drugi forumi samo u drugom tonu ... ne mislim na komp teme

Back