Strelcevi, javite se!

Jedna moja drugarica Vaga bila u vezi s muškarcem Strelcem i umalo nije završila u ludari...

Sve zavisi od toga da li možeš da podneseš njegovu energiju i u kojem je smeru (pozitivnom ili negativnom) njegova energija usmerena.

Nažalost, sama sam se uverila da, kao i među ostalim znacima, i među Strelcima ima dvoličnih muškaraca iako propagiraju iskrenost.

Moj savet, ako ti je stalo do iskrenosti, znaj da oni koji se non-stop brane iskrenošću u stvari lažu sami sebe i oni su najgori.

Znam da su strelcevi brutalno iskreni, tj da ti kazu istinu, pa makar je i ne trazio, pa makar bilo bezbolnije precutati je. Takodje znam da obozavaju da te prave ljubomornim/om a da pritom ne podnose ljubomorisanje partnera, i to posmatraju kao neku posesivnost i nesigurnost. To ljubomora ustvari i jeste ali ako nekog provociras, dobices i reakciju na tu provokaciju, zar ne. Ups, otkrih da ipak znam nesto o strelcevima. Ipak, aj recite nesto. Dobro, za promenu:)

Ja sam strelac! al sam riba, a muski str su grozni, hiperaktivni, dvolicni i opasni u krevetu!
Najbolje idu sa vazdusnim znacima, vodolija itd.Ili sa vatrenim.
Sa njima sam imala samo probleme jer su nam se sudarale jake licnosti,
strelac trazi nekog ko ce da trpi njegove bubice i vlast, ako nisi takva bolje nemoj sa str.
I jako volimo sex, i da varamo, nikad nam niije dosta!
Imam 5 drugova strelaca i svi varaju svoje ribe i zene!

Ja sam imala dva momka Strelca, i pored njih znam još nekoliko muškaraca rođenih u tom znaku, i svi su različiti donekle. Neki su švaleri orve klase, drugi su najverniji muškarci koje sam upoznala. Sposobni u većini sličajeva jer su i ambiciozni. Jedino što je svima zajedničko jeste ta hiperaktivnost, a iskrenost od slučaja do slučaja...

Za druženje su super, za vezu kako kome.

E, da, kad se zaljube, a zaljube se dok kažeš piksla, mnogo su pažljivi i romantični, posle stvari mogu iz korena da se promene, ali i ne moraju.

strelac vaga obrnuto bilo musko zensko jel ,,,,sve jedno idealan par
nisam do sad imala prilike da budem u vezi sa vagom ali najbolji drug mi je vaga (otvorene iskrene jako osecajne ma sve naj naj )

a sto se tice strelceva muskih
hmmmmm
pa teshki su malo ,malo vishe ustvari iskreni jako jako ,nezni ponekad ,jako energicni i ne bas najbolji u krevetu sta znam licno iskustvo

e toliko od men epa srecno !!

Back