Strelac-jarac

• Začetnik teme Začetnik teme Bliss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
B

Bliss

Gost
rodjena sam 23.11.1980. u 10:20....u Beogradu...Savski Venac,,strelac-jarac...preko nekog programa sam uspela "napraviti" natalni horoskop na engleskom...ali je problem u tome sto ne razumem...pa ciu postaviti slicice koje mislim da ce biti od koristi svima koji se razumeju u horoskope ako mogu da mi kazu najbitnije stvari...zanima me takodje i ljubav u sadasnjem periodu...ako je ikako moguce iz ovih podataka videti ista...hvala unapred...

ja sam se iscimala za sve sto sam mogla uraditi da bi nekom skratila posao...pa bih bila zahvalna ako bi mi neko mogao reci nesto o svim slicicama koje sam ubacila ...posto ne znam da ih tumacim...nazalost...

Samantha Jouns:
E Mayo super si!! Taman sam se bila "o'ladila" od natalnog horoskopa ali eto..nemoz' bez toga.....;)

joj...mene vec godinama koliko imam ovaj program zanima sta se krije iza tih slicica...
...cak mi sad pade na pamet...meni je najlakse da ubacim ime i posaljem ove slicice...sto koliko znam svakom astrologu skracuje drasticno vreme za koje radi horoskop...pa ako mogu pomoci...na taj nacin voljna sam...
...ako je neko zainteresovan...bilo bi lepo da se javi...
...ali na zalost ja ne znam da tumacim ovo...i tako...
...poz samatha... ;)

Back