dragosh
Veoma poznat
- Poruka
- 11.827
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово ми се уопште не свиђа - на тај начин се у ствари ОМОГУЋАВА ПЕДЕР-БАЛ... као прво ми мало парадирамо - а онда педери... бзвз...
Ovo je alibi gejovima da odrze paradu "ponosa"![]()
...bice frke ako se pojavi neki gej-obraz da razbije strejt paradu,
verovatno ce Dacic i ovaj skup da proglasi okupljanjem visokog rizika?!![]()
Ne mogu da razumijem, svi postovi negativni komentari.
Tema o porodicnom okupljalju ne moze bez pedera .
Zasto odmah poskakati sa tolikom kolicinom gorcine?.
Voljela bih da u mom gradu bude organizovana lijepa porodicna druzenja.
setnja za mamu i tatu , pa ovi su jos vise gej od pedera![]()
...bice frke ako se pojavi neki gej-obraz da razbije strejt paradu,
verovatno ce Dacic i ovaj skup da proglasi okupljanjem visokog rizika?!![]()
Породична шетња, коју је време послужило упркос бројним натуштеним облацима над Чачком, показала је да је дошао тренутак да узмемо ствари у своје руке и формирамо Лиге српских породица које би стале у одбрану свих традиционалних вредности, у одбрану породице уопште. Јер, породица је темељ не само здравог одрастања и васпитања појединца, већ и сваке друге привредне и друштвене активности.
Данас су нам потребне духовно утемељене, слободне, вишедетне, економски самоодрживе и друштвено одговорне савремене српске породице, које неће више чекати да политика реализује њихове занемарене интересе, већ ће се самоорганизовати. Јучерашњи резултат из Чачка доказује да је то могуће и Српски сабор Двери позива све своје огранке и друге братске и партнерске организације из Српске мреже да се укључе у покретање Лига српских породица и Породичних шетњи широм Српских земаља.
У Чачку, 1. јуна 2009.
Информативна служба Српског сабора Двери
Време је за породичне шетње - Позив на друштвену одговорност православних хришћана и родољуба у Србији!
http://www.dverisrpske.com/tekst/174006
a ko pobedi casti pivom,pa kad se svi naroljaju ima da se izmire i da bude prava festaNajbolje da paradiraju isti dan a na kraju da organizuju takmicenje u pljuvanju-jednih na druge!
Ово ми се уопште не свиђа - на тај начин се у ствари ОМОГУЋАВА ПЕДЕР-БАЛ... као прво ми мало парадирамо - а онда педери... бзвз...
Dragoshe,
nisam znala da si ti u organizaciji![]()