- Poruka
- 128.994
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se uvede opcija da i vas možemo na ignor mećat!Hajde što ti postavljaš nego što ja budala gledam!!!
Ima i onaj što nožnim prstima čisti piletinu!
ima sve..kako prave sokove nisam ni hteo da kacimHajde što ti postavljaš nego što ja budala gledam!!!
Ima i onaj što nožnim prstima čisti piletinu!
Koga "nas"?Da se uvede opcija da i vas možemo na ignor mećat!![]()
Haj u Indiju možda neš ni otići, na slavu nekome i u goste vala hoćešima sve..kako prave sokove nisam bni hteo da kacim![]()
Sunce ti kalajisano! Pa ovo ću da vrtim svaki put kada ogladnim! Ima do leta da nabacim zmijsko telo, bogdamevidi!ima sve..kako prave sokove nisam bni hteo da kacim![]()
Moderatore, administratora, aligatore, akumulatore..Koga "nas"?
Neka mu rekla da je omatorio, da mu kosa probeharala, da se suviše uozbiljio i ukrutio, pa odlučio staru svesku da otvori i mladost da vrati.
Ma to je samo urbana forumska legenda!Moderatore, administratora, aligatore, akumulatore..![]()
ja sam mislila da ga neko hakovaoNeka mu rekla da je omatorio, da mu kosa probeharala, da se suviše uozbiljio i ukrutio, pa odlučio staru svesku da otvori i mladost da vrati.
A ne, to je nemoguće! Nema tog indiga koji će Taba da prekopira.ja sam mislila da ga neko hakovao![]()
ma znam nego tako je delovaloA ne, to je nemoguće! Nema tog indiga koji će Taba da prekopira.
uzasHaj u Indiju možda neš ni otići, na slavu nekome i u goste vala hoćešznači, bljak!!
ima jedan,. garantujem ti 50kg manje kad ga pogledas..ne znam da li da ga kacimSunce ti kalajisano! Pa ovo ću da vrtim svaki put kada ogladnim! Ima do leta da nabacim zmijsko telo, bogdamevidi!