Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wieczeslaw:Au Nietzsche, hendikepu, prestani da nosis to ime i blatis tog velikog coveka svojim neznanjem.
Sto bi rekao nas narod, "pokrij se usima"
Nietzsche:Wieczeslaw:Au Nietzsche, hendikepu, prestani da nosis to ime i blatis tog velikog coveka svojim neznanjem.
Sto bi rekao nas narod, "pokrij se usima"
No comment.
Nietzsche:Ne znam. Mozda stvarno treba da se pokrijem usima. Streber je rec nemackog porekla, a posto imam pseudonim Nietzsche trebalo bi da znam nemacki. Medjutim, ja ne znam gotovo nijednu nemacku rec... itd.
Pozdrav svim streberima
Nietzsche:Ne znam. Mozda stvarno treba da se pokrijem usima. Streber je rec nemackog porekla, a posto imam pseudonim Nietzsche trebalo bi da znam nemacki. Medjutim, ja ne znam gotovo nijednu nemacku rec... itd.
Pozdrav svim streberima
No_Mercy:Nietzsche:Ne znam. Mozda stvarno treba da se pokrijem usima. Streber je rec nemackog porekla, a posto imam pseudonim Nietzsche trebalo bi da znam nemacki. Medjutim, ja ne znam gotovo nijednu nemacku rec... itd.
Pozdrav svim streberima
Pozdrav i tebi Niche:-)Kada si se vec dotakao nekog poredjenja sa Nicheom,
mene zanima sta je bila tvoja "ideja vodilja", pri izboru nicka?
Da budem malo jasnija:
1. Ako je rec o ljubavi prama tom filosofu,zar ti nije pao napamet, neki malo "prizemniji" nick(da ne kazem da bi duhovitost igrala znacajnu ulogu), a kroz koji si mogao da pokazes divljenje koje osecas prema njemu. Recmo, "Niche_u_pelenama", "Niche_never _die" itd. Ovo su naravno, samo primeri, koji mi prvi padose napamet.
2. Ako je pak, rec o tome da su tvoja razmisljanja, stavovi, upravo suprotni njegovom, onda neki drugaciji, mastovitiji nick, od samog "Niche".
A sada, opet da skratim:
Mene zanima sta se "odvijalo" u tvojoj glavi,pri izboru nicka?
" Ko istinu gudi, gudalom ga po prstima biju "- Vuk Karadzic
testament_85:No_Mercy:Nietzsche:Ne znam. Mozda stvarno treba da se pokrijem usima. Streber je rec nemackog porekla, a posto imam pseudonim Nietzsche trebalo bi da znam nemacki. Medjutim, ja ne znam gotovo nijednu nemacku rec... itd.
Pozdrav svim streberima
Da budem malo jasnija:
1. Ako je rec o ljubavi prama tom filosofu,zar ti nije pao napamet, neki malo "prizemniji" nick(da ne kazem da bi duhovitost igrala znacajnu ulogu), a kroz koji si mogao da pokazes divljenje koje osecas prema njemu. Recmo, "Niche_u_pelenama", "Niche_never _die" itd. Ovo su naravno, samo primeri, koji mi prvi padose napamet.
2. Ako je pak, rec o tome da su tvoja razmisljanja, stavovi, upravo suprotni njegovom, onda neki drugaciji, mastovitiji nick, od samog "Niche".
A sada, opet da skratim:
Friedrich Nietzsche je bila krajnje poremecjeno-iskompleksirana licnost, manite se njega, KArl Marx je i otac i majka!!!
Nishki Nietzsche:testament_85:No_Mercy:Nietzsche:Ne znam. Mozda stvarno treba da se pokrijem usima.
pseudonim Nietzsche trebalo bi da znam nemacki. Medjutim, ja ne znam gotovo nijednu nemacku rec... itd.
Pozdrav svim streberima
Da budem malo jasnija:
A sada, opet da skratim:
Friedrich Nietzsche je bila krajnje poremecjeno-iskompleksirana licnost, manite se njega, KArl Marx je i otac i majka!!!
Sto bi rekao M. Labus, "pa ja stvarno ne mogu da verujem", decko iz Nisha pa jos cuo za Nietzschea i Marxa! doduse lose je protumacio ovog prvog... No, ja sam svakako odusevljen ovako dobro edukovanom omladinom