Стразбур - Српски пензионер добио пресуду против ПИО ФБиХ

RainbowSix

Veoma poznat
Poruka
10.714
Суд у стразбуру пресудио у корист Душка Карановића

Федерација БиХ се налази пред великом могућношћу огромног финансијског удара на свој буџет!!! Први од 35.411 српских пензионера, који су право на пензију стекли радећи на простору данашње ФБиХ, а који су током рата избјегли у РС, добио је пресуду против ПИО(МИО) ФБиХ у своју корист!!! Федерација мора да преузме надлежност за даљу исплату пензија, што за собом повлачи и обавезу рефундирања Републици Српској средстава која је РС до сад, у виду пензија, исплатила Карановићу!!!
Напомена:
Тужбом Фонда ПИО РС против Завода ПИО/МИО ФБиХ, која је одбијена у Мостару, тражи се преузимање обавеза за 35.411. корисника. Пресудом Суда у Стразбуру федерални буџет "притјеран уз зид"!!!
Република Српска (ПИО) тужбом против ПИО ФБиХ од Федерације потражује око 200 милиона КМ досад исплаћених пензионерима избјеглим из Федерације!!!
Република Српска и данас редовно исплаћује пензије за федералних 35.411 пензионера!!!
Краду од Српске, а хтјели да насаде и Србију да им плаћа измишљену ратну штету!!!
Дакле, "ко другога тужи, мораће да плати!!!" :lol::lol::lol: Правда је спора, ал' ево је!!!
:razz:
Линкић: http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=47786

Живјели!!!:lol:
 

RainbowSix

Veoma poznat
Poruka
10.714
А пошто Мује много воле да причају о поштењу им се руке хладе у туђим џеповима, ево још једна вијест о њиховом схватању ("мултиетничког") живота и то на рачун Србаља (а на чији би друго?:lol:):
"ФБиХ требало би да обустави продају војних станова"
Линкић::lol:
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=47778

Лоповска посла!!!
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.