Stravični snimci pored biračkog mesta u Mionici, masovna tuča: Pucala stakla, letele flaše

Student Vladimir Đorđević, koji je na studentskoj listi „Ujednjeni za Mionicu – za lepše lice Mionice”, kaže da se u Mionici svi plaše za svoju bezbednost, a da on, koji je pretučen na protestu u Valjevu, dva i po meseca ne spava u svojoj kući. Mi smo dobili preporuke da se ne krećemo sami, to je 1941, to nije Srbija, to je ono kad pustite radikale da vladaju, naveo je za N1.
Ako je iz Mionice, zasto je onda divljao po Valjevu?
Njegova zena da se zapita kod koje to "drugarice" spava 2 meseca, posto se po carsiji prica da mu je ovaj blokaderski biznis dobro dosao da prikrije svaleraciju.

Само што ово нису били никакви блокадери, него сељаци из Мионице ;)
А наши сељаци су ти лако поводљиви, кад виде код једних, одмах хоће и они тако :mrgreen:
Сад кад код сељака крене мода млаћења плаћених батинаша, не био им ја у кожи :mrgreen:
Baji, seljaci nose šajkače, a ne kacige za kros motore.

Tko organizuje te male grupice lesinara ?

udBIA...tj DB tj Mi6/CIA.

Ovaj put su bili pojacani jedinicama Nasera Orica...a i on je ex and forever DB policajac...
Nekad je bio Slobin poliĆajac pa ga je onda Mi6 DB pocetkom '90-tih prekomandovao u Srebrenicu da tamo pravi krvavi haos iz kojeg ce onda opet taj isti Mi6 napraviti "red" u vidu danasnjeg Mi6 potrcka Vucica...

A u medjuvremenu preko Mi6 SRS Zemun klanskog atantata na Ðinđića...
Nije slucajno Mi6 u pohod na Srbiju krenuo iz Zemuna...jer je tamo u WW2 bila NDH, a i Cionisti su osnovani u Zemunu tj njihov osnivac je od tamo pisao manifest cionizma...kako se zvase...nebitno

E ta Mi6 ekipa sa svojim podguznim SNS kvislinskim muvama ti seje i ovo danasnje ZLO u Srbiji...
Dakle vidis im decenijski gotovo vekovni kontinuitet u radu protiv Srba...

...

udBIA...tj DB tj Mi6/CIA.

Ovaj put su bili pojacani jedinicama Nasera Orica...a i on je ex and forever DB policajac...
Nekad je bio Slobin poliĆajac pa ga je onda Mi6 DB pocetkom '90-tih prekomandovao u Srebrenicu da tamo pravi krvavi haos iz kojeg ce onda opet taj isti Mi6 napraviti "red" u vidu danasnjeg Mi6 potrcka Vucica...

A u medjuvremenu preko Mi6 SRS Zemun klanskog atantata na Ðinđića...
Nije slucajno Mi6 u pohod na Srbiju krenuo iz Zemuna...jer je tamo u WW2 bila NDH, a i Cionisti su osnovani u Zemunu tj njihov osnivac je od tamo pisao manifest cionizma...kako se zvase...nebitno

E ta Mi6 ekipa sa svojim podguznim SNS kvislinskim muvama ti seje i ovo danasnje ZLO u Srbiji...
Dakle vidis im decenijski gotovo vekovni kontinuitet u radu protiv Srba...

...
nije bas tako.

mnogo je prozaicnije. mi6 u svojim redovima ima ljude koji su specijalisti obuceni u herefordu i koji se ne eskponiraju javno samoreklamomda su seckli usi od srba koje su zaklali.

takvi im ne trebaju..zato su o njemu i napravili film...da britanska televizija ga ja napravila, gde je taj bolesnik pokazivao nekoliko ogrlica sa usima...osusenih usiju sa usirenom krvlju.

to svome ne bi radili.

nije bas tako.

mnogo je prozaicnije. mi6 u svojim redovima ima ljude koji su specijalisti obuceni u herefordu i koji se ne eskponiraju javno samoreklamomda su seckli usi od srba koje su zaklali.

takvi im ne trebaju..zato su o njemu i napravili film...da britanska televizija ga ja napravila, gde je taj bolesnik pokazivao nekoliko ogrlica sa usima...osusenih usiju sa usirenom krvlju.
to svome ne bi radili.

Mi6 podguzne muve nemju "svoje" jer oni su niciji sem što su sinovi satane.

Dakle nit je Vucic Srbin
Nit je Naser nekakav Bosnjo

Vec su u pitanju Mi6 sinovi satane (jel tako @Jugoslav Čvarak )

...

Resurs "izadjite, glasajte"
Jak mi resurs....
I AV uzeo apsolutnu vecinu. Jel su blokaderi ponosni?
Znaš li ti šta znači apsolutna većina? Ako za 10% imaš više, to se ne zove apsolutna većina. Skoro pola naroda više nije za sns u tim krajevima u kojima je sns imao zaista većinsku podršku. Sada su pali za više od 20%.

Znači niste spašeni...
u yeee... sta mi pise na kacigi aj kazi mi da znam..handzar divizija, crna legija, srecan uskrs braco srbi ili mozda ss..... oli je tvoja petokraka sjajna koja sija fluorescentno iz mraka tunela u koji ste uvukli srbiju svojim botovanjem za ove mentalne i intelektualne propalitete

u yeee... sta mi pise na kacigi aj kazi mi da znam..handzar divizija, crna legija, srecan uskrs braco srbi ili mozda ss..... oli je tvoja petokraka sjajna koja sija fluorescentno iz mraka tunela u koji ste uvukli srbiju svojim botovanjem za ove mentalne i intelektualne propalitete
Batali, bajo! Nema većeg bota od tebe i još nekolicine zaluđenika.

Znaš li ti šta znači apsolutna većina? Ako za 10% imaš više, to se ne zove apsolutna većina. Skoro pola naroda više nije za sns u tim krajevima u kojima je sns imao zaista većinsku podršku. Sada su pali za više od 20%.
Da su bili izbori u martu sns bi imao 0 glasova
Dakle opet ih je vucic zeznuo
Taj broj se samo povecava narod uvidja ko su blokaderi.
Sledece godine kad bydu bili izbori imace ko lukasenko 80 posto haha

Na ova 3 izborna mesta AV (americki agrnt) je podrzalo jedva 52-70% gradjana.
Veliki uspeh blokadera.

Nadam se da se salis?

Mozda. Najvecu podrsku ima u Beogradu. Vecina SNS aktivista zivi u Beogradu i vevim gradovima.

@Neno izlaznost u Negotinu 2021. godine bila je 36,4%, a sada je nešto preko 48%.

Tih Negotinovih knjigovodstvenih 48% је, zapravo, približno sličan nivo kao i Mionicinih 75%.

O tome se radi. Zbog toga se kaže obično za istočnu Srbiju da se prazni, da je pusta. Iliti, kako sam ja napisao sasvim korektno (ne mogu da verujem da te je to okinulo?) umireu.

P. S. Ima i to neke svoje prednosti. Samo još u istočnoj Srbiji se mogu naći baš neke izolovane selendre, van puteva, odsečene od sveta do te mere da ljudi žive još maltene kao da je epoha Drugog svetskog rata. Ima dosta misterioznih mesta (vlaška mađija). Fascinantan je kraj, izuzetno. Preporučio bih svakome da obiđe i da, otprilike, uhvati poslednji voz, dok još ima živih ljudi u tim pojedinim zabitima. Provešće se baš super. :)

1000011837.jpg

Jel umeš da naraviš procenu političkih dešavanja? Što je više nasilja i batinaša, to je veći otpor. U martu nije bilo ovoliko batinaša. Kada je narod shvatio na koji način sns vlada polako ali sigurno menja mišljenje. Čak i onaj po najmanjim seocima. Devojka pobedi u nekom dž selu Mionice, studentkinja. Znaš li uopšte šta to znači? Dakle, cela propagnadna mašinerija tv i novinskih medija je zglajzala :mrgreen: zašto?Pa i pored tolike dominacije u plasiranju propagande, u nekom selu, gde ne verujem da ima više kanala osim pimka i režimskih, pobedi studentkinja. Pametnom dovoljno.

Jel umeš da naraviš procenu političkih dešavanja? Što je više nasilja i batinaša, to je veći otpor. U martu nije bilo ovoliko batinaša. Kada je narod shvatio na koji način sns vlada polako ali sigurno menja mišljenje. Čak i onaj po najmanjim seocima. Devojka pobedi u nekom dž selu Mionice, studentkinja. Znaš li uopšte šta to znači? Dakle, cela propagnadna mašinerija tv i novinskih medija je zglajzala :mrgreen: zašto?Pa i pored tolike dominacije u plasiranju propagande, u nekom selu, gde ne verujem da ima više kanala osim pimka i režimskih, pobedi studentkinja. Pametnom dovoljno.
Jedna ko nijedna haha

Back