Strateško partnerstvo SNS-a i SPO-a u Trsteniku

...jesu i to debeloj...vidi zadnjuh nekoliko izbora...srz, dveri, dss su na nivou statisticke greske...

miso6207 је потпуно у праву. Ми смо као нација у оном стању које психијатри за појединце, за различита психичка обољења, називају "промењено стање свести". Неко је уплашен, неко је корумпиран, а већина је једноставно збуњена превеликом количином информација и пре свега дезинформација. Афоризам - "зауставите планету, хоћу да сиђем". Дефетизам се систематски усађује у наш национални идентитет са огромним успехом:

- више немамо војну обавезу - имамо професионалне миротворце
- не треба нам више наша територија - потребан нам је Датум
- по њиховим званичним подацима, Америка преко својих обавештајних агенција више не прати Србију, нема потребе. Све већ знају из домаћих извора.

Зато ми се Сирија чини као интересантна тема, мада никада, на жалост, тамо нисам био.

...zato zivim u rs...nigde nema toliko malodusnosti i laznog patriotizma u srbiji...pogotovo mi idu na zivce ovi tragovi od radikala koji jedva cekaju neku neprincipijelnu koaliciju sns...a radikalskih koalicija iste vrste ima gde god su mogli da se zavuku...kako je to nisko i licemerno...ustvari, oni ne mogu da oproste vucicu i tomi sto su uspeli bez voljenog im firera iz haga...

А и ово је тачно - СНС-овцима је ФРКА ОД ШЕШЕЉА.. он само што се није вратио...:lol: а када дође... кхм...... *ебаће им кеву.......:hahaha:
jel i ti živiš za taj dan ?? taj film nećete gledati... pun je nama qur...svega tako da od toga povratničkog nema ništa... žao mi je, al to znaš i ti sam...

miso6207 је потпуно у праву. Ми смо као нација у оном стању које психијатри за појединце, за различита психичка обољења, називају "промењено стање свести". Неко је уплашен, неко је корумпиран, а већина је једноставно збуњена превеликом количином информација и пре свега дезинформација. Афоризам - "зауставите планету, хоћу да сиђем". Дефетизам се систематски усађује у наш национални идентитет са огромним успехом:

- више немамо војну обавезу - имамо професионалне миротворце
- не треба нам више наша територија - потребан нам је Датум
- по њиховим званичним подацима, Америка преко својих обавештајних агенција више не прати Србију, нема потребе. Све већ знају из домаћих извора.

Зато ми се Сирија чини као интересантна тема, мада никада, на жалост, тамо нисам био.

Samo da sve svalimo na DS pa da bude super... A zasto smo mi bili tako mlitavi i nikakvi, bez ideje i bez ljudstva, za te ratove 90tih? Da nije mozda proevropska opozicija delovala na to? Da nisu delovali na to sto smo se u tako velikom broju jos od 1955. godine selili u (nekima tako omrazenu) Nemacku i slicno na "privremeni" rad.

Mlitavi Milosevic je imao mnogo vise vojske - i nije znao sta ce sa njom. A mozda je i razumeo da to sto je uspeo da nahvata nema borbeni moral. Milosevic je dao KiM nekom drugom... da li je to posle postalo nesto sto nismo zeleli, to je sve posledica. Resava se od prvog cina ili bolje da ni ne resavamo.
To sto nas Amerika po nekim osnovima vise ne prati, to je staro bar 70 godina. Kada su Nemci okupirali Jugoslaviju, toliko su prijava u Beogradu dobijali, da je moralo da bude procitano saopstenje da publika prestane to da radi. Koliko sam cuo, saopstenje je na radiju imao nalog da procita Ivo Andric.

Verovatno nisi bio ni u Libiji. Ja jesam, nesto malo, davno, davno... I razumem da demokratija za njih nije. Oni su vise udruzenje plemena nego drzava. Gadafi je to fino drzao. Ali mi nismo to... nama ipak treba moderniji sistem. Mi nemamo 20 plemena u Srbiji... nego imamo Srbe sa komotnom vecinom i nesto manjina.

- - - - - - - - - -

Na koju verziju mislis? :whistling:

ТРСТЕНИК, 20. јуна (Танјуг) - У Трстенику је данас потписан споразум о стратешком партнерству Српске напредне странке и Српског покрета обнове, који предвиђа заједничко деловање у Скупштини општине Трстеник и промовисање заједничког програма за опоравак те општине.
Потписивању споразума, у коме се наводи да ће две странке успоставити сарадњу у циљу стварања бољих услова за живот и развој у општини Трстеник, присуствовали су потпредседници СНС Братислав Гашић и СПО Александар Југовић.
Обраћајући се члановима и симпатизарима ових партија, Гашић је рекао да је ово тренутак заједничког зближавања странака које деле заједничка убеђења и програмска начела, истакавши да би у Србији требало да се уједине све позитивне снаге како би грађанима било боље.
“Успели смо да за годину дана зауставимо једно велико пропадање и желимо да у наредном периоду све потенцијале искористимо за привредни препород”, казао је Гашић, изразивши очекивање да ће Србија 28. јуна добити датум за почетак преговора о чланству у ЕУ.
Југовић је рекао Танјугу да је са напредњацима разговарао о потписивању стратешких споразума у још четири локалне самоуправе, истакавши да обе партије на исти начин гледају у будућност.
“Ми смо се годинама уназад залагали за промену косовске политике, борбу против корупције, улазак Србије у ЕУ и тај програм најбоље спроводи стожер владајуће коалиције Српска напредна странка и чини ми се да је то прва партија која је на власти, а која спроводи програм који је у интересу грађана”, закључио је Југовић.

"Similis simile gaudet"! "Сличан се сличном радује" - написаше стари Латини. Имам и још бољи превод ове старе пословице на наш народни језик - "рђава магарад се и преко брда дозива". Најзад су, чини ми се, потпуно пале маске. Каснији издајници хватају корак ка првобитним издајницима. Данас Трстеник, сутра у вашој кући.

N.B. Нема линка, али ово је аутентична Танјугова вест послата 20. јуна 2013. године у 18:46. Уколико модерација било када утврди да прослеђујем агенцијске, или било какве друге екстерне вести у којима је промењено макар једно слово, заслужујем трајни бан. У међувремену, молим да се овакве вести третирају као валидан извор.

Наслов теме и коментар су лично моји и подложни су свакој санкцији, али извор информације није.
Stavio sam ti link u uvodni prost, a uvredljive naslove nemoj vise stavljati.

Mito, moram ovako otvoreno da pitam...
Da li si zapanjen sto je Draskovic prihvatio Vucica... ili si zapanjen sto je Vucic prihvatio Draskovica?

Za Vuka znamo jos odavno da je proevropski orijentisan, to je konstanta njegove politike.

Запањен сем бескрупулозношћу и бедом Александра Вучића..... очима не могу да верујем...:rtfm:

Pa bila je ideja da se SPS i SRS zabrane, zbog katastrofe koju su napravili 90tih. Kostunica nije hteo... i ostadose legalne stranke.

ако ће неко да лети под лед то је бандитска тзв дс-док су нато бандити бацали бомбе по србима за то време су тзв демократе били код њих на обуку;)и морају да признају лепо су вас обучили али за њихово добро и штету србије;)

ако ће неко да лети под лед то је бандитска тзв дс-док су нато бандити бацали бомбе по србима за то време су тзв демократе били код њих на обуку;)и морају да признају лепо су вас обучили али за њихово добро и штету србије;)

Djindjic je samo par dana bio u inostranstvu za vreme bombardovanja. Sav ostatak vremena je bio u CG. Inace bi bio ubijen jos 1999., ne sumnjam. Nastradao bi kao i Stambolic, bez objasnjenja. Jedino ga tada ne bi lazno optuzivali da ima nesto sa mafijom, nego bi dali objasnjenje da je patriotski cin kada jedan Srbin ubije drugog.

Запањен сем бескрупулозношћу и бедом Александра Вучића..... очима не могу да верујем...:rtfm:

Onaj ko je za period od dve godine vlasti (1998-2000) pomislio da stvarno zasluzuje stan (a posle platio porez na ekstraprofit)... mislis da su mu se apetiti smanjili 12 godina kasnije? Nisu. Sasvim sigurno nisu nego su narasli do eksplozije. Ne daj Boze da izgubi neke lokalne izbore (ironija: lokalni izbori za Vucica, a da to nije Beograd :roll: ), sva je sansa da opet zaglavi u bolnicu.

Back