Strateški put Srbije

Meliot

Veoma poznat
Poruka
10.705
Šta mislite da li je ovaj put Srbije u EU, ako se može uopšte nazvati putem, ispravan za Srbiju? Govorim ovo jer su gotovo sve zemlje oko nas u EU, a sa nekima imamo dosta nesuglasica kao na primer sa Bugarima i Hrvatima. Bugari će nas kočiti zbog prizrensko-timočkog dijalakta i insistiraće da je to bigarski jezik, šta god oni pričali. A hrvati će nas kočiti oko mnogo čega, prevashodno će nas uslovljavati da je ijekavica samo hrvatski govor. U takvom stanju stvari mi nikada nećemo ući u EU. A dan e pričamo o Albaniji koja će verovatno postati član EU pre Srbije, jer je već u NATO. Jer NATO je uvertira za ulazak u EU, sve zemlje od 90-tih pa na ovamo su prvo ulazile u NATO pa tek onda u EU.

Mi znači ćemo imati tri članice koje kidišu na nešto naše, plus možda Rumunija i eventualno Mađarska, mada ne verujem za njih, sa njima smo za sada u korektnim odnosima. Ali i da ostanu samo tri članice, Hrvatska, Bugarska i Albanija, mi nećemo nikad ući u EU jer se prijem novih članica odobrava samo konzenusom, koga neće sigurno biti.

Poslednja izmena:
nema sanse,dokle god se pamti bombardovanje '99-e.Mozda kasnije mladji uspeju nesto da urade.I ako to iole ostane ispravna tvorevina.
Nema veze nama će kao odobriti da uđemo u EU a da ne moramo u NATO. Mi čemo biti kao neki specijalan slučaj. Poenta da je EU i NATO jedno, isti ljudi i gazde stoje iza tog projekta. A to su globalisti i satanisti. Ali to nema veze jer će nas Hrvati, Bugari i Albanci zahebavati, mi kao hoćemo da otvorimo poglavlja, a oni će blokirati. I tako iznova i iznova do iznemoglosti.

Nema veze nama će kao odobriti da uđemo u EU a da ne moramo u NATO. Mi čemo biti kao neki specijalan slučaj. Poenta da je EU i NATO jedno, isti ljudi i gazde stoje iza tog projekta. A to su globalisti i satanisti. Ali to nema veze jer će nas Hrvati, Bugari i Albanci zahebavati, mi kao hoćemo da otvorimo poglavlja, a oni će blokirati. I tako iznova i iznova do iznemoglosti.
ma oni nas zahebavaju i sada,a sta imaju od toga.Ko zna sta ce i kako biti za deceniju-dve.

ma oni nas zahebavaju i sada,a sta imaju od toga.Ko zna sta ce i kako biti za deceniju-dve.
Nije baš to toliko naivno, evo ti na primeru Kosova, dovoljno je da navodno samo jedna raketa poleti prema Albaniji i ti si u ratu sa celim NATO-om, i to si okružen sa 6 NATO zemalja, od kojih su bar tri neprijateljski nastrojeni prema tebi. Mada tu nema mnogo lelujanja, to ti je savez gde svi sviraju kako gazda kaže. Nema mesta pametovanju.

Ne treba nama ni EU ni NATO.Nismo ni u vreme bivse SFRJ bili u tim organizacijama i bas nista nam nije falilo.I jos jedan momenat,EU nas stalno ucenjuje i uslovljava necim novim,tako da treba napraviti zaokret od njih ka novim savezima koji nas ne ucenjuju.

Nije baš to toliko naivno, evo ti na primeru Kosova, dovoljno je da navodno samo jedna raketa poleti prema Albaniji i ti si u ratu sa celim NATO-om, i to si okružen sa 6 NATO zemalja, od kojih su bar tri neprijateljski nastrojeni prema tebi. Mada tu nema mnogo lelujanja, to ti je savez gde svi sviraju kako gazda kaže. Nema mesta pametovanju.

Zato treba napravit drzavnu zajednicu Srbije i Kosova, kao onomad Srbija i CG.

To vi je jedina sansa. Ali dobro da se ponasate ovoga puta.
Мислиш? Па нешто не видим да се Руси, Кинези и Индијци плаше вас сатаниста! И Латиноамериканци, Иранци и остали! Ви сте психопате у повлачењу, само то не желите да видите.

Мислиш? Па нешто не видим да се Руси, Кинези и Индијци плаше вас сатаниста! И Латиноамериканци, Иранци и остали!

A sto bi se plasili, i koga? Ja vi zborim za dobrobit Srbije, ako zelimo Kosovo ostat :heart: mora kompromis. Danu dati Kurtiju mjesto premijera Srbije dako ce prihvatit....

A sto bi se plasili, i koga? Ja vi zborim za dobrobit Srbije, ako zelimo Kosovo ostat :heart: mora kompromis. Danu dati Kurtiju mjesto premijera Srbije dako ce prihvatit....
Е усташо ту причу продај неком другом. Такви сте ви усташе, и сви остали, али на крају га исп****те као и увек до сада. Крије се уташа под именом гуслар 1389.

Знаш кад ће Босна бити ваша? Никада па ни тада! Можете само да сањате своје НДХ снове и ништа више.

Ja nijesam usta*a vec Srbin....sto si se prebačio na cirilicu jadan, prpa a
Ти си усташа из авиона се види. Од кога пре прпа, сад сам за компом па пишем ћирилицом. Кад сам за телефоном незгодно ми је да користим ћирилицу, јер су слова мало мања у односу на латиницу.

Ти си усташа из авиона се види. Од кога пре прпа, сад сам за компом па пишем ћирилицом. Кад сам за телефоном незгодно ми је да користим ћирилицу, јер су слова мало мања у односу на латиницу.

A ti si fasista odmah se ucinje...mi smo Crnogorci hrabro borili protiv ustasa, a i protiv fasista poput tbe i Nedica u Srbiju....

A ti si fasista odmah se ucinje...mi smo Crnogorci hrabro borili protiv ustasa, a i protiv fasista poput tbe i Nedica u Srbiju....
Џаба се претвараш, ако и јеси из Црне Горе, онда ниси Црногорац већ си милогорац. А то ти је исто као и усташа само да знаш. Нема разлике никакве.

Џаба се претвараш, ако и јеси си из Црне Горе, онда ниси Црногорац већ си милогорац. А то ти је исто као и усташа само да знаш. Нема разлике никакве.

Ti bi samo da bačiš etikete...ja sam Crnogorac Srbin, borio se protiv i Mila i Vucica i protiv svakog zla i agresije ovog svijeta...samo za mir i dostojanstvo, no za to ne znades blavore

Ti bi samo da bačiš etikete...ja sam Crnogorac Srbin, borio se protiv i Mila i Vucica i protiv svakog zla i agresije ovog svijeta...samo za mir i dostojanstvo, no za to ne znades blavore
Ma daj bre idi nađu nekog drugog pa mu driblaj mozak. Mene si našao, ja sam se svih mogućih dripačkih fazona nagledao u svom životi i ti misliš da ćeš da me pređeš.

Ti i ako si se borio protiv Mila borio si se za nekog istog, ovaj pederko tek mora da sluša jer su mu b**u izbušili na studijama na Zapadau verovatno.

Back