Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 45.427
Je l ti neko rekao da si mediokritet skriboman u pokusaju da sebe izvuce iz tog drustva?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, napredno drustvo nije ono sto je kapitalisticki ili ideoloski napredno po ponudjenim trendovima...Jos samo kada bi izbegao mediokritetski stav o "naprednim drustvima" ovo bi i licilo na nesto....
Koliko ja znam u tim koje ti zoves napredna drustva ubijaju ljude zbog sapata da je nesto uradio, znaci da su jos nizih stepena nego ovo koje ogovaras...
Nije, ali to jeste cinjenica da ovo moje pisanje nema nikakvu svrhu, cak ni kao poliranje mojih misli vec destruktivno ili ometajuce deluje na ono sto ja radim inace interno ....ovo je toliko uprosteno , ali napor da koliko toliko ostanes u vezi sa mediokritetom je jako vazna stvar....veza je vazna, napor je nebitan...Je l ti neko rekao da si mediokritet skriboman u pokusaju da sebe izvuce iz tog drustva?
Medjuzavisnost, a narocito zavisnost drustva bez odbrane diktira uslove, pa je pitanje koliko sami uredjuju svoje odnose.Ne, napredno drustvo nije ono sto je kapitalisticki ili ideoloski napredno po ponudjenim trendovima...
To sto narod ne prepoznaje napredna drustva, nije cudno....ali ne mogu ja sad zbog toga da negiram mogucnost da na nekoj lokaciji neki ljudi izaberu nesto od naprednih odnosa kao izabrani odnos medju ljudima..
Ja sam cak i zastupnik teze da drustvo ne mora da bude velicine USA ili Rusije ili Kine...
Moc ide sa brojem ljudi i sa teritorijom koja prima suncevu svetlost , ali nije ogranicenje za neke druge vrste drustva...
Ostaje to da je MOC ono sto razara tkiva svakog drustva koje nema odbrambene sposobnosti pa se na to mora misliti odmah...