]
Ne lupaj Hrvati su ratovali u sadejstvu sa NATO paktom i NATO avijacijom i snagama EU britansko francuskim za brzo djelovanje RRF koje su ustaskim snagama davale artiljerisku podrsku u svim ustaskim operacijama u Bos Krajni
Nato je bio jedina sila tada u svijetu posle sloma SSSR i Varsavskog pakta posle te pobjede u nedostatku drugih protivnika izabrali su srbe kao neprijatelje broj 1 i okomili se svom silom na njih
Srbi u RSK i RS su bili ostavljeni od Srbije koja je u strahu od zapada nije smjela da vojno intervenise
Srbi u BIH i RSK kojih je bilo oko 2,5 miliona se tuklo protiv 4,5 miliona Hrvata i 2 miliona muslimana
Rat i nato ustasku muslimansko ofanizvu je zaustavio Slobodan Milosevic pretnjom da ce se Srbija ukljuciti u rat a zapadnjaci su ozbiljno shvatili te pretnje i odlucili su da stanu i zaustave svoje pudlice hvrate i muslimane jer su procjenili da bi ulazak srbije u rat narusio balans snaga u korist srba i da bi njihove pudlice muslimani i hrvati mogli da izgube rat
O tome govori i Alija
[/QUOTE]
tebi je bolje vise da ne prduckas ovdje...
veze ti nemas osim sto malo gledas internet jel de...
sta prdis ti...
slobo je 1994 uveo sankcije rs, i dogovorio kraj rata, po planu ameirke jer MUSLIMANI SU JEDVA MOGLI PO PROCENI AMERA DA PREZIVE JOŠ TU 1994 GODINU , A IDUĆU ZIMU SIGURNO NE BI PRETEKLI!!!
e onda su rkneuli na slobu kojem se jak odrmala fotelja pred izbore iduce godine, i obecali mu pad sankcija , spoljni zid doduse samo, on je prihvatio itako uve osankcije prema rs...
potom je karadzic morao da se snalazi kako ume i zna pa je dogovorio sa tudjmanom i zg pomoc u nafti i cigaretama i stosta, zauzvrat da obeca da nece intervenisati u slučaju napada rvatske na krajisnike...
jbg... sve je to lsobino delo...
da sacuva stolicu na izborima a ameri ga predstavise toboz ko faktor mira i stabilnosti... i u dejtonu isto on bese ko neki faktor... a ne karadzic, normalno jer je on to sve dogovorio sa amerima...
e pa zato ne prdi ebo aliju...
alija prdeka ko njegovi obrezani da su kao mogli... mogli su kura.c evo ja znam iz prve ruke ko borac dobrovoljac u srpskoj na ozrenu se pojavise mape 1994 o tome da je ozren dat muslimanimaceo a mi tamo krvarimo dvije godine drzeci ga da ne padne...
ovo ti je istinai svaki broac i srbin odande zna , a ne prdljavina alije i tvoje gluposti...