Stratedžik marketing: Za SNS 53,9 odsto, SzS pao na 9,8 odsto

Prikaži bre kompletne podatke

* SNS 53,9%
* SPS 12,2%
* SzS 9,8%
* PSG 6,2%
-------------------
* SRS 4%

Ostalo zanemarljivo.

Treba naglasiti da je ovo najniže kotiranje Saveza za Srbiju od formiranja same alijanse; u samom početku, rejting je iznosio oko 9,6% podrške.

Kao što smo pretpostavili, pojava Sergeja Trifunovića i revitalizacija Pokreta slobodnih građana spušta rejting SZS-u.

Poslednja izmena:
Prikaži bre kompletne podatke

* SNS 53,9%
* SPS 12,2%
* SzS 9,8%
* PSG 6,2%
-------------------
* SRS 4%

Ostalo zanemarljivo.

Treba naglasiti da je ovo najniže kotiranje Saveza za Srbiju od formiranja same alijanse; u samom početku, rejting je iznosio oko 9,6% podrške.

Kao što smo pretpostavili, pojava Sergeja Trifunovića i revitalizacija Pokreta slobodnih građana spušta rejting SZS-u.

значи сзс и псг укупно 16%, било би занимљиво видети колико од тога припада дверима а колико дс пошто поздерца можемо занемарити

Na predsednickim izborima Bosko 2 posto. I to sa sve Srdjanom Nogom, koji vice dosta Krajisnika simpatizera Staresina.

нема ништа од тога, код нас у дверима све млађани нато ђетићи, нема тамо скоро више никога ако је тако у целој Србији. а дс иста прича само старија екипа плус мањине и мешани бракови

значи сзс и псг укупно 16%, било би занимљиво видети колико од тога припада дверима а колико дс пошто поздерца можемо занемарити

Posle svih ovih meseci i posebno posle upada u RTS stvari postaju dosta izmešane, tako da je došlo i do preklapanja podrške. Nemoguće ih je stoga razdvojiti, ali u vreme formiranja Saveza za Srbiju NS, DS i Dveri su svi nosili po negde oko, zakružujući, 2,5 odsto podrške. S tim što su demokrate stajale najgore. Posle svega što se izdešavalo, mislim da možemo pretpostaviti da su dverjani u porastu jer se Boško više ističe kao prepoznatljivo lice čitavog političkog saveza, dok su narodnjaci verovatno u delimičnom padu jer su ostavljeni po strani i zbog toga što se najveći deo ostatka saveza objedinio bez njih. Žuti su u konstantom trendu postepenog pada, što je ujedno i razlog zašto su inicirali ujedinjenje sa strankama koje su bile nastale izdvajanjem. Njih tek čeka udarac kada bude došlo do konstituisanja Stranke slobode i pravde...u trenutnoj zamisli ideja je da osovina SzS bude koalicija SSP-Dveri, odnosno Đlas-Boško.

60882_jjjj_iff.jpg

Iako nije deo SzS iz očiglednih razloga, po Đilasovoj zamisli uskoro bi trebalo isprofilisati samo tri lica kao tri vođe srpske opozicije, njih dvojicu i Sergeja.

4Ehk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTURjN01EQV8vNmM4YjMxMmM2NjYzZmZlMmYxNGRmZmE2NWZlZjJlYzcuanBlZ5GTAs0EsACBAAE

Isto istraživanje ukazuje da DSS i SPAS sa svojim bližim partnerima pod hitno moraju nešto da urade.

Poslednja izmena:
нема ништа од тога, код нас у дверима све млађани нато ђетићи, нема тамо скоро више никога ако је тако у целој Србији. а дс иста прича само старија екипа плус мањине и мешани бракови

Највише млађаних нато ђетића је у СНС, као и старија екипа ДС која је такође у СНС плус мањине (црномањасте) и мешани бракови (срби са црномањастима, не и оне бојбођанске мањине, они су на друго страни), који су такође у СНС.

uvek je ovako i onda pola izadje na izbore

pobednik ima poloviu izašlih

- - - - - - - - - -

pa i kod vas Jehovinih svedoka ima ljudi koji su za Dveri

Posle svih ovih meseci i posebno posle upada u RTS stvari postaju dosta izmešane, tako da je došlo i do preklapanja podrške. Nemoguće ih je stoga razdvojiti, ali u vreme formiranja Saveza za Srbiju NS, DS i Dveri su svi nosili po negde oko, zakružujući, 2,5 odsto podrške. S tim što su demokrate stajale najgore. Posle svega što se izdešavalo, mislim da možemo pretpostaviti da su dverjani u porastu jer se Boško više ističe kao prepoznatljivo lice čitavog političkog saveza, dok su narodnjaci verovatno u delimičnom padu jer su ostavljeni po strani i zbog toga što se najveći deo ostatka saveza objedinio bez njih.

Isto istraživanje ukazuje da DSS i SPAS sa svojim bližim partnerima pod hitno moraju nešto da urade.

Sto se Bosko vise istice , SNS vise raste

Bosko hoce na naprednjake a onda dobije Vesiceve zemske i on kao u fazonu pa mi demonstriramo ne one
pa mu isaraju ulaz u dveri mislim da je Bosko spustio SNS na svoj nivo a oni su ga pobedili iskustvom jer je to izvorno njihov teren

Sto se Bosko vise istice , SNS vise raste

Bosko hoce na naprednjake a onda dobije Vesiceve zemske i on kao u fazonu pa mi demonstriramo ne one
pa mu isaraju ulaz u dveri mislim da je Bosko spustio SNS na svoj nivo a oni su ga pobedili iskustvom jer je to izvorno njihov teren

Na osnovu čega si to zaključila? Podrška od 53,9 procenata je jedna od nižih koju je SNS ostvario još od predsedničkih izbora 2017. godine. Svakako najniža do sada tokom ove godine, predstavljajući i svojevrsni trend pada.

Na osnovu čega si to zaključila? Podrška od 53,9 procenata je jedna od nižih koju je SNS ostvario još od predsedničkih izbora 2017. godine. Svakako najniža do sada tokom ove godine, predstavljajući i svojevrsni trend pada.

Po meni, procenata mora biti 100.

To znači da ako Šešelj zaista ima 53.9 onda opozicija poseduje 46.1%

Ова истраживања "Стратеџика" су урађена са великим бројем "узорака" на масовном окупљању у Браничевском округу, тачније
на митингу у Пожаревцу где је било јавно анкетирање и уз анкетара је било НН лице, са фото - апаратом да овековечи анкету у
којој су људи износили "слободно" свој глас...једино су групе људи одвојене по градовима из којих су пристигли...због "масовности".!?

Pa nisu režim samo naprednjaci. :D Imaš i SPS, PUPS, JS, SDPS, SNP, POKS, SPO, PS, PSS BK, SVM, SPP, ZS, DSHV,...i verovatno još neke manje koje su deo režima a zaboravio sam na njih.
Onda napiši da SNS drži 90.2% da znamo na čemu smo.

Ali mislim da je realno da SNS poseduje 50.00 a Vuk Jeremić 50.00 i narasta

Izbori mogu biti raspisani već 13.04 tako da je stvar vrlo dinamična

Back