Truman
Elita
- Poruka
- 23.129
Juce sam postavio jednu temu o posecenosti i kvalitetu hrvatskog foruma.Ajd' sad da su je zatvorili ali moderatori su se usudili da je izbrisu!Pa to je takav bezobrazluk da nemam reci.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Truman:Juce sam postavio jednu temu o posecenosti i kvalitetu hrvatskog foruma.
I???
kakav je?
jel' bolji od naseg???
jesu li oni normalniji od nas?????
vecavestica:ma joooookTruman:Juce sam postavio jednu temu o posecenosti i kvalitetu hrvatskog foruma.
I???
kakav je?
jel' bolji od naseg???
jesu li oni normalniji od nas?????![]()
vecavestica:Truman:Juce sam postavio jednu temu o posecenosti i kvalitetu hrvatskog foruma.
I???
kakav je?
jel' bolji od naseg???
pa trece pitanje ti uopste nije na mestu.Meni je kriterijum za neki forum njegova posecenost,broj registrovanih jer onda o nekoj temi automatski imas viste stavova i korisnije je i zanimljivije.Ali ne zelim da me pogresno shvatite: NIKAD NECU IZNEVERITI kRSTARICU![]()
![]()
Truman:vecavestica:Truman:Juce sam postavio jednu temu o posecenosti i kvalitetu hrvatskog foruma.
I???
kakav je?
jel' bolji od naseg???
pa trece pitanje ti uopste nije na mestu.Meni je kriterijum za neki forum njegova posecenost,broj registrovanih jer onda o nekoj temi automatski imas viste stavova i korisnije je i zanimljivije.Ali ne zelim da me pogresno shvatite: NIKAD NECU IZNEVERITI kRSTARICU![]()
![]()
Obećavaš ?!?
krvolok:Truman:vecavestica:Truman:Juce sam postavio jednu temu o posecenosti i kvalitetu hrvatskog foruma.
I???
kakav je?
jel' bolji od naseg???
![]()
Obećavaš ?!?
TAKO MI BISTE DRUGA TITA !
oxi:e sekice...
nasho saam rumfo da se ukakish!
a cice...se uopshte ne femkaju![]()