Strasno dobar politicki video!

Није ништа спорно. Наиме, јутрос гледам вести на РТС и на Б92. Тотално другачије изражаванје на Б92. Е то је оно што смета. Б92 можда никоме не би сметала да има мало обзира према ономе што износи. На првом месту су лажи које износе, монтиране анкете, монтиране емисије ...
 
Није ништа спорно. Наиме, јутрос гледам вести на РТС и на Б92. Тотално другачије изражаванје на Б92. Е то је оно што смета. Б92 можда никоме не би сметала да има мало обзира према ономе што износи. На првом месту су лажи које износе, монтиране анкете, монтиране емисије ...
Cekaj znaci skupstina Kosova znaci nije proglasila nezavisnost i huligani po Beogradu nisu demolirali grad i tukli se sa murijom nego je to izmislila B92 ?:shock:
 
Јој бре, не банализуј. Ја не причам да то није истина. Многе ствари од раније су биле неистините или пренадуване. Не би ме чудило да су и сада мало више надували.
 
skupstina siptara sa kosova jeste uradila to sto je uradila ali nervira i iritira b92 propaganda protiv nas srba is rbije, sa nekim pricama da "moramo da prihvatimo novu realnost", da to tako treba, mi smo krivi i tako dalje.

zato ih treba spaliiti i unistiti da ne ostane kamen na kamenu a novinare b92 proterati iz srbije jer to su sve i onako siptari i siptarski placenici.
 
b92 vrsi otvorenu medijsku propagandu i radi na rusenju nase drzave i svih njenih institucija.

b92 konstantno podrzava sve neprijatelje srbije i srpskog naroda, radi na rusenju ugleda crkve, vojske , sudstva i podriva ustavni integritet nase zemlje.

zato kad vec drzava nece da ih zabrani treba mi gradjani da se organizujemo i da SPALIMO TO ZLO
 
Б92 је гласило 5 колоне. Њихово изјвештавање , није извештавање, него политичко изјашњавање и лобирање. Они имају улогу денацификације Српског народа. А наш народје и иначе ослобођен националне свести у доброј мери, што резултира већином проблема које ми имамо. С друге стране, ко год има зрнце љубави према својој отаџбини, од њих је проглашен за фашисту, клерикалца, националисту, ( ал то националиста се у ствари ставља о оно критичко поље, као да је у питању нациста, а не националиста.
 
Jel vas tera neko da gledate b92?. Mnogo gori je program rts

a sta to rts radi?

da li RTS gura na svoje ekrane neke debile i anonimuse koji pozivaju srpski narod da prizna nezavisno kosovo "i prihvati novu realnost"?

da li RTS pljuje po crkvi?

da li RTS kao B92 proglasava sve casne Srbe za zlocince a izdajnike gamad i dezertere za dobre ljude?

Da li RTS placa Soros?

ja koliko znam odgovor na sva ova pitanje je NE

zato siptarski B92 TREBA SPALITI
 
aha

a nekoliko rechi i objektivnosti mozzesh prouchiti ovde

Поново се позиваш на Википедију? Па зар ти нисам рекао до садса бар 50 пута да је то најнетачнија он лајн енциклопедија. Доказ који иде у прилог томе јесте тај да су Википедију писали, а и пишу, чак и они који нису ни средњу школу завршили.

Што се тиче објективности Б92, мислим да ће горети због тога што су објективни.
 

Back
Top