Strasna

slazem se.nasla si budalu koja je kraj ociju slepa.a sto se tice da li ko slabic ili ne,to je dikutabilno.ja sma sa svojih 18 godina zaradio vise nego ti.sve sa svojih deset prstiju.nesto sam stvorio.nista mi nije dato,a u srbiji je to jako tesko,mislim na posten rad naravno mislim.
ali jesam se zenuo par puta,sa takvim slatkorecivim i dobrim ribama popu tebe.ali ne vise.
bio sam i ja jednom slep kraj ociju alis e magla digla,sto bi rekli,a druge mozes da varas ali mene ne.ja jesam zenskaros i "slab na zenske"..eto mozda sam tu samo slab karakterom sto bi ti rekla,ali ja otvoreno priznajem.nisam dvolican.Mene samo plase takve poput tebe,posto takve ispadnu gore od onih sponzurusa za koje otvoreno znas da je sa tobom zbog kesa,ali je iskrena,odnosno to se vidi.ali takve "fine" devojke njcesce ispadnu 10 puta gore kucke od sponzorusa..

Mislim da je svaki razgovor,sto se mene tice sa tobom na ovu temu zavrsen.Ono sto je ocigledno,je da si ti neki klasican zenomrzac,kojeg je neka dobro zavrnula,pa smo sve dobre cure sada krive..Ono sto ne dozvoljavam je da me vredjas.Jer ovo je sada to.ja za tebe nisam riba,niti dozvoljavam da me tako nazivas,ti pogrdnim imenom,vec zena.Mog momka,nemoj da nazivas budalom,ako smatras sebe iole prostojnom osobom,koja ima kucno vaspitanje.Ti njega ne poznajes,i on je dobar momak,i ne dozvljavam da ga vredjas u mom prisustvu,kada on sam ne moze da se brani sada.ja govorim slabic,u karakternom smilsu,ne u materijalnom.I ja zaradjujem,nisam ja nikakva sponzorusa,vec obrazovana devojka,koja zaradjuje svoj hleb za zivot postenim radom,a ne sponzorajstvom,kako me ti prikazujes.Ti imas neki problem,ja mislim,jer sumnjs u neciju dobrotu,i milsi da ako je neko takav rodjen,da ima neke zadnje namere,ili da je dvolican,sto ja nisam,niti radim.Uostalo,sta se ja tebi pa pravdam..te tvoje gnusne optuzbe su lazne,i ne pogadjaju me,jer nemaju osnova..to sto ti ne mozes da podneses da ima finih cura,poput mene,koje su po tebi kako ti kazes,prikrivene azdaje,nije moj problem..ono sto je izvesno,je da ti u svakoj dobronamernoj i lepo vaspitanoj zeni mislis to.Znas kako kazu:"Istina uvek ispliva,ali cesto kao utopljenik"..sve ove neistine,izrecene na moj racun,su notorna laz.Svaki dalji razgovor i diskusija na ovu temu sa tobom je krajnje nemoguca,jer ne umes ni civilizovano da diskutujes,a da ne uvredis zenu,a to puno vec govori..Dovidjenja i prijatno.:)

Poslednja izmena od moderatora:
I ja te se plasim...:sad2: stra' me..:( ti si takva zenska.ta energija verovatno zraci iz tebe i zastrsuje..otkud znam.verovatno zato sto si fear junkie..mozda zbog toga te se plasi,rekla si da je bilo nekih strasnih situacija i da su tis e mnogo svidele..po meni je to znak da nesto nije u redu sa tobom..no hard feelings,postoje lekici za to.:ok:

sto bi me se ti plasio kad me cak i ne poznajes...?

nemoj me ismevati...

e da, i nemojte se svadjati na mojoj temi.. imate pp za to...

sto bi me se ti plasio kad me cak i ne poznajes...?

nemoj me ismevati...

e da, i nemojte se svadjati na mojoj temi.. imate pp za to...

pa vidis da se navadila na mene kao malo dete na tresnje..:lol: nikada da stane..:lol:
ne ismejavam te.samo iskreno komentarisem,kao prvo ne znam na sta si mislim da li na termin:
Strasan-osoba prepuna sttrasti za sexom ili svojim poslom,zivotom i tome slicno;
ili
Strasan!-kao neka osoba koje se treba plasiti i tome slicno.nisam baba dostana pa da gledam u pasulj i znam na sta si ti aludirala.missim stvarno..:roll:
ajd u zdravlje..:ok:
P.S
ako je ovo drugo u pitanju onda sam te dobro razumeo i stojim iza svog prvobitnog posta.:ok:

E ovako.. Pitanja su sledeca... :)

Da li vam je muskarac ikada rekao da vas se ponekad plasi...?

Odnosno, pitanje za forumase- Da li vas je nekad uplasila vasa devojka i sta je to bilo..?

Svakim danom nesto novo saznamo o svom decku/devojci...

Meni je npr. malopre decko rekao da me se ponekad plasi... :rumenko:

Bilo je nekih strasnih momenata i meni se to mnooogoo mnogoo svidelo, a vidim da ni njemu nije bilo toliko lose...

Cega tu ima da se plasi...? :dontunderstand:

Nikad mi niko nije rekao da me se plaši jer smatram da sam normalna.:lol:
U suprotnom, verovatno bi me se plašili...

Odnosno, pitanje za forumase- Da li vas je nekad uplasila vasa devojka i sta je to bilo..?

Bilo je nekih strasnih momenata i meni se to mnooogoo mnogoo svidelo, a vidim da ni njemu nije bilo toliko lose...

pa strast je reč izvedena iz reči stradanje ...
plaši se stradanja .
:)

Dok sam bio momak, jedna od bivsih devojaka je bila mesecar.
Elem, jedne noci, me probude ruke koje se stezu oko mog vrata, i ona kako sedi na meni....
Dobro, ne mogu reci da se bas nisam nimalo uplasio posle toga, ali i nije bilo puno strasno.
Samo sam posakrivao ostre i teske predmete po kuci,za svaki slucaj.:D

Kontam da ti momak ima 14..
Na ovaj ili onaj nacin..

Back