qryak
Poznat
- Poruka
- 7.368
Po mom iskustvu, sa strankinjama je lakše naći zajednički jezik nego sa našim. Pomaže kad si visok i zgodan 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pomaze kad imas parePo mom iskustvu, sa strankinjama je lakše naći zajednički jezik nego sa našim. Pomaže kad si visok i zgodan![]()
tacno, onda moras biti visok, zgodan , lep i duhovitNisu strankinjama toliko bitne pare, pogotovo ako one već imaju pare![]()
Neverovatno kako si me dobro opisala, a uopšte me ne poznaještacno, onda moras biti visok, zgodan , lep i duhovit
Inspirisan jednom mojom pisanijomna jednoj temi jedno pitanje bili voleli da oženite/venčate i sl neku devojku/ženu iz inostranstva i ako da iz koje države bi to bilo?
p.s. koji forumaš odavde beše ne voli tamnopute ženske osobe već samo belkinje slovenskog izgleda
![]()
Moze.Inspirisan jednom mojom pisanijomna jednoj temi jedno pitanje bili voleli da oženite/venčate i sl neku devojku/ženu iz inostranstva i ako da iz koje države bi to bilo?
p.s. koji forumaš odavde beše ne voli tamnopute ženske osobe već samo belkinje slovenskog izgleda
![]()
Požuri, možda je udovica gospodina Dragomira singlДобро, може и Жагубица.![]()
Ford siera? Nije sigurnoPožuri, možda je udovica gospodina Dragomira singl
Pogledajte prilog 1659905
nisam znao da si biseksualka.Belkinje
Mogu da budu strankinje, ne biram.
To si u pravu, ovde su zene nekako stegnute retko da moze da se vidi opustena, komunikativna i posredna osoba.svuda su zene opustenije negoli ovde
i uglavnom slobodnijih shvatanja
zapad
istok ne znam
Italijanke su vrele kao zar, pa i Spanjolke.Може Шпањолка , Етиопљанка типа Шаде , Италијанке , Словенке ,Мађарице оне беле ко сир што не могу да поцрне нису ни за рац не планирам да летујем на северном полу.
zezam senisam znao da si biseksualka.
Nema sta da gresimmislim da grešiš al dobro![]()
Nista posebno,ok,zena je zena sve je to isto od Vranja do Los AndjelesaE a sta mislite o Crnogorkama?
Samo ako je pravoslavna iz Etiopijea crnkinja
Damnzezam se
Inspirisan jednom mojom pisanijomna jednoj temi jedno pitanje bili voleli da oženite/venčate i sl neku devojku/ženu iz inostranstva i ako da iz koje države bi to bilo?
![]()
otvori se Napokon napokonLetos na Ohridu:![]()
Letos na Ohridu:Upoznao sam nekoliko makedonki i mislim da su baš lepe i zgodne crnke. Ne možeš da se nagledaš koliko su savršene![]()