bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.527
Meni su ipak ok.. nekoliko uzastopnih godina sam letovala u istom mestu, sve isto.. upoznala pomalo neke mestane..I ja.Ali mislim da su Crnogorci teski kao osobe,a Crnogorke jos teze.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su ipak ok.. nekoliko uzastopnih godina sam letovala u istom mestu, sve isto.. upoznala pomalo neke mestane..I ja.Ali mislim da su Crnogorci teski kao osobe,a Crnogorke jos teze.![]()
Bio si "na drugoj strani", probao si neku ?Strankinje ko i ovdašnje, isti ***** tj *****, al aj verujte kako je trava zelenija na drugoj strani :/
Vidim i ja to, i pricala sam sa njima o tome.Inace,svi nasi koji odu "preko", rijetko se zene sa strankinjama.Dodju ipak ovamo da izaberu djevojku.Zasto li,pitam se?
A vama odavde nase ne valjaju.![]()
Ništa ja ne znam!
To @RužnaKoLopov ima nekakve rasističke standarde ako se ne varam.
Pogledajte prilog 1659834
Ali ipak,kakve god da su nase,bar ce imati rucak.Vidim i ja to, i pricala sam sa njima o tome.
Uglavnom kazu da su nase zene tamo jos gore nego ovde (!)
A onda dodju ovde i navataju ih ovdasnje opajdare zbog para i papira ..
Izgleda da ih puca nostalgija, koliko da je tamo sve uredjenije, i sve normalnije ...Ali ipak,kakve god da su nase,bar ce imati rucak.![]()
Nedostaje im svađa i tučaInace,svi nasi koji odu "preko", rijetko se zene sa strankinjama.Dodju ipak ovamo da izaberu djevojku.Zasto li,pitam se?
A vama odavde nase ne valjaju.![]()
Aha glovo i volt ručak jer je bole glavaAli ipak,kakve god da su nase,bar ce imati rucak.![]()
koja sad marija paulaMarija Paula žena naših snova Marija Paula crna ko noć ovaa![]()
To su ti španjolke šta će ti to. U životu tako niske i sitne devojke nisam vido. 150 cm im je prosek visine! Ima ih i 130 cm voze biciklicu na stolici!
koja sad marija paula![]()
pa naša Paula a Marija joj je srednje ime![]()
sta ce joj element ako je sa glovaNišta ispod 180 cm da sama dohvati iz kuhinjskog elementa
Strankinje ko i ovdašnje, isti ***** tj *****, al aj verujte kako je trava zelenija na drugoj strani :/
kolko si visok?Ništa ispod 180 cm da sama dohvati iz kuhinjskog elementa
Ništa ispod 180 cm da sama dohvati iz kuhinjskog elementa