Strankinje da ili ne?

ružislav

Iskusan
Poruka
5.762
Inspirisan jednom mojom pisanijom :mrgreen: na jednoj temi jedno pitanje bili voleli da oženite/venčate i sl neku devojku/ženu iz inostranstva i ako da iz koje države bi to bilo?

p.s. koji forumaš odavde beše ne voli tamnopute ženske osobe već samo belkinje slovenskog izgleda
:think:🤣

Inspirisan jednom mojom pisanijom :mrgreen: na jednoj temi jedno pitanje bili voleli da oženite/venčate i sl neku devojku/ženu iz inostranstva i ako da iz koje države bi to bilo?

p.s. koji forumaš odavde beše ne voli tamnopute ženske osobe već samo belkinje slovenskog izgleda
:think:🤣
Da imam seks sa strankinjom? Ako je kinki, zanimljiva, neopterecujuca, seksi, nonsalantna, uzbudljiva, sto da ne.

Kad su srpkinje nase ostre i haldne, nisu opustene kao strankinje i za svaki vid odnosa gledaju kroz digitron znaci da.Nekako su toplije od nasih.Opustenija komunikacija.

Problem nastaje zvog daljine samo i ko bi i koliko bi mogao da zrtvuje sebe za takvu vezu.Uglavnom svaka ljubav trazi neku zrtvu za opstanak veze ali u ovom slucaju malo vecu.

Zakljucak zbog ove dve stvari skoro mu dodje na isto ali he prednost kod strankinja sto su konkretne i opustenije i manje igraju igre neosvojive ako im se dopadas dok nase hoce da se hebu ali da im ne ulazi i samo nesto odugovlace i proracunavaju tipa sta ako i sto ovo, sto ono, trose vreme i zivce...

Sve devojke Slovenke i iz Evrope, Skandinavije, takodje i latinke, sve belkinje, pa i Amerikanke da.

Azijke, crnkinje i indijke ne, uglavnom nista iz azije me ne privlaci i previse crno.To ne znaci da sam rasista i da ne bih probao samo onako i da se ne bih druzio sa njima ali za vezu jednostavno ne.

Poslednja izmena:
Kad su srpkinje nase ostre i haldne, nisu opustene kao strankinje i za svaki vid odnosa gledaju kroz digitron znaci da.

Problem nastaje zvog daljine samo i ko bi i koliko bi mogao da zrtvuje sebe za takvu vezu.Uglavnom svaka ljubav trazi neku zrtvu za opstanak veze ali u ovom slucaju malo vecu.

Zakljucak zbog ove dve stvari skoro mu dodje na isto ali he orednost kod strankinja sto su konkretne i opustenije i manje igraju igre neosvojive ako im se dopadas dok nase hoce da se hebu ali da im ne ulazi i samo nesto odugovlace i proracunavaju ako i sto trose vreme...

upravo to.. kad bi postojao neki lakši način ali za sada nema...

Back