Stranka Makedonaca Srbije traži izvinjenje Vlade Srbije zbog izjave Aleksandra Vulina.

Smatrate li da je i previše svađa sa komšilukom i među komšijama?

  • Da.

    glasova: 6 54,5%
  • Ne.

    glasova: 5 45,5%

  • Ukupno glasova
    11
Pošto je Vulin onako "slabih živaca" i "brz na obaraču" može biti da će i poslati Vojsku da brani ugroženo srpstvo i SPC u Crnoj Gori? Šta ti misliš, hoće li?
Možda hoće možda neće.Na vas će ih poslati sigurno.Znaš i sam.Ali sumnjaš i nadaš se.Najbolje bi bilo da to proverite.
 
Znam.Nije zbog nato.Nema potrebe.Vi se čekate da se na vama sve izlomi ko i u prošlim ratovima.Ima Mujo da trza nogama i zbog sebe i zbog drugih.

A ko ti je taj Mujo? Da ti nije možda otac? Koji te ostavio u utrobi majke, "napumpao mamu" i nestao bez traga i glasa? Pa mama naučila dete da mrzi Muju?
 
Ovlaš sam pogledala i stvarno šta ima NorthMakedonac da se petlja oko rešenja ?

Kad je on to pa imao državu da može da uči nekoga ?
При томе су признали лажну државу Косове: Тиме нису премењене границе у региону?
 
Nažalost jesu priznali ali priznali su i Crnogorci, pa nema bratskijeg naroda od Crnogoraca. Jedino nisu priznali Srbi i Bošnjaci.
Признао је мило ђукановић. Црногорци нису никакав "братски народ", већ дио српског народа. Тзв. бошњаци нису признали јер нису у могућности, иначе да могу били би међу првима.
 
Naravno da ne treba da se petlja Makedonac ali ni drugi a Vulinove reakcije nisu iste kada istu stvar izjavi Angela Merkel? Drugo upitno je je li to Vulin podržaje podelu Kosova ? Nije mi jasan njegov stav?

Shvatila sam da taj Vulin kaže tom , mislim da ga na zovem predsednikom, prejako je , možda pajacu da neće on oko toga da se petlja

A šta i kako ćemo da rešavamo to je naša stvar

Hajde ako trpimo te moćne , ali mora li naš ali bukvalno "is.prdak" da nam drži lekciju

Da nije nas ne bi imali ništa od države i dovoljna sam bila vulgarna (ali nekad se i mora ) taj pajac ne bi imao državu ima bi q da izbije oči i jedva bi bio negde nečiji ćata (što i sada u suštini jeste )

Još jednom da ponovim 40.000 Srba je izginulo za Maćedoniju koju je zli patuljak u belom odelu jednim potezom napravio nekom republikom.
 
Predsednik Stranke Makedonaca Srbije Goran Ilijevski zatražio je danas da se premijerka Srbije Ana Brnabić izjasni i izvini zbog izjave ministra odbrane Aleksandra Vulina o predsedniku Severne Makedonije Stevi Pendarovskom.

https://www.danas.rs/politika/stranka-makedonaca-srbije-trazi-izvinjenje-vlade-zbog-izjave-vulina/

Šta je ovo, sve svađe sa komšijama i komšilukom? Da nije malo i previše svađa sa komšilukom i među komšijama?

A povod je ovo, link

https://www.danas.rs/politika/vulin...-njegovo-misljenje-o-resenju-problema-na-kim/


Makedonci kao ne bi da se deli Kosovo i Metohija a Aleksandar Vulin bi ko?
E izvinjenje mogu dobiju samo od Borisa Tadića iz DeEs-a
On se i Hrvatima izvinio zbog onoga.
 
Šta god, nisu većinski, što se pravoslavci ne dogovore pa ne vladaju sami u koaliciji?
Ne može to tako, sporazum iz 2001 nakon one albanske pobune je propisao da mora najjača albanska stranka da bude u vlasti. Zaev je pored te najjače privukao još dve albanske partije i tako srušio Gruevskog.
 
Naravno da ne treba da se petlja Makedonac ali ni drugi a Vulinove reakcije nisu iste kada istu stvar izjavi Angela Merkel? Drugo upitno je je li to Vulin podržaje podelu Kosova ? Nije mi jasan njegov stav?
pa nije isto, male drzave su tu samo da pale vatru kako im ko kaze,
nece valjda s njima diplomatski da razgovara,
a podelu kosova niko ne podrzava, znam da je nemacka striktno protiv toga, pa valjda sve nesto kao kontriraju diplomatski
 

Back
Top