Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada otvorite temu, bez obzira na to da li je ona iz novinskog članka ili vaša zamisao, neophodna je jasna argumentacija i postavljanje teme diskusije. Teme koje počinju i završavaju sa 'šta mislite o ...' - ne vode nikakvoj diskusiji i kao takve će biti posmatrane.
Prvo bih se osvrnula na nacin postavljanja teme
Ovo nije puki copy/paste forum, ko hoce da procita samu vest moze to uciniti i sam na odredjenom sajtu.
Dakle, molim ubuduce stav postavljaca, pitanja o kojima ce se diskutovati i slicno.
Hvala
Tema@
Mislim da je Tadicevo vreme davno proslo, ne moze ga spasiti ni novo ime stranke niti distanciranje od one koja ga je i napravila.
Najlicemerniji potez (posle postanka SNS od SRS kao parlamentarne partije) jeste Tadicev prebeg uoci poslednjih izbora.
Ovo je koprcanje, sto puta je bolje dostojanstveno se povuci.
u skladu sa preletackom filozofijom to je praistorijaPrvo bih se osvrnula na nacin postavljanja teme
Ovo nije puki copy/paste forum, ko hoce da procita samu vest moze to uciniti i sam na odredjenom sajtu.
Dakle, molim ubuduce stav postavljaca, pitanja o kojima ce se diskutovati i slicno.
Hvala
Tema@
Mislim da je Tadicevo vreme davno proslo, ne moze ga spasiti ni novo ime stranke niti distanciranje od one koja ga je i napravila.
Najlicemerniji potez (posle postanka SNS od SRS kao parlamentarne partije) jeste Tadicev prebeg uoci poslednjih izbora.
Ovo je koprcanje, sto puta je bolje dostojanstveno se povuci.
Da, ali mu je ipak malo falilo da opet prodje.Tadića treba deponovati kod Palme u muzej voštanih figura,dosta mu je bilo odigrao je on svoje,sprečio je tada poludivlje radikale da se dočepaju vlasti to jeste ali je zloupotrebio poverenje i sa gladnim žutim skakavcima syebo sve čega se dovatio
Kakve ovo veze ima sa politikom?
Начин постављања теме треба да буде унешен у Правилник и тамо ,,зацементиран''. Овако како се којем Модератору прохте, тако уводи правила. Сада у Правилнику стоји следеће:Prvo bih se osvrnula na nacin postavljanja teme:
Kada otvorite temu, bez obzira na to da li je ona iz novinskog članka ili vaša zamisao, neophodna je jasna argumentacija i postavljanje teme diskusije. Teme koje počinju i završavaju sa 'šta mislite o ...' - ne vode nikakvoj diskusiji i kao takve će biti posmatrane.
Hvala
Nova demokratska stranka (SDS) Borisa Tadića promeniće ime u Socijaldemokratska stranka, piše Danas i navodi da bi to moglo da se dogodi 26. oktobra na skupštini stranke kada će biti izabrani potpredsednici i ostali stranački organi.
Вук длаку мења, али ћуд никада.
Тадићу је место у пензији. Осам година је био председник и успео је да упропасти све што је могао.
Boris Tadić ima tremendous zasluge za državu, i on je arhitekta evropske Srbije.
To što je 2014. uprskao stvar i postao kolaborator režima, ne umanjuje taj njegov ukupni legacy.
Boris Tadić ima tremendous zasluge za državu, i on je arhitekta evropske Srbije.
To što je 2014. uprskao stvar i postao kolaborator režima, ne umanjuje taj njegov ukupni legacy.
Da, njegov najveci uspeh je to sto je Srbija za vreme njegove vlasti postala siromasnija i od albanije. To je uspeh vredan divljenja.
Ne, njegov uspeh je što danas 100% parlamentarnih stranaka priznaje potrebu za euro-integracijama.
Zato kažemo da je Boris Tadić otac demokratije u nas.
УУУ....ал' направио ретардирано дете.