Stranka Borisa Tadića menja ime?

Prvo bih se osvrnula na nacin postavljanja teme

Kada otvorite temu, bez obzira na to da li je ona iz novinskog članka ili vaša zamisao, neophodna je jasna argumentacija i postavljanje teme diskusije. Teme koje počinju i završavaju sa 'šta mislite o ...' - ne vode nikakvoj diskusiji i kao takve će biti posmatrane.

Ovo nije puki copy/paste forum, ko hoce da procita samu vest moze to uciniti i sam na odredjenom sajtu.
Dakle, molim ubuduce stav postavljaca, pitanja o kojima ce se diskutovati i slicno.
Hvala

Tema@

Mislim da je Tadicevo vreme davno proslo, ne moze ga spasiti ni novo ime stranke niti distanciranje od one koja ga je i napravila.
Najlicemerniji potez (posle postanka SNS od SRS kao parlamentarne partije) jeste Tadicev prebeg uoci poslednjih izbora.
Ovo je koprcanje, sto puta je bolje dostojanstveno se povuci.

Ovo nije puki copy/paste forum, ko hoce da procita samu vest moze to uciniti i sam na odredjenom sajtu.
Dakle, molim ubuduce stav postavljaca, pitanja o kojima ce se diskutovati i slicno.
Hvala

Tema@

Mislim da je Tadicevo vreme davno proslo, ne moze ga spasiti ni novo ime stranke niti distanciranje od one koja ga je i napravila.
Najlicemerniji potez (posle postanka SNS od SRS kao parlamentarne partije) jeste Tadicev prebeg uoci poslednjih izbora.

Nadam se da je ovo isto napisamo i drugim otvaracima tema posebno u oslednja 2 dana.

A u stvari dzabe se nada, imate korisnika koji je otvorio 20 tema na ovaj nacin. Bez reakcije. Ali dobro.

Hvala

Tema@

u skladu sa preletackom filozofijom to je praistorija:hahaha:

Tadića treba deponovati kod Palme u muzej voštanih figura,dosta mu je bilo odigrao je on svoje,sprečio je tada poludivlje radikale da se dočepaju vlasti to jeste ali je zloupotrebio poverenje i sa gladnim žutim skakavcima syebo sve čega se dovatio
Da, ali mu je ipak malo falilo da opet prodje.
Ubila ga sujeta, i sad upravlja njime.
Srecom, sad je sporedna licnost.

Prvo bih se osvrnula na nacin postavljanja teme:

Kada otvorite temu, bez obzira na to da li je ona iz novinskog članka ili vaša zamisao, neophodna je jasna argumentacija i postavljanje teme diskusije. Teme koje počinju i završavaju sa 'šta mislite o ...' - ne vode nikakvoj diskusiji i kao takve će biti posmatrane.

Hvala
Начин постављања теме треба да буде унешен у Правилник и тамо ,,зацементиран''. Овако како се којем Модератору прохте, тако уводи правила. Сада у Правилнику стоји следеће:

Pravilnik za postavljanje sadržaja korisnika.
Korisnici i posetioci Foruma Krstarice obavezni su da se pridržavaju i dolenavedenih pravila.
Opšte preporuke

• Kada započinjete neku novu temu, na početku bi trebalo da napišete neki pozdrav i jasno sročite ono što mislite, kako drugi ne bi morali da razmišljaju o tome šta ste zapravo želeli da kažete.

О
во ново правило, по мом мишљењу, је у колизији са цитираном одредбом из Правилника јер нигде није наведено правило/начин постављања теме овако како нам се предлаже. Уредите то боље и прецизније.

Poslednja izmena:
Nova demokratska stranka (SDS) Borisa Tadića promeniće ime u Socijaldemokratska stranka, piše Danas i navodi da bi to moglo da se dogodi 26. oktobra na skupštini stranke kada će biti izabrani potpredsednici i ostali stranački organi.

Kakav cinizam. Oni koji su prodavali fabrike za 3 evra i koji su narodu doneli najvecu bedu i najvece socijalne razlike, sada pokusavaju da se predstave kao nekakvi "levicari". Fuj. :evil:

Вук длаку мења, али ћуд никада.
Тадићу је место у пензији. Осам година је био председник и успео је да упропасти све што је могао.

Место му је у затвору, али пошто ништа од тога, место у паклу му је осигурано.

Back