C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 43.378
Sigurno drzava ima nacin da proveri koga finansiraju stranci.a ko ce da odlucuje ko je agent stranog a ko agent domaceg uticaja ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno drzava ima nacin da proveri koga finansiraju stranci.a ko ce da odlucuje ko je agent stranog a ko agent domaceg uticaja ?
Целу државу Србију финансирају странци...Sigurno drzava ima nacin da proveri koga finansiraju stranci.
Дрогош мора на лечење...Protiv sam svega što predlaže Vulin jer od takve budale ništa dobro ne može da izadje
Onda ce poceti da budu sumnjive i doznake iz inostranstva.sva ljigava kvislinska drugosrbijanstina to radi za pare vreme je da krenu zatvorske kazne i da se ovo drustvo ocisti
a ko će da proveri državne proverivače?Sigurno drzava ima nacin da proveri koga finansiraju stranci.
ma gotovi su, to se vulin slihta rusiji, kao kopira je za slucaj da mu treba azil, av tamo ne sme da prismrdi, GOTOVI SUSigurno drzava ima nacin da proveri koga finansiraju stranci.
Milosevic se qrchio ko i Sakasvili i Zelenski.Па не знам да ли ти живиш у Србији и на Балкану, али и нама је запад такође бомбама и репресијом утеривао послушност и правио свој западни блок. На сву срећу нисмо прошли као Украјина, јер нисмо имали савезнике, Русија нас је издала, као и Кина, иначе би нас сви преорали уздуж и попреко, а данас бисмо били у горем економском положају него Молдавија.
Најбољи пример је такозвани ''геноцид'' у Сребреници посвећен Србима и такозвани ''удружени злочиначки подухват'' (мали геноцид) у Ахмићима посвећен Хрватима, само да би се вештачки обезбедио опстанак БиХ, јер то одговара западном блоку.
Где је ту аутономија за трећи народ, где је ту аутонимија за област која је унији са Босном, а која се зове Херцеговина, ништа то није битно, битно је само да се одржава та комуњарска творевина, као да су Тито и комунизам и даље жив. Где су ту ти твоји принципи ''зашто комшије хоће да те оставе, шта је проблем у твом исламском фанатизму, где грешиш итд''.
Vulin nije glavni zna se ko je AV.Onda ce kgb vulin prvi da naje6e.
Рече човек чија свака ,,прогноза" се показала као погрешна. Непромашив си да будеш мерило - шта год ти кажеш обавезно све буде супротно.Тебе док не главе на душевно лечење, памет и логика неће дотицати
ФСБ је одомаћена служба код нас. То је буквално као наша служба безбедности. Или безопасности, што би рекли браћа Руси.Od tebe i nisam očekivao sposobnost logičkog rasuđivanja.
Sigurno drzava ima nacin da proveri koga finansiraju stranci.
Dule duduleФСБ је одомаћена служба код нас. То је буквално као наша служба безбедности. Или безопасности, што би рекли браћа Руси.
Sigurno drzava ima nacin da proveri koga finansiraju stranci.
Za projekte, koji su precizno navedeni u Zakonu o budžetu, Vučić namerava da uzme čak 27,5 milijardi evra. Taj novac, kao ratni plen, podeliće on i njegovi kriminalizovani tajkuni.Ovaj zakon će zaista imati pogubne posledice po nato opoziciju!
Знаш и сам да је све тачно што сам написао.Dule dudule
Znam samo da možeš ti i bolje da troluješ, kad hoćešЗнаш и сам да је све тачно што сам написао.
Јел пратиш Ванредно Обраћање Председника Републике Србије Господина Александра Вучића на телевизији?Znam samo da možeš ti i bolje da troluješ, kad hoćeš
Koga boli qwrtz šta taj opet laže.Јел пратиш Ванредно Обраћање Председника Републике Србије Господина Александра Вучића на телевизији?
Немој тако, чим нам се он обраћа значи да има нешто важно да нам саопшти. Зато морамо саслушати!Koga boli qwrtz šta taj opet laže.
Ne mogu, čuvam duševno zdravlje i sive ćelije.Јел пратиш Ванредно Обраћање Председника Републике Србије Господина Александра Вучића на телевизији?
Најбоље ће их сачувати кад чујеш његов глас на телевизији.Ne mogu, čuvam duševno zdravlje i sive ćelije.
Vojislav Šešelj je objavio knjigu „Srpski baron Minhauzen – Aleksandar Vučić“. U tom pres-klipingu dokumentovana je Vučićeva patološka potreba za laganjem, ..Јел пратиш Ванредно Обраћање Председника Републике Србије Господина Александра Вучића на телевизији?
Ок.Vojislav Šešelj je objavio knjigu „Srpski baron Minhauzen – Aleksandar Vučić“. U tom pres-klipingu dokumentovana je Vučićeva patološka potreba za laganjem, ..
nezajazljiva potreba da se laze sto siri audotorijum, ja bih dodao, i odatle njegova ocajnicka potreba da gostuje na tv-u, da bi isprazni svoju psihopatolsku potrebu za laganjem... vama, snn botovima, za to je dovoljan i forum