Stranka Aleksandra Vulina podnela predlog zakona o registru agenata stranog uticaja, predlažu i kazne

Nije to njegov predlog, nije on dovoljno inteligentan da bi imao svoje predloge, nego mu je tako naloženo u Rusiji da radi. To polakazuje koliko zapravo Rusija rovari po Evropskim zemljama i nameće svoj uticaj. Zato su i došli u konflikt sa zapadom.

Nikad mi neće biti jasno što neko ko ima najveću državu na svetu (po površini) zabada nos u tuđe države i tako sebi i drugima truje odnose (?!), umesto da se fokusira na lični razvoj. Mogao je da napravi bukvalno čudo. Ali neki ljudi prosto mazohistički vole zlostavljanje drugih.

Stranim agentima nije mesto u Srbiji već u grobu ako su došli da rade protiv naših interesa..

blagi boze ovi su odlepili...zaista im se drma to je sad vise nego izvesno :rotf:

sto lepo ne sidju lkad im je hil rekao da im se kafana zatvara, nego hoce jos na misice milion dva da maznu, alavi preko mere...a sto je najcrnje expo ce biti i kajmak ce da skinu ne oni vec sledeci, verovatno zeleni il ko vec...a to ih boli najvise.

ne bi me cudilo da ko milosevic iskukumavci neki onakav govor na odlasku sta ce sledeci da rade, a sto je on trebao da odradi ali su u lengliju sabrali dva i dva i shvatili da je za to nesposoban :hahaha:

najgori krimosi su oni kada drukaju druge krimose za sve ono sto su sami radili... :rotf:

Neka Vulin prijavi sam sebe kao FSB spoljnog saradnika.

Nego bi tako pola Srbije bilo pohapseno.
ФСБ су наши, јер не подривају јединство и суверенитет Србије!

1732957108335.png

Nikad mi neće biti jasno što neko ko ima najveću državu na svetu (po površini) zabada nos u tuđe države i tako sebi i drugima truje odnose (?!), umesto da se fokusira na lični razvoj. Mogao je da napravi bukvalno čudo. Ali neki ljudi prosto mazohistički vole zlostavljanje drugih.
Тачно, и ја се питам зашто Америка то ради? :think:

Тачно, и ја се питам зашто Америка то ради? :think:

Sve velike sile privlače male države, samo je bitan način. Zapad to radi tako što ponudi lagodan život i onda države gravitiraju ka tome dobrovoljno. Kina to radi preko ekonomije, ulaže u neku zemlju i tako širi svoj uticaj. Dok Rusija to sve radi represijom, smenjuje vlade, uvodi svoje autokratske zakone a neretko i baca bombe po komšijama. Kao što vidiš, postoje civilizovani i necivilizovani načini da zadržiš devojku, pa će neko da se trudi i radi na sebi pa će devojke dolaziti same a neko drugi će da ih vezuje u podrumu i bije jer svojom voljom tu nikada ne bi bile.

imam ja jednu rodjakinu, zivela i radila u australiji, ima australijsko drzavljanstvo, vratila se ovde kad se penzionisala
znaci strani drzavljanin finansiran iz inostranstva.
i napise na tviteru nesto protiv vlasti - op eto ti 20 godina robije
Sad si banalizovao stvar.Jel tvoja rođaka ima toliki uticaj na vašu državu? Pita li se šta?

Back