Stranka Aleksandra Vulina podnela predlog zakona o registru agenata stranog uticaja, predlažu i kazne

Pa oni. Kako drugačije. Svako ko je nepodoban postaje strani agent. Poslastica svakog diktatorskog režima ;)
imam ja jednu rodjakinu, zivela i radila u australiji, ima australijsko drzavljanstvo, vratila se ovde kad se penzionisala
znaci strani drzavljanin finansiran iz inostranstva.
i napise na tviteru nesto protiv vlasti - op eto ti 20 godina robije

Podrzavam Vulina i njegov dredlog.

Nije to njegov predlog, nije on dovoljno inteligentan da bi imao svoje predloge, nego mu je tako naloženo u Rusiji da radi. To polakazuje koliko zapravo Rusija rovari po Evropskim zemljama i nameće svoj uticaj. Zato su i došli u konflikt sa zapadom.

Nikad mi neće biti jasno što neko ko ima najveću državu na svetu (po površini) zabada nos u tuđe države i tako sebi i drugima truje odnose (?!), umesto da se fokusira na lični razvoj. Mogao je da napravi bukvalno čudo. Ali neki ljudi prosto mazohistički vole zlostavljanje drugih.

napokon da se uvede taj zakon svako ko prima pare iz inostranstva mora da bude uveden kao strani agent posebno ako ucestvuje u politickom zivotu zemlje ili naroda kao i u americi posto je to njihov zakon

Predsednik koji lobira za strani interes = Rio Tinto....takodje da se upise u registar...

...

napokon da se uvede taj zakon svako ko prima pare iz inostranstva mora da bude uveden kao strani agent
Проверити и прилив од дознака јер међу тих 5 милијарди колико гастарбајтери шаљу својој фамилији вероватно има страних агената. Мени у комшилуку је посебно сумњива она стара баба Рајка.. Често иде у апотеку по лекове, а мислим да је страни агент. Колико таквих има глуме да су гладни и болесни а роваре против режима.

Tako je, na pravoj strani :super:

Za razliku od ovih CIA/Mi6/Mosad proxya...kojima i sam pripadas...

@Dobro situirani gospodin CIA :banovati:
@38imak CIA :banovati:

Eto ga...to vam je sredjeno...:kpozdrav:
Zavedeni ste u registar... :ortaci:

Porez na strane prihode ce u poocetku pausalno da placate...a kasnije 50-70%
Cisto da se oporezuje šund-agentura...

....
ja sam placenik Vatikana i tajne sluzbe Andore

Tako je, na pravoj strani :super:

Za razliku od ovih CIA/Mi6/Mosad proxya...kojima i sam pripadas...

@Dobro situirani gospodin CIA :banovati:
@38imak CIA :banovati:

Eto ga...to vam je sredjeno...:kpozdrav:
Zavedeni ste u registar... :ortaci:

Porez na strane prihode ce u pocetku pausalno da placate...a kasnije 50-80%
Cisto da se oporezuje šund-agentura...

....
Salter za fasizam je drugi levo, prijavi se tamo sam, samo popunis obrazce, i to ti je.

Back