Strane službe i njihove okultne crne operacije iza masovnih pucnjava u Srbiji?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.286
...

Jedno autorsko razmišljanje o pozadini zločina 3. i 4. maja

Iako tema o dva masovna okultno-ritualna zločina u Beogradu i Mladenovcu već nestaje iz fokusa...itekako idalje treba bacati svetlo na to zlo i taj mrak!
Kako bi zlo bilo pobeđeno!

Naime...
Pošto je prekjuče opet bila dojava o bombama u školama..., a svega dve nedelje od ritualnog zločina u OŠ Ribnikar...
Setimo se serije istih takvih dojava prošlog proleća...

Da slučajnosti nema govori nam i to što su I PROŠLE GODINE DOJAVE BILE U MAJU, A OVE I ZLOČIN I OPET DOJAVE U MAJU ! :ceka::ceka::ceka:

Prošle godine je rečeno da su adrese sa kojih su se slale pretnje uglavnom vezane za "NATO istočni front"

Više od 200 lažnih dojava o bombama u školama u Srbiji, saopštilo Ministarstvo prosvete (20.05.2022.)

https://www.slobodnaevropa.org/a/srbija-bombe-dojave/31878441.html

+

Jeziva poruka koje je prosleđena školama prilikom dojave o bombama: “Vi ste genetsko đubre koje treba uništiti” (20.05.2022.)

https://resetka.rs/jeziva-poruka-ko...a-vi-ste-genetsko-djubre-koje-treba-unistiti/

Pre toga su bile i dojave za avione, zbog letova za Moskvu:

Lista lažnih dojava o bombama u Srbiji od početka rata u Ukrajini

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...bama-u-Srbiji-od-pocetka-rata-u-Ukrajini.html
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo je tvrdnju da u lažnim dojavama o bombama u avionima za Moskvu učestvuju strane službe sa teritorije dve zemlje. On je rekao da je jedna zemlja Evropske unije, a druga je Ukrajina. Vučić nije pružio više detalja o ovim navodima.
18. april 2022.

Ovoga puta lažne dojave o bombama stigle su za tržne centre u Beogradu i Nišu. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da su mejlovi stigli sa "Protonmail", mejl servisa koji je baziran u Švajcarskoj i da su sa njega u prethodnom periodu u nekoliko navrata slate pretnje i aerodromu "Nikola Tesla" i kompaniji "Er Srbija".
"Prema operativnim saznanjima upućene su sa teritorija jedne evropske zemlje i Ukrajine", naveo je MUP.
On je naveo da su poslednje dojave stigle sa VPN servera iz Švajcarske, a da su upućene iz više zemalja EU i Ukrajine.

Sem NATO Ukropine, Švajcarska je ovde takođe posebna priča...ali o tome kasnije...

Dakle...
"Neko"...(rekao bih okultne crne službe zapada+lokalni NWO ogranci...) je TAČNO godinu dana spremao atmosferu i javnost na zločin koji je usledio 3. maja u OŠ Ribnikar ! :rtfm:

Čak je u tom istom periodu u istoj toj školi sniman i film u zapadnoj koprodukciji...vrlo indikativnog naziva "Lost Country..."
A rekoše nam da je izvršilac zločina išao i u školu glume btw...
Dakle, prediktivno programiranje na više nivoa...

Očigledni su tragovi ZLA, koje stoji iza serije MK Ultra programiranih zločina..., a ti tragovi vode do sedišta crnih operacija CIA-e i Mi6-a uz domaću kvislinšku/sektaško-okultnu/pink "poslugu" !!!

...

Poslednja izmena:
Bice danas kise i nevremena,ima da grmi.
Nedajboze.
Susjedovom psu bastovanu kisa vise ne pogoduje, presadio je biljke u vrt, ali je toliko kise da se u zemlji poremetila ph vrijednost, listovi malo poceli zutiti, a izgleda da ih je i puz napao.

IMG-20230520-135903.jpg

IMG-20230520-135852.jpg

Ne prodje mu dan bez sekiracije.

🥺🐕

Nedajboze.
Susjedovom psu bastovanu kisa vise ne pogoduje, presadio je biljke u vrt, ali je toliko kise da se u zemlji poremetila ph vrijednost, listovi malo poceli zutiti, a izgleda da ih je i puz napao.

IMG-20230520-135903.jpg

IMG-20230520-135852.jpg

🥺🐕

neće ti tu rajčica iznić!

Nedajboze.

IMG-20230520-135903.jpg

IMG-20230520-135852.jpg

🥺🐕

Da si sa Vulinom sadio... bolje bi prosao...

...

...

Iako tema o dva masovna okultno-ritualna zločina u Beogradu i Mladenovcu već nestaje iz fokusa...itekako idalje treba bacati svetlo na to zlo i taj mrak!

Naime...
Pošto je prekjuče opet bila dojava o bombama u školama..., a svega dve nedelje od ritualnog zločina u OŠ Ribnikar...

Da slučajnosti nema govori nam i to što su I PROŠLE GODINE DOJAVE BILE U MAJU, A OVE I ZLOČIN I OPET DOJAVE U MAJU ! :ceka::ceka::ceka:

Prošle godine je rečeno da su adrese sa kojih su se slale pretnje uglavnom vezane za "NATO istočni front"

Više od 200 lažnih dojava o bombama u školama u Srbiji, saopštilo Ministarstvo prosvete (20.05.2022.)

+

Jeziva poruka koje je prosleđena školama prilikom dojave o bombama: “Vi ste genetsko đubre koje treba uništiti” (20.05.2022.)

https://resetka.rs/jeziva-poruka-ko...a-vi-ste-genetsko-djubre-koje-treba-unistiti/

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...bama-u-Srbiji-od-pocetka-rata-u-Ukrajini.html

Sem NATO Ukropine, Švajcarska je ovde takođe posebna priča...ali o tome kasnije...

Dakle...
"Neko"...(rekao bih okultne crne službe zapada+lokalni NWO ogranci...) je TAČNO godinu dana spremao atmosferu i javnost na zločin koji je usledio 3. maja u OŠ Ribnikar ! :rtfm:

Čak je u tom istom periodu u istoj toj školi sniman i film u zapadnoj koprodukciji...vrlo indikativnog naziva "Lost Country..."

Očigledni su tragovi ZLA, koje stoji iza serije MK Ultra programiranih zločina..., a ti tragovi vode do sedišta crnih operacija CIA-e i Mi6-a uz domaću kvislinšku/sektaško-okultnu/pink "poslugu" !!!

...

Pre nekih sedam dana sam napisao: https://forum.krstarica.com/threads...snovnoj-skoli-na-vracaru.972864/post-46991522

A evo da ponovim:

Čekamo da se na forumu pojave stručnjaci koji će objasniti kako je Zapad kriv.
Ja sam već naučio teorije po kojima je.. neko drugi kriv, ali neću da ih plasiram.. ipak ima delko ozbiljnijih, bolje informisanih pravih stručnjaka ovde koji će nam sve to detaljno objasniti.
Verovatno je potrebno još neko vreme srpskim kavzi nacionalistima, raznim budalama i tako veoma pametnim ljudima da sklope jednu ludu teoriju zavere sa smislom po kojoj naravno neko drugi mora biti odgovoran za ovakav satanski čin. Nekada je to u narodu bio Đavo ti kriv, ali to u političkom kontekstu nije politički ispravno...

Mora postojati neki način po kojem je Zapad kriv za masakr, samo treba pustiti stručnjake da smisle kako.

Mislim da si ti prvi ozbiljan stručnjak koji je bar pokušao da objasni kako je Zapad kriv za 2 masakra u Srbiji.

...

Naime...

+

Dakle...

...
To li je, dakle...? :think:

Temu sa politike premestili na teorije zavere.

Ha!

To je već sumnjivo. Skrivaju istinu!

Dugo je trebalo da se oformi teorija po kojoj je Zapad kriv. Ja sam razočaran u srpski nacionalizam i srpske stručnjake. Masakr u školi je bio 3. maja a danas je već 20. maj.

Skoro 20 dana vam je trebalo!!! Sramota. Zakazali ste.

Pa čoveče, kad god se nešto značajnije dogodi u Srbiji posebno ako je to negativno, valdja se prvo postavi pitanje: Kako li bi mogla odgovornost za ovo da se prapiše zlom Zapdu? Na koji način bi mogla da se nađe konekcija Zapada sa ovim?

Na koji način bi Zapad mogao biti kriv za ovo?

To su valjda prva pitanja koja moraju da se postave.
A onda se pravi dalje teorija koja obično mora da bude kompleksna, treba kreativnosti uvek, pa na kraju se osteiš pametno kad formiraš teoriju. Zato svi teoretičari zavera misle da su pametni.

To je kao kad pišeš roman fikcije ili fantazije pa konačno u životu moraš da uključiš mozak i da razmišljaš. Pa krenu ideje da dolaze same. Nadahnuće.

...

TRAG KOJI BI MOGAO DA OTKRIJE DA LI JE IMAO POMAGAČA? Misterija 4 flaše koje je dečak SPREMIO za MASAKR u Ribnikaru

https://www.espreso.co.rs/vesti/hronika/1291131/masakr-na-vracaru-molotovljev-koktel
Podsetimo, ubica je bio opsednut filmovima i serijalima o serijskim ubicama, veličao je narko bosa El Čapa i često pretraživao internet i čitao o njemu. Interesovao se na koji način su ubijale serijske ubice, kakvo su oružje koristili, ko su im bile žrtve. Pre masakra gledao je video na Jutjubu u kom se vidi mladić s oružjem, kako snajperom nišani ljude. Dečak je gledao filmove i serije koji prikazuju patnju porodica ubijenih, ali i majki ubica, a svoju majku je poistovećivao s njima i želeo da pati.

Pre bi se reklo da je imao MK Ultra programera...koji ga je slojevito isprogramirao...

...

Ja sam sve uvereniji da je glavni uzrok svih neuspeha Srbije to sto izgleda vecina njenih gradjana za svaki svoj neuspeh krivi druge.
A svako je kriv za ono sto mu se desi.
Cak i kada me neko zaiebe, opet je moja krivica, ner nisam bio dovoljno mudar da ga sprecim da me zaiebe.

Dakle, umesto da sami skapiramo da smo krivi i da treba da se popravimo, mi gajimo sliku o sebi kao savrsenom, nebeskom narodu, kojeg svi mrze i hoce da nam napakoste, i samim tim za sve su drugi krivi.

Tako i za ovu nesrecu - brze bolje orkivimo druge.
Kriv je zapad.
Krivi su ovi.
Krivi su oni.
Samo mi nismo. Nikad i nikako!

Mi smo savrseni - mi nista ne treba da menjamo.

Pa, braco balkanci, zato vam i jeste tako. Zato ste najsiromasniji, najzagadjeniji, najbedniji u Evropi, i zato je iseljavanje vece sada u miru nego sto je bilo za vreme rata.

Ako necete da se promenite i da pocnete da sebe krivite za sopstvene probleme, pa onda da ih i sami resite, ostacete zauvek raspali balkan kome je uvek neko drugi kriv.

Имаћемо и анкетни одбор у НС па ћемо чути шта џибери из наше службе имају да кажу о томе, надам се.

Koje crne strane sluzbe, puko sistem.Sta radi policija osim sto stiti vlast i ubira harac za nju na putevima?Nekad ukrades kokos policija zna da si ti prijavio neko, danas pucaju iz automatskog oruzja i nikom nista ja bacio petardu komsija me prijavio policiji.Yebes ovakav narod i drzavu.

Немој бацати петарде, шта да ти кажем. А Народ ће се побринути за остало. :ok:

Back