Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kod nas ne postoji ksenofobia.stranci su nam u principu jako zanimljivi,pogotovu ako poseduju vid licne kulture,sto se za vecinu zapadnih evropljana ne moze reci. mada mi smo spremni da im oprostimo i to i bombardovanje,jer smo ljudi koji lako prastaju. imamo najvece srce na svetu.....ili smo mozda glupi. nas moto je : prvo svi ostali, pa onda mi!!! naravno mislim na prosecno obrazovanog ok. srbina sa srednjom skolom. to sve je mozda i razlog sto sam razocaran u ljude iz zapadne evrope,koji mrze strance i ponasaju se kao da zive u plemenskoj zajednici. upoznao sam par jludi iz polske,a zena mog najboljeg prijatelja srbina je poljakinja i o njoj mogu reci samo najbolje. u principu,nama nije bitno ko si i sta si pod uslovom da si osoba na mestu i da nisi ksenofobicna. pozdrav od mene-BORICIO.Ewa:kakav je odnos Srba prema strancima????kako to vidi prosecan drzavljnin Srbije?
granice jesu forma,to je tacno,ali to treba objasniti zapadno evropskim domorocima,koji kad se presele u spaniju ili grcku da zive i sazidaju kucu,to je onda OK,a kada mi hocemo malo na zapad,e onda je to inace veliki problem.....ne volim ih zato sto su u principu zaostali, ( kulturno ) i veoma neobrazovani i ignorantni.Ewa:))))))))meni ito nije bitno ovko nesto...sta su granice, nacijonlnost...nista, samo neka forma
nego,Ewa,reci mi molim te otkud ti na YU forumu i gde si naucila nas jezik? pozdrav-Boris.boricio:granice jesu forma,to je tacno,ali to treba objasniti zapadno evropskim domorocima,koji kad se presele u spaniju ili grcku da zive i sazidaju kucu,to je onda OK,a kada mi hocemo malo na zapad,e onda je to inace veliki problem.....ne volim ih zato sto su u principu zaostali, ( kulturno ) i veoma neobrazovani i ignorantni.Ewa:))))))))meni ito nije bitno ovko nesto...sta su granice, nacijonlnost...nista, samo neka forma
internacionalna samboricio:nego,Ewa,reci mi molim te otkud ti na YU forumu i gde si naucila nas jezik? pozdrav-Boris.boricio:granice jesu forma,to je tacno,ali to treba objasniti zapadno evropskim domorocima,koji kad se presele u spaniju ili grcku da zive i sazidaju kucu,to je onda OK,a kada mi hocemo malo na zapad,e onda je to inace veliki problem.....ne volim ih zato sto su u principu zaostali, ( kulturno ) i veoma neobrazovani i ignorantni.Ewa:))))))))meni ito nije bitno ovko nesto...sta su granice, nacijonlnost...nista, samo neka forma