Enigma
Poznat
- Poruka
- 8.433
Zamjenio si me s hrvatskim cvijećom.....Ibrahime![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamjenio si me s hrvatskim cvijećom.....Ibrahime![]()
Hrvati nisu migranti u EU. Hrvatska je članica EU dulje od 10 godina. Danas kad kažeš stranac, ljudi nemaju mentalnu sliku npr. Nijemca, Talijana ili Francuza kao stranca, za nas su stranci oni koji nisu u EU.hrvati u hrvatsku a migranti u migrantiju....kad sam mislio hrvati to se valjda odnosilo i na hrvatske migrante u EU
dobar vic...svaka čast...Hrvati nisu migranti u EU. Hrvatska je članica EU dulje od 10 godina. Danas kad kažeš stranac, ljudi nemaju mentalnu sliku npr. Nijemca, Talijana ili Francuza kao stranca, za nas su stranci oni koji nisu u EU.
Zaboravio si da su Hrvati svud ko kod kuće.dobar vic...svaka čast...

Nije uopće vic. Hrvatska je postala useljenička zemlja, pri čemu ne mislim na migrante, nego na državljane drugih EU zemalja. Dovoljno je da žive mjesec dana u Hrvatskoj i imaju sva pa i politička prava kao i Hrvati, osim što se ne mogu kandidirati za predsjednika države.dobar vic...svaka čast...

A vidi šahovnice u pozadinipoz hrvatskoj iz irske..![]()

A ne , tu sam sigurniji od vecine...da ne objasnjavam zasto....Čitajući te, čini mi se da ti možeš uhvatiti jedino spolno prenosive bolesti![]()
Identičan onom kafanskom iz 80-ih.Ja mislio stolnjak![]()
![]()
![]()

Sve u redu.Zapjevaj do Zemuna.
Nisu svi Hrvati Hrvati, Majka Terezija nadrkala brojnostInače, pročitajte malo i komentare Hrvata ispod ovog njihovog teksta pre nego opljujete sve Hrvate.
Ko se ovde bunio protiv šofera iz Gane - ćacijevci ili nobelovci?"SPLIT ŽELI DA.." je pogrešan početak rečenice. Tih par okupljenih ljudi nisu "Split".
Kao što šaka jada u Ćacilendu nije Beograd.
To su njihovi nobelovci - sve suha inteligencijaGle i kod njih se primila ćacad
sve različite odmaa vanka
![]()
Aj me demantuj nečimTo su njihovi nobelovci - sve suha inteligencija
Meni na nobelovce, svi izgledaju kulturiška samo im duša smrdiAj me demantuj nečimmeni liče na ćacije
![]()
Šta ti na njima vidiš kulturškaMeni na nobelovce, svi izgledaju kulturiška samo im duša smrdi

Ствар је проста, ако нећете да се размножавате као што неће ни Срби, онда мигранти морају доћи да би радили послове које ми нећемо или не желимо да направимо децу која ће радити те послове.
Наш ћацијарх профитије уместо да прича о томе, он се бави ћаци политиком.
Није највећи патриотизам да мрзиш запад, већ да направиш што више деце, па онда да их научиш да не буду ћацад, да не краду и да не буду мафијаши.
Nek otvore nova radna mjestapoz hrvatskoj iz irske..
![]()
Kad smo kad naučene dece i mafije, moralai 2003-će da reaguje MMF zbog brzine obrta kapitala u SrbijiСтвар је проста, ако нећете да се размножавате као што неће ни Срби, онда мигранти морају доћи да би радили послове које ми нећемо или не желимо да направимо децу која ће радити те послове.
Наш ћацијарх профитије уместо да прича о томе, он се бави ћаци политиком.
Није највећи патриотизам да мрзиш запад, већ да направиш што више деце, па онда да их научиш да не буду ћацад, да не краду и да не буду мафијаши.