Stranci smetaju Hrvatskoj

dobar vic...svaka čast...
Nije uopće vic. Hrvatska je postala useljenička zemlja, pri čemu ne mislim na migrante, nego na državljane drugih EU zemalja. Dovoljno je da žive mjesec dana u Hrvatskoj i imaju sva pa i politička prava kao i Hrvati, osim što se ne mogu kandidirati za predsjednika države.

Vi kad promišljate o Hrvatskoj to činite na dva načina, ili na temelju uspomena iz Jugoslavije, ili preslikavate situaciju u Srbiji na Hrvatsku, a zapravo uopće nemate pojma kakav je svakodnevni život u Hrvatskoj.

poz hrvatskoj iz irske..:mrgreen:

skynews-ireland-dublin-anti-refugee_6533846.jpg

Ствар је проста, ако нећете да се размножавате као што неће ни Срби, онда мигранти морају доћи да би радили послове које ми нећемо или не желимо да направимо децу која ће радити те послове.

Наш ћацијарх профитије уместо да прича о томе, он се бави ћаци политиком.

Није највећи патриотизам да мрзиш запад, већ да направиш што више деце, па онда да их научиш да не буду ћацад, да не краду и да не буду мафијаши.

Ствар је проста, ако нећете да се размножавате као што неће ни Срби, онда мигранти морају доћи да би радили послове које ми нећемо или не желимо да направимо децу која ће радити те послове.

Наш ћацијарх профитије уместо да прича о томе, он се бави ћаци политиком.

Није највећи патриотизам да мрзиш запад, већ да направиш што више деце, па онда да их научиш да не буду ћацад, да не краду и да не буду мафијаши.

A na ovome su pali i SPC i SANU nazalost.

Back