Štrajk prosvetara

Podrzavam ali da im se ne poveca plata za manje od 200% i da se evro obori na 80 dinara. I ne samo njima nego svima koji su na ovaj ili onaj nacin u drzavnoj i opstinskoj sluzbi.

To ce pomoci da cene hrane i svega ostalog odlete jos brze i vise u nebesa jer ovde mora da se vrate 90-te. Da se malo podsetimo kako je bilo.

Ma jok, borite se da vam Oskar podigne zarade, i to ce i uraditi jer je najmanji problem da naredi NBS-u da se dostampa koliko treba zato je cena hrane skocila 52% za 3 godine.

Niko od vas se ne bori da oslobodi ekonomiju i da konacno pusti da evro dobije realnu vrednost u odnosu na dinar.

Ma jok, borite se da vam Oskar podigne zarade, i to ce i uraditi jer je najmanji problem da naredi NBS-u da se dostampa koliko treba zato je cena hrane skocila 52% za 3 godine.
Zbog prosvetara je skočila cena svega? Nešto nisam primetila da je neko naveo plate političara, EPS-a, ma bilo kojih drugih, ali kada se pomenu plate prosvete odjednom smo mi krivi za inflaciju? Al s druge strane, očito smo nebitni za budućnost vaše dece.

Meni je jedino zao sto ce dati samo 15% jer
Zbog prosvetara je skočila cena svega? Nešto nisam primetila da je neko naveo plate političara, EPS-a, ma bilo kojih drugih, ali kada se pomenu plate prosvete odjednom smo mi krivi za inflaciju? Al s druge strane, očito smo nebitni za budućnost vaše dece.

Ne samo zbog vas, i zbog vojske i policije, raznih opstinskih i drzavnih sluzbi itd. Vec par godina u nazad se dele povecanja od 15 - 25% onako pausalno, redom, svima u drzavnom aparatu. NBS moze da nastampa koliko volis novca.
I ja to apsolutno podrzavam jer cemo pre stici u 90-te, ne brini dace Oskar novih 15% od januara svima, evo prosvetarima mozda i malo ranije, samo sto ces sa tim povecanjem kroz par meseci moci da kupis jos manje robe nego sada.
Meni je samo zao sto nece dati vise od 15% jer bi propast nastupila ranije i brze.

Meni je jedino zao sto ce dati samo 15% jer

Ne samo zbog vas, i zbog vojske i policije, raznih opstinskih i drzavnih sluzbi itd. Vec par godina u nazad se dele povecanja od 15 - 25% onako pausalno.
I ja to apsolutno podrzavam jer cemo pre stici u 90-te, ne brini dace Oskar novih 15% od januara svima, evo prosvetarima mozda i malo ranije, samo sto ces sa tim povecanjem kroz par meseci moci da kupis jos manje robe nego sada.
Meni je samo zao sto nece dati vise od 15% jer bi propast nastupila ranije i brze.
Shvatam suštinu, ali za sada, mi smo jedini koji se bune zbog svega, ovaj štrajk nije samo zbog plata, kako plasiraju redovno već zbog lošeg rada ministarstva i nepoštovanja dogovora sa vladom oko najbitnijih stvari, kao što je zakon o nasilju u školama. Ali koga to interesuje da pročita? Ili ne daj Bože i da nas podrži :(

Back