Kovac Stefanija
Početnik
- Poruka
- 7
Sta mislite o strajku prosvetara?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel oce pare ?Sta mislite o strajku prosvetara?
Nemoj tako o najvećem glasačkom teluKad ovaj moze i penzosima da povecava, ciji je PIO fond potpuno prazan, sto pa da ne moze i njima.
a jeli bar radiš nešto srodno za šta će ti koristit tolike godine škole i faksa i vjerojatno nekakvih seminara i ne znam čega još?Jako mi je drago što više ne radim u prosveti.
a jeli bar radiš nešto srodno za šta će ti koristit tolike godine škole i faksa i vjerojatno nekakvih seminara i ne znam čega još?
ili je bačeno u vjetar?
Znanje i obrazovanje nikada ne mogu biti bačeni u vetar, zato se i borimo da pokažemo da je prosveta i obrazovanje jako bitno za neku državu. Al džabe
Zbog prosvetara je skočila cena svega? Nešto nisam primetila da je neko naveo plate političara, EPS-a, ma bilo kojih drugih, ali kada se pomenu plate prosvete odjednom smo mi krivi za inflaciju? Al s druge strane, očito smo nebitni za budućnost vaše dece.Ma jok, borite se da vam Oskar podigne zarade, i to ce i uraditi jer je najmanji problem da naredi NBS-u da se dostampa koliko treba zato je cena hrane skocila 52% za 3 godine.
Zbog prosvetara je skočila cena svega? Nešto nisam primetila da je neko naveo plate političara, EPS-a, ma bilo kojih drugih, ali kada se pomenu plate prosvete odjednom smo mi krivi za inflaciju? Al s druge strane, očito smo nebitni za budućnost vaše dece.
Shvatam suštinu, ali za sada, mi smo jedini koji se bune zbog svega, ovaj štrajk nije samo zbog plata, kako plasiraju redovno već zbog lošeg rada ministarstva i nepoštovanja dogovora sa vladom oko najbitnijih stvari, kao što je zakon o nasilju u školama. Ali koga to interesuje da pročita? Ili ne daj Bože i da nas podržiMeni je jedino zao sto ce dati samo 15% jer
Ne samo zbog vas, i zbog vojske i policije, raznih opstinskih i drzavnih sluzbi itd. Vec par godina u nazad se dele povecanja od 15 - 25% onako pausalno.
I ja to apsolutno podrzavam jer cemo pre stici u 90-te, ne brini dace Oskar novih 15% od januara svima, evo prosvetarima mozda i malo ranije, samo sto ces sa tim povecanjem kroz par meseci moci da kupis jos manje robe nego sada.
Meni je samo zao sto nece dati vise od 15% jer bi propast nastupila ranije i brze.
Već je uvedena od prošle godine, 1.9. prvi čas počinje intoniranjem himne.čekajte samo da vam uvedu himnu prije početka nastave kao u hrv, to će biti riješenje za sve probleme
uvijek ste korak dva ispredVeć je uvedena od prošle godine, 1.9. prvi čas počinje intoniranjem himne.
Pa i "vi" ulazite u "to"Nemoj tako o najvećem glasačkom telu