Strajk lekara?

iskopiraj tekst

Извол'те:

Како нема пара? Где су паре од донација? Где су покрадене паре на тендерима? М?

Кад би истресао министре од оног првог који је дошао на власт 2000. године, па до ових данас, било би пара да се цела Србија обнови почев од привреде и економије, закључно са дечијим додацима.
Мада, у истресању не бих заобишла ни Милошевићеве кадровике. Ни случајно !

Ето решења.

To je korupcija,nije rad na crno.Rad na crno je kad nemas prijavljenu ambulantu .

Ja bi to pre nazvao pretnjom smrcu,jer ako hirurgi trazi od nekoga novac ,a taj nema da plati, pa ga hirurg ne operise i otpusti (a takav slucaj se skoro desio mom komsiji),onda je to ,zavisno od tezine bolesti ,pokusaj ubistva.
Rad na crno je prica nevezana za gore navedeno.

Naravno ... al' necemo u "mrsku" nam Ameriku, naci cemo nesto "domace" i bolje....northern BC ili Yukon :P ... na pos'o saonicama da ides, Beli Ocnjak da te vuce :mrgreen:

Ахахаха...ако ћемо да згрћемо силне паре поштено, и на то пристајем. Шта фали? Звучи баш привлачно!

Још само да видим да л' мора нешто да се нострификује. :mrgreen:

sto se mene tice ne moraju da vracaju te pare za koje su ih kupili, samo bi trebalo kad im istekne rok da ih roknu ovde negde u Srbiju da ne placaju dodatnih 2 evra po vakcini za unistavanje po propisu koje se vrsi u Svajcarskoj negde, cini mi se :D

more da vrnu...i oni Kolesari i Januševići...i Dačić ono koferče...pa razni Dulići, Čiplići, VIS Idoli i svi drugi gologuzani koji 5. oktobra nosili pocepane patike :vudu:

Извол'те:

Како нема пара? Где су паре од донација? Где су покрадене паре на тендерима? М?

Кад би истресао министре од оног првог који је дошао на власт 2000. године, па до ових данас, било би пара да се цела Србија обнови почев од привреде и економије, закључно са дечијим додацима.
Мада, у истресању не бих заобишла ни Милошевићеве кадровике. Ни случајно !

Ето решења.

A sta ako su te pare spiskane?

Back