OnlyYourShadow
Ističe se
- Poruka
- 2.477
Krenuli i oni sto slazu artikle po maksi diskontu
Ček da vidimo da li Mišković tako mekan kao Cvetković.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krenuli i oni sto slazu artikle po maksi diskontu
I placena ubistva,tu bi se sredstva tek pokupila iha-haaa
Go(ri ste od male dece; I ona mogu da shvate da nema a vi ne.
Па прочитај мој први пост на који си реплицирао.
Placena ubistva su nasilni cinovi koji povredjuju musterije, ne moze.
Strajkom se nece napraviti pare. A para nema. NEMA!
Ček da vidimo da li Mišković tako mekan kao Cvetković.
a ima da se ukrade milijardu evra na javnim nabavkama? godisnje? po proceni evropskih komisija?
iskopiraj tekst
za početak bi mogli Tomica i Kon da vrate pare date za vakcine...
Је л' важи онај договор за Аљаску?
To je korupcija,nije rad na crno.Rad na crno je kad nemas prijavljenu ambulantu .
Jaki zubi i tvrd orah slome ....
A Cvele je ljigav klizi ispod zuba ne mozes ga polomiti
ma kakvi nema para, videces kako ima da ih ima kad pocne strajk
Naravno ... al' necemo u "mrsku" nam Ameriku, naci cemo nesto "domace" i bolje....northern BC ili Yukon ... na pos'o saonicama da ides, Beli Ocnjak da te vuce
Ja bi to pre nazvao pretnjom smrcu,jer ako hirurgi trazi od nekoga novac ,a taj nema da plati, pa ga hirurg ne operise i otpusti (a takav slucaj se skoro desio mom komsiji),onda je to ,zavisno od tezine bolesti ,pokusaj ubistva.
Rad na crno je prica nevezana za gore navedeno.
Pa zato i nema. O ljudi ljucki kako ne razumete?
Odakle?
Ja bi to pre nazvao pretnjom smrcu,jer ako hirurgi trazi od nekoga novac ,a taj nema da plati, pa ga hirurg ne operise i otpusti (a takav slucaj se skoro desio mom komsiji),onda je to ,zavisno od tezine bolesti ,pokusaj ubistva.
Rad na crno je prica nevezana za gore navedeno.
sto se mene tice ne moraju da vracaju te pare za koje su ih kupili, samo bi trebalo kad im istekne rok da ih roknu ovde negde u Srbiju da ne placaju dodatnih 2 evra po vakcini za unistavanje po propisu koje se vrsi u Svajcarskoj negde, cini mi se
Извол'те:
Како нема пара? Где су паре од донација? Где су покрадене паре на тендерима? М?
Кад би истресао министре од оног првог који је дошао на власт 2000. године, па до ових данас, било би пара да се цела Србија обнови почев од привреде и економије, закључно са дечијим додацима.
Мада, у истресању не бих заобишла ни Милошевићеве кадровике. Ни случајно !
Ето решења.
Ja razumem. Kazes da je vlast pokrala sve pare i da narod treba da steze kais do u nedogled kako bi oni i dalje mogli nesmetano da kradu i odrze luksuzan nivo zivota na kakav su navikli.
To je vec krivicno delo