..........štrajk glađu opozicionih poslanika!

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.854
ZoranZivkovicFoNet_Nenad_Djordjevic-678x381.jpg

Živković predložio štrajk glađu opozicionih poslanika

Živković je kao jedan od načina da se na vlast izvrši pritisak predložio štrajk glađu opozicionih poslanika do ispunjenja zahteva. Poručio je da je Nova stranka etalon opozicionog delovanja, jedina stranka za koju niko nikad nije mogao ni da pomisli da šuruje sa SNS.
On je ocenio da bojkot izbora nikako nije solucija.
„Vlast već ima veliki broj GMO stranaka koje glume opoziciju u Parlamentu, a lako će ih pred izbore napraviti još“, rekao je Živković.
„Nas je narod izabrao da ga predstavljamo u Skupštini i borimo se za njihove interese, a ne da pobegnemo sa megdana. To nije junački čin. Naprotiv, treba pojačati pritisak na vlast, da postane neizdrživ, sve dok ne budu primorani da prihvate zahteve opozicije“, podvukao je Živković.
https://www.danas.rs/politika/zivkovic-predlozio-strajk-gladju-opozicionih-poslanika
Већ виђено али са стиропором!
Живковић то може са бременом суве винове лозе. Иду 'ладни дани па може да се назебе!

Жути црните од муке Вучић вам је украо комплетан програм странке, комплетну идеологију и на крају украо и људе.

Ја да сам демократа либерал, ја би се пензионисао или приступио СНСу.

Ви сте као мафија, која је разлика између качанског и шкаљарског клана.... па разлика је једино у томе што је једно село на улазу у Котор, а друго иза.

Kada bi bilo neke smislene pameti u Narodu, pa da ih (SVE poslanike) najede goMnima. :aha:

_nobody_
Да је те памети- мало ко од ових би тамо и седео.
Нема народ памет, никад.
А данас нема ни снагу.
Тај народ данас више брине о својој гу*ици него о било чему другом. Уче децу да збришу, а не да се боре; да лажу, а не да говоре истину.
Да је дупе важније од образа.
Какав народ- таква и држава.
Гастарбајтерска клапа, са таквим менталитетом- да учи нас, који смо остали овде- како да Србију уредимо?!:roll:
Паљба, море...

Гастарбајтерска клапа, са таквим менталитетом- да учи нас, који смо остали овде- како да Србију уредимо?!:roll:
Паљба, море...

Ma vi uredjujte Srbiju kako vam volja. Nemojte samo nas, gastose, da ubedjujete u dobrobit tog vaseg uredjenja. Mi dolazimo u Srbiju malo da uzivamo, potrosimo koji evro, a ne da se bavimo bilo kakvom politikom (samo mi to jos fali u Zivotu). Mi samo serendamo, onako sa strane. Kao i vi nama. :kez:

_nobody_

Да је те памети- мало ко од ових би тамо и седео.
Нема народ памет, никад.
А данас нема ни снагу.
Тај народ данас више брине о својој гу*ици него о било чему другом. Уче децу да збришу, а не да се боре; да лажу, а не да говоре истину.
Да је дупе важније од образа.
Какав народ- таква и држава.
Паљба, море...

mozda je i bolje da odu ako ce vec da zive na zapadnoj teritoriji bolje da zive u srcu nego u nekoj koloniji...

Back