Strahovi i fobije

Banshee:
to si ti :mrgreen:
a fobija se zove mihajlofobija...javlja se jos u oblicima blofobija i kimofobija.
najzastupljenija je blofobija,nesto redje se javlja kimofobija ali ubedljivo najteze posledice po razum zrtve ostavlja mihajlofobija. :shock:
Грешиш, али то код тебе нема неку битну улогу, код тебе је лаж па ако некога олајаваш нема везе.
 
Postoji neograničen broj fobija, pa zašto ne bi bio strah i od frizera.
Koliko znam, sva mala djeca imaju strah od frizera, pogotovo od mašinica za podšišavanje.
Misle da će to da ih boli.

Frizerofobija možda? Frizofobija bi bio strah od smrzavanja. :roll:
 
imas zavidan nacin izrazavanja :mrgreen: :roll:
mislim derperi i lezbace :roll:
ne moras da ih volis,ali da ih mrzis.. ..:roll:
ponekad se sa pravom zapitam koji moj vi imate potrebu da se mesate u tudje zivote i zasto toliko razmiljate o homoseksualcima kada izazivaju toliko gadjenje kod vas :roll:
i nikad nisam rekla da je estetski videti dve osobe istog pola kako rade ono sto inace rade dve osobe razlicito pola ali ovakvi glupi komentari me stvarno iznerviraju :roll: i jesu ravni sekzismu i rasizmu :roll:
 
-Eva-:
Da li se mozete prepoznati i prihvatiti bar jednu fobiju kao svoju?

Kako je to lako rečeno...možete li da prepoznate svoju... kao da si nešto izgubio, pa sad prepoznaješ. Svako ko ima fobiju od nečega itekako je svestan toga, tabela mu nije potrebna. Još jednom - velika je razlika između staha i fobija. Možemo se plašiti mnogo stvari, a da nemamo fobiju. To su iracionalni - bezrazložni, panični strahovi. Onaj ko je ima zna da nema razloga da se plaši, ali se ipak plaši.

-Eva-:
Svaki covjek ima bar po jednu fobiju.
Evo ja nemam.
 
Kao najwetje 2 fobije , izdwajam wisinu i strah od lifta. A kao obichne manje-wishe strahowe izdwajam od wode i utapanja , od bola , grmljawine i munja , mraka i zubara. A moglo bi se retji i od watre!
 
Sad nemam.Ali ranije sam imala fobiju od manijaka(za svakog sam tripovala da je manijak i da me prati).I imala sam fobiju od crvenih kola,jos od pre 6,7 godina.A i pre 5 meseci su me drmnula crvena(prokleta) kola,tako da ta fobija i dalje zivi u meni.:-(
 
Postoji strah od zmija, nema veze sa falusom, a nema veze ni sa Frojdom, već sa predanjima, verovanjima (žena koja se ne plaši zmije ni vatre, mnogo pre F. koji nije tumačio strah, već snove u vezi sa zmijama, i vezivao ih je samo za žensku sexualnost)... mada ako ti to tako vidiš....što je babi milo, to joj se i snilo..

Kao što postoji Ihtiofobija npr.- strah od riba. Strah od zmija je česta fobija, a nisi je pomenula..i zove se ophiodiofobija
 
Naravno da nisam sve fobija navela! :D

Loodače! :D Što se babi snilo, a? :D

Ma ne, samo mi palo na pamet. :roll:

Naravno da mi je poznat strah od zmija, a i sama pomalo zazirem od njih (mada nije fobija).
 
Aaaaaaaaaaaaa, Kaaaa

kaa.gif


Sad sam se o'ladio samo tako :|
 

Back
Top