-Eva-
Domaćin
- Poruka
- 3.244
Klonofobija?! Odlicno! U stvari i nije odlicno, jer i ja pomalo patim od silnih klonova.
Грешиш, али то код тебе нема неку битну улогу, код тебе је лаж па ако некога олајаваш нема везе.Banshee:to si ti
a fobija se zove mihajlofobija...javlja se jos u oblicima blofobija i kimofobija.
najzastupljenija je blofobija,nesto redje se javlja kimofobija ali ubedljivo najteze posledice po razum zrtve ostavlja mihajlofobija. :shock:
Kako je to lako rečeno...možete li da prepoznate svoju... kao da si nešto izgubio, pa sad prepoznaješ. Svako ko ima fobiju od nečega itekako je svestan toga, tabela mu nije potrebna. Još jednom - velika je razlika između staha i fobija. Možemo se plašiti mnogo stvari, a da nemamo fobiju. To su iracionalni - bezrazložni, panični strahovi. Onaj ko je ima zna da nema razloga da se plaši, ali se ipak plaši.-Eva-:Da li se mozete prepoznati i prihvatiti bar jednu fobiju kao svoju?
Evo ja nemam.-Eva-:Svaki covjek ima bar po jednu fobiju.
Sta da ti kazem? Super. :-)LPhoklica:Evo ja nemam.
To ima Indijana Dzons.HeBePoBaTaH_:A strah od zmija kako se zove? To je jedan sasvim racionalan strah