Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
U zivotu sam se nagledala dosta strahota. Je l' vam se desi da vam se dusa cepa kada vidite da neko pati, jer mu ne mozete pomoci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, imam i ja neke konteinerke.
ne moze mi se cjepati nesto sto nemam.U zivotu sam se nagledala dosta strahota. Je l' vam se desi da vam se dusa cepa kada vidite da neko pati, jer mu ne mozete pomoci?
U zivotu sam se nagledala dosta strahota. Je l' vam se desi da vam se dusa cepa kada vidite da neko pati, jer mu ne mozete pomoci?
placem ko kisa za macke i pse lutalice
sto se tice ljudi...pozelim ponekad da mogu da pomognem al ne mogu...al nisam nikad dostigla taj nivo zaljenja, tuge, bola, besa i sl ko za zivotinjama
Šta bi Pevačice, proklamuješ mir u svetu?![]()
Zašto?![]()
...nisi baš sasvim jasna,dali si ti uzrok toj patnji?...U zivotu sam se nagledala dosta strahota. Je l' vam se desi da vam se dusa cepa kada vidite da neko pati, jer mu ne mozete pomoci?
da mora da joj je prrdnulo na pamet da se prijavi za izbor za Miss...pa sad vežba![]()
zato sto su napast, i smetaju bre
mislim da sam jedini koji nikad nije zakocio da propusti nekog psa ili macku na putu
a znam nekoliko primera kad su ljudi ostetili auto zbog izbegavnja psa/macke na putu!
zato i vozim Volvo - celik u braniku lobanje krcka![]()
NIje nemoguće, ako tako dobro izgleda, a ne peva više... eto povratka slavi![]()
Sadisto...sad si me skroz razočarao
![]()
sve ce biti u redu![]()