Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citam malopre jedan post, pa mi zapade za oko par recenica o strahu ili strahovima od nekoga/neceg. Postoji li nesto od cega vas je strah?
e svasta. ja to sve volim osim buba. uzivam u grmljaviniGrmljavine, mračne i puste ulice se plašim, većina insekata su mi isto razlog za panične atake.
Ja idem pod stoe svasta. ja to sve volim osim buba. uzivam u grmljavini
nemaš vikinga u srcuJa idem pod sto![]()
Imam, samo hrabri priznajunemaš vikinga u srcu![]()
Ja sam se plašio da ne padne sa terase hotela, pa sam branio da izlazi i kad je ipak izašla sa majkom, terao unutra i drhtaoJa sam se uvek bojao da cu izgubiti dete, da ce samo da odluta negde od mene, da ce poceti da luta, a ja necu moci da je nadjem
Plaše me stvari koje ne mogu da kontrolišem, predvidim, napravim neku back up situaciju.
Nije čudo da su me dugo plašili skakavci... mislila sam da je nemoguće znati na koju stranu će da skoče... ali ima i za njih hack.
Za ove naše, međuljudske afere bilo koje prirode, je najmanje hack-ova.
Plašim se mraka kad ostanem sama. TV radi do svitanja. Čim nešto šušne, umirem od straha. Plašim se za moje da im se ne desi nešto loše. Plašim se zmija.Citam malopre jedan post, pa mi zapade za oko par recenica o strahu ili strahovima od nekoga/neceg. Postoji li nesto od cega vas je strah?
Ja sam se plašio da ne padne sa terase hotela, pa sam branio da izlazi i kad je ipak izašla sa majkom, terao unutra i drhtao
da ne padne.
Nemojte prenositi svoje strahove na decu.Isto. Mada kroz gelender nije mogla ni macka da se provuce, ali dzabe![]()