STRAH OD ZIVOTA..............

Ne znam gde i kako da pocnem u stvari....
Mislim upoznali smo se tek pre 5 mes. i vec zakazujemosvadbu,a tko smo daleko jedno od drugog..volim ga a da li mogu da mu verujem ne znam,ne znam kakve su njegove namere kakvi razlozi za brak.****** ipak je vec pokusao brakom da predje preko ispada da sam mu ja laka karta za sledeciodigran potez..ne znam.
On tvrdi suprotno,tvrdi da me voli ,da sam mu sve,ma daj koja zenska glupaca od nas ne bi pala na slatke reci..ali ipak negde u podsvesti ostavljam rezervu...mozda i ne bude nista od toga ..ali bre cela moja porodica familija je uvucena ..zamisli tog blama...i jos ocekuje da ja sve platim jer on nema dinara
mislim stvarno jeste da ja zivim preko ali ne berem bas novac sa drveta rintam bre kao magare..a opet kad ga cujem i zatvorim oci imam utisak da je tu kraj mene i taaako mi je lepo...Boze sta li i ja radim,brojim dane kad ce odmor da ga opet vidim..ne prilici to mojim godinama i uverenju a i ljubav je otrcana fraza ko koga danas voli iskreno..to ima samo jos u filmovima.
I prevelika je cena svega ovoga..svi moji prijatelji su veceras kod S. na rodjendanu ,ja nisam jer zelim iskreno da udjem u ovu novu vezu,brak..a cestitala sammu danas i ne znam da li bi se ON ljutio nije ni vazno..ipak je S bio tu kada je trebalo i pruzio mi mnogo toga..hvala ali ono ruzno je ipak preovladalo..ne zelim ni da ga vidim vise,cestitanje je samo kao neki dug koji osecam obaveznim da otplatim..medjutim boli me od mog drustva to sto mi polako okrecu ledja zbog NJEGA jer ga cinimi se iskreno volim..i cinimi se kada bi me zajebao u svemu ovome ..cini mi se da se nikada vise ne bih digla sa dana zivota......

Ove tvoje misli su samo sindrom predbracne anksioznosti (strepnje).
Mnogo njih ih prozivljava..zato samo opusteno!
Niko ne ulazi u brak a da to ne zeli,pa tako ni tvoj izabranik..
A novac..to je potpuno nevazna,materijalna stvar (bez njega se ne moze,ali ljubav se njime i ne moze kupiti).

I dobro si naslovila ovaj tvoj trenutni emotivno haos..to i jeste bas "strah od zivota"..
Samo napred Mirjanice...hrabro u zivot !

Back