royaltyboy
Početnik
- Poruka
- 2
Zdravo. Ja zelim da podelim svoju pricu sa vama u nadi da cu mozda pronaci neko resenje ili soluciju za "veliki" problem koji imam
Imam 24 godina, zivim u jednom od vecih gradova u Srbiji... zivim sa roditeljima u porodicnoj kuci, jedinac sam. Dosta kao malom su mi svi udovoljavali, bio sam voljen, dobijao sam
uglavnom sve sto sam zeleo... moram i da naglasim da sam homoseksualne orijentacije.. Uglavnom prosao sam kroz period puberteta i adolescencije gde sam prihvatio sebe i nemam problem sa tim... Nego, moj problem se javlja kada sam zavrsio srednju skolu... poceo sam da dobijam anksioznost sa panicnim napadima..
Vremenom sam se izborio sa panicnim napadima, i ostala je ta neka anksioznost povremena, ali je dosta bolje nego pre.. Imam jako veliki problem jos kada sam pre nekih par godina pokusao da se preselim za Beograd, nisam mogao ni da izdrzim 2 dana...toliko mi je bilo tesko sve to novo, odvojenost od mojih, uverenje da sam sada sam itd... i vratio sam se sutra dan kuci, nazalost... isto imam problem i kada nadjem neki posao, ne mogu da izdrzim vise od nekoliko dana, tesko mi je psihicki...ne mogu da opisem...
Sada planiram uskoro da se preselim ponovo za Bg, dogovaram se sa drugaricom...smatram da sam psihicki dosta jaci nego kad sam prosli put se preseljivao za Bg... jer je proslo skoro 5 godina...i nekako to osecam... mene konkretno zanima da li se neko pronalazi u ovoj mojoj prici? kako sebi da pomognem? kako da stvorim svoj zivot?... imam jako veliki strah da ne uspem u zivotu, da zauvek ne ostanem mamino i tatino dete?