СТРАХ ОД ПОЛИТИЧАРКИ И ПОЛИТИЧАРА

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
30.320
Политичко средсто деловања је страх .... Полтичарка и политичар прети ... обећава .....

'Ако мене не поставите на власт биже ЕКОНОМСКА пропаст ... биће РАТ ...'

Хмммм .... Сви ПиП тврде уствари оно шт аће да раде са свим ресурсима када им буду на располагању ....

ПиП као некада Робовласници Феудалци Капиталисти .... дозирају чиме да делују 'против'дела или већине популације над којој им је дата контрола ....

Читали сте Орвела и 1984'ту

Разумљиво је да имате поштовања према вештима у посебним делатностима ... межутим бојати се ...

Лему води ?

Када блесну фарови ловина се укочи ... рефлекс ...

Некада, када кола није постојало ... кад зецови кошуте зечице фазанке ... виде негде одскај у мраку .. предаторка и предатор лове

Значи не мрдај ....

Хомо Сапијенс је , пре него што постаде топ предатор .. био ловина ... и задржао је рефлекс парализе .....

Учите (да се) ослободите страха ... друге себе ....

Moze se slobodno reci,da kod nas u Srbji,zaista postoji strah od politicara.Taj strah je nastao posle 1944 godine,kada je tzv.Komunisticki rezim,poput mongolske
najezde,preplavio sve bivse krajeve Kraljevine Jugoslavije.Taj rezim je odmah zapoceo velika hapsenja,progone ljudi i osude po kratkom postupku,
po "presudama" revolucionarnih "sudova".Naravno da sada nije vise tako,ali strah je ostao u secanjima ljudi,u pricama koje su stariji koji su iskusili svu zestinu
komunisticke diktature,preneli mladjima. Sto se tice konkretno politicarki,mislim da zenama nije mesto u politici,a one koje se njom bave,izgubile su osnovna svojstva
zena.!!!

Moze se slobodno reci,da kod nas u Srbji,zaista postoji strah od politicara.Taj strah je nastao posle 1944 godine,kada je tzv.Komunisticki rezim,poput mongolske
najezde,preplavio sve bivse krajeve Kraljevine Jugoslavije.Taj rezim je odmah zapoceo velika hapsenja,progone ljudi i osude po kratkom postupku,
po "presudama" revolucionarnih "sudova".Naravno da sada nije vise tako,ali strah je ostao u secanjima ljudi,u pricama koje su stariji koji su iskusili svu zestinu
komunisticke diktature,preneli mladjima. Sto se tice konkretno politicarki,mislim da zenama nije mesto u politici,a one koje se njom bave,izgubile su osnovna svojstva
zena.!!!

Како кажеш ќомунистичка диктатура'је била само фарса са називом комунизма групе људи чији су унуци повели Балкан у хаос '90-их а и данас владају ....

Ево сада је збванична религија је отодроксно хришћанство економски режим ултрадесни либеларизам и све је исто ....
вараш се да данашње гарације иоле ишта знају о ќомуно'добу ... Углавном су слушали приче о '90-тим и сами видели деде бабе тате маме 'та им се дешавало 2005-20015'те ....

... инач е политика има ту способност да све изобличи па жене више нису жене, мушкарци мушкарци ... људи нису људи ....

Poslednja izmena:
Политичко средсто деловања је страх .... Полтичарка и политичар прети ... обећава .....

'Ако мене не поставите на власт биже ЕКОНОМСКА пропаст ... биће РАТ ...'

Хмммм .... Сви ПиП тврде уствари оно шт аће да раде са свим ресурсима када им буду на располагању ....

ПиП као некада Робовласници Феудалци Капиталисти .... дозирају чиме да делују 'против'дела или већине популације над којој им је дата контрола ....

Читали сте Орвела и 1984'ту

Разумљиво је да имате поштовања према вештима у посебним делатностима ... межутим бојати се ...

Лему води ?

Када блесну фарови ловина се укочи ... рефлекс ...

Некада, када кола није постојало ... кад зецови кошуте зечице фазанке ... виде негде одскај у мраку .. предаторка и предатор лове

Значи не мрдај ....

Хомо Сапијенс је , пре него што постаде топ предатор .. био ловина ... и задржао је рефлекс парализе .....

Учите (да се) ослободите страха ... друге себе ....

Na žalost retko ko je čitao Orvela. Nisu pročitali ni domaće pisce, kamo li još da čitaju neke inostrane.

Pa relno, i još na sve to, pa izdajnički je čitati te strane pisce. To je sve sumnjivo, to mora da su neki plaćenici zapadnjački koji rade protiv Srbije.

Kako bi bilo dobro da mozemo da im bacimo neku zisku da se pokokaju medjusobno.Nemam bas nikakav strah od njih,naprotiv krene mi adrenalin,cim krene neka tema o njima.

Мислим да ... како има изрека 'Тај се филм још није нии ће снимити'

- - - - - - - - - -

Na žalost retko ko je čitao Orvela. Nisu pročitali ni domaće pisce, kamo li još da čitaju neke inostrane.

Pa relno, i još na sve to, pa izdajnički je čitati te strane pisce. To je sve sumnjivo, to mora da su neki plaćenici zapadnjački koji rade protiv Srbije.

Капиталисти су прочитали Капитал Карла Маркса .... и применили .....

- - - - - - - - - -

Овде је манипулација манипулацијом , па се нико од обичних људи не може снаћи, у том намерно смишљеном галиматијасу.

Ма маже ... све се може кад се хоће ....

Мислим да ... како има изрека 'Тај се филм још није нии ће снимити'

- - - - - - - - - -

Капиталисти су прочитали Капитал Карла Маркса .... и применили .....

- - - - - - - - - -

Ма маже ... све се може кад се хоће ....

Ma moze se svasta desiti,ko zna.

Back