Strah od mladoženjinog medjunozja

Da li bi se udale za čoveka u kojeg ste neizmerno zaljubljene, a da taj brak proizlazi iz platonske veze?

Znači ne znate kakav mu je alat, tehnika..ništa. Rizici i strahovi, izvolte ga:malav:

Ne.
Ali sam tip osobe koja i pre prvog poljubca zamislja nasu buducnost, decu, brak, i starost.
Nikad se nisam ni poljubila sa nekim prema kome nisam imala emocije, jake emocije.
Svaki covek kojeg sam poljubila, je bio u mojim ocima, moj buduci muz, otac moje dece, covek s kojim cu ostariti...

pa sta treba posle da ga varam? :sad2: bolje na vreme da se poznamo, nego kad bude kasno i skupo za razvod. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

a i ti platonski sto su se vencali, garant ona pipala velicnu i vikala ohohoho
Kako si ti mala postala bezobrazna...:hahaha::rotf:

- - - - - - - - - -

Ne.
Ali sam tip osobe koja i pre prvog poljubca zamislja nasu buducnost, decu, brak, i starost.
Nikad se nisam ni poljubila sa nekim prema kome nisam imala emocije, jake emocije.
Svaki covek kojeg sam poljubila, je bio u mojim ocima, moj buduci muz, otac moje dece, covek s kojim cu ostariti...

A takve sam ja veslao...:hahaha::mrgreen:

- - - - - - - - - -

Zena uvek mora biti informisana i ne sme je nista iznenaditi...:lol:

Znači među vama žemskima:od usta do usta?:hahaha::rotf:

- - - - - - - - - -

Nešto drugo ja zapažam na ovim Ešovim temama...Kako krene temu,tako krene i ptićkin živac!:hahaha:
Msm,svaka čas majstore!:ok:

Bogami postao si maestro :D

Ušao si im u psihologiju totaliteta.

Tu počiva večiti stra ...

20 i više je pozitivni strah
12 i manje je negativni strah...

strah.jpg

Da li bi se udale za čoveka u kojeg ste neizmerno zaljubljene, a da taj brak proizlazi iz platonske veze?

da li je ovo retoričko pitanje?
za početak kako ijedna žena može da se zaljubi u muškarca neizmerno ako ga nije okusila?
žene svoje emocije baziraju u velikoj meri na fizičkoj bliskosti, mislim da su im priče i bajke za laku noć dovoljno pričale mame i bake.
zar i sad kad su porasle opet da slušaju uspavanku? o moj bogo :lol:

da li je ovo retoričko pitanje?
za početak kako ijedna žena može da se zaljubi u muškarca neizmerno ako ga nije okusila?
žene svoje emocije baziraju u velikoj meri na fizičkoj bliskosti, mislim da su im priče i bajke za laku noć dovoljno pričale mame i bake.
zar i sad kad su porasle opet da slušaju uspavanku? o moj bogo :lol:

Ma.. dopunice svoju srecu :lol:

Ima koje i na taj nacin razmisljaju.;)
U njega vidi drugo zadovoljstvo,trenutno kao i kod vecine na samom pocetku. :)

Mda, umire se momentalno :malav:
Ma, nece da se umre. Bas tih po 30 ne znam de se nadje?!
Ali, kad sam bila jako mlada i blesava, to mi je bilo impres! Sto veci, deblji i zamasniji da je na meni. Sta sam trazila to sam dobila. Nisam razmisljala da to moze imati i onu drugu (uh, uh) stranu. Mada, mislim da svaka zena makar podsvjesno pamti velicinu i nacin rada onog koji ju je razdjevicio. Tim pravcem ide u sexu...
Sve osrednje predlazem
P.S. Zar ima onih koje nisu vidjele mladozenjino medjunozje?

Back