ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Где год су мушка међуножја ту се одмах нацрта и Анђа..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva platonska ljubav, to su nekim zenama bili izgovori za primljene kite, pa ih je bilo sram.Da li bi se udale za čoveka u kojeg ste neizmerno zaljubljene, a da taj brak proizlazi iz platonske veze?
Znači ne znate kakav mu je alat, tehnika..ništa. Rizici i strahovi, izvolte ga![]()
Da li bi se udale za čoveka u kojeg ste neizmerno zaljubljene, a da taj brak proizlazi iz platonske veze?
Znači ne znate kakav mu je alat, tehnika..ništa. Rizici i strahovi, izvolte ga![]()
Da li bi se udale za čoveka u kojeg ste neizmerno zaljubljene, a da taj brak proizlazi iz platonske veze?
Kako si ti mala postala bezobrazna...pa sta treba posle da ga varam?bolje na vreme da se poznamo, nego kad bude kasno i skupo za razvod.
- - - - - - - - - -
a i ti platonski sto su se vencali, garant ona pipala velicnu i vikala ohohoho
Ne.
Ali sam tip osobe koja i pre prvog poljubca zamislja nasu buducnost, decu, brak, i starost.
Nikad se nisam ni poljubila sa nekim prema kome nisam imala emocije, jake emocije.
Svaki covek kojeg sam poljubila, je bio u mojim ocima, moj buduci muz, otac moje dece, covek s kojim cu ostariti...
Zena uvek mora biti informisana i ne sme je nista iznenaditi...![]()
Kako si ti mala postala bezobrazna...
- - - - - - - - - -
A takve sam ja veslao...
- - - - - - - - - -
Znači među vama žemskimad usta do usta?
- - - - - - - - - -
Nešto drugo ja zapažam na ovim Ešovim temama...Kako krene temu,tako krene i ptićkin živac!
Msm,svaka čas majstore!![]()
da li je ovo retoričko pitanje?
za početak kako ijedna žena može da se zaljubi u muškarca neizmerno ako ga nije okusila?
žene svoje emocije baziraju u velikoj meri na fizičkoj bliskosti, mislim da su im priče i bajke za laku noć dovoljno pričale mame i bake.
zar i sad kad su porasle opet da slušaju uspavanku? o moj bogo![]()
E pa da prostis, ima nas svakakvih. I bas su neke dole... Cudne. Tamnije. Ili neki viskovi, ni ne znam sta im je onoCari filmova
![]()
Ma, nece da se umre. Bas tih po 30 ne znam de se nadje?!Mda, umire se momentalno![]()