Strah od mladoženjinog medjunozja

Plus potencijalnih ubica, silovatelja, nasilnika i drugih sitnih prestupnika:malav:

- - - - - - - - - -

Šta fali svalerima, sacekajmo da Smokva dodje:malav:

:sad2:

pa sta treba posle da ga varam? :sad2: bolje na vreme da se poznamo, nego kad bude kasno i skupo za razvod. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

a i ti platonski sto su se vencali, garant ona pipala velicnu i vikala ohohoho

pa sta treba posle da ga varam? :sad2: bolje na vreme da se poznamo, nego kad bude kasno i skupo za razvod. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

a i ti platonski sto su se vencali, garant ona pipala velicnu i vikala ohohoho

Znači, lep, nabildan, firme, avioni, brodovi, dvorci i 12 cm, ništa?

- - - - - - - - - -

Prvo, ne bih se udala.
Drugo , m-z odnos bez strasti i seksa je prijateljstvo. I prijateljska ljubav. Ne verujem u ljubav prema muskarcu kao muskarcu ako nismo bili intimni i jos sto sta :)

A je l mozemo biti intimni prijatelji?:rumenko::malav:

inace ja nisma htela da se kresnem sa likom kad sam shvatila da mu je mali. sad dal je ono bilo 12 cm ili cak i manje, nisma imala vremena da zagledam, jos manje merim...pobegla sam :huh:

ybg...i muskarci oce dobre sesi, dobro doope...pa imam i ja pravo da ocekujem vise od 12 cm :lol:

ja sma se sa njim vidjala i sve bilo super i kad smo dosli do taoga da se kresnemo..na moj uzas ukapiram da je ono nesto malecko.

inace ja nisma htela da se kresnem sa likom kad sam shvatila da mu je mali. sad dal je ono bilo 12 cm ili cak i manje, nisma imala vremena da zagledam, jos manje merim...pobegla sam :huh:

ybg...i muskarci oce dobre sesi, dobro doope...pa imam i ja pravo da ocekujem vise od 12 cm :lol:

ja sma se sa njim vidjala i sve bilo super i kad smo dosli do taoga da se kresnemo..na moj uzas ukapiram da je ono nesto malecko.
otkud znaš da mu je bio 12 cm

Dobro, pošteno.

I posle se priča kako žene više veruju u ljubav od muškaraca:lol:

verujem ja u ljubav, ali i vi ocekujete dobro doope. samo sto se doope vidi i bez zagledanja.

a ima i onih koji vole roze pikicu, imaju neki fetis na roze pikicu. :mrgreen: msm, ima i crnih pikica.:huh:

- - - - - - - - - -

otkud znaš da mu je bio 12 cm

ne znam, bilo je nesto malo...zbrisala sam, bukvalno.

verujem ja u ljubav, ali i vi ocekujete dobro doope. samo sto se doope vidi i bez zagledanja.

a ima i onih koji vole roze pikicu, imaju neki fetis na roze pikicu. :mrgreen: msm, ima i crnih pikica.:huh:

- - - - - - - - - -

ne znam, bilo je nesto malo...zbrisala sam, bukvalno.

Ahhahha 12 points za Zlozi

- - - - - - - - - -

Ma nemojte :lol:

Posle, kada se zatelebate djavo vam kriv:mrgreen:

Djavo je uvek kriv:malav:

Zato moja drugarica kaze da je bila sa... i po muskaraca :lol:

Ne znam, uvek me je cudilo to raspredanje o cm. Nemam iskustva sa ekstremima, ni gore ni dole. Zove li se to imati srece? :mrgreen:

Back